Nancy Tinkerbella on hyvää tekevä monilahjakkuus

viikon-kevytyrittaja-nancy-tinkerbella

Kuvaaja: Ilkka Kyllönen

Olen Nancy Tinkerbella, liikuntarajoitteinen pin-up / mainosmalli ja muusikko.

Mitä teet?

Juonnan omaa radio-ohjelmaani Elämäntapailua Nancyn kanssa. Esiinnyn soolona, duona ja bändini Tinkerbella & big bad bear kanssa.

Kirjoitan ja sävellän omaa musiikkia. Suomessa toimin maailman suurimman pin-up järjestön the Luscious Ladies:in Suomen jaoston presidenttinä, sekä pyöritän vapaaehtoistyöllä toimivaa Pin-up-tytöt kiusaamista vastaan -kampanjaa.

Kirjoitan myös omaa kolumniani Kipupuomi -lehteen. Siinä avaan myös varjoisampaa puolta elämästäni, eli jatkuvan vaikean kivun kanssa selviytymistä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Löysin kevytyrittäjyyden kun etsin helppoa kanavaa laskuttaa keikkojani.

Nancyn Mallikuva
Kuvaaja: Jari Savijärvi

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Silloin kun työskentelen, on työpäiväni yleensä keikkapäivä, joko musiikin tai kuvausten parissa.

Oman vointini vuoksi joudun ottamaan huomioon myös sen, että lepään tarpeeksi, enkä rasita itseäni liikaa. Keikoilla yleensä on ensin matka keikkapaikalle, lepoa bäkkärillä, souncheck , lepoa ja keikka, jonka jälkeen seurustelen yleensä hetken yleisön kanssa.

Parasta on se, että voin tehdä sitä omien voimavarojeni mukaan, mutta myös se kun saan yleisön innostumaan tekemästäni musiikista.

Kuvauspäivinä suuntaan ensimmäisenä meikkiin /stailaukseen ja siitä kuvauslokaatioon, jossa sitten räpsitään still -kuvia tai eläydyn sovitusti kuvattavaan videopätkään.

Telkkarista ihmiset ehkä muistavat viimekesänä pyörineen Classic- jäätelömainoksen, jossa olin laulavana kantrityttönä.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Parasta on se, että voin tehdä sitä omien voimavarojeni mukaan, mutta myös se kun saan yleisön innostumaan tekemästäni musiikista.

Kuvaukset taas ovat vahvistaneet itsetuntoani ja opettaneet minua hyväksymään itseni myös rajoitteideni kanssa.

Nancy ja bändi
kuvaaja: Joona Virtanen

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin opiskella lisää musiikkia. Tällä hetkellä olenkin statuksella päätoiminen opiskelija / sivutoiminen kevytyrittäjä.

Toteutan parhaillaan musiikin/markkinoinnin opintoja sekä pyrin saamaan kitaransoittoa haltuun pikkuhiljaa, jotta voisin paremmin myös itse säestää itseäni.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille ja sellaisiksi aikoville?

Tsemppiä omien keikkojenne / palveluidenne ynnä muun myyntiin. Mikäli innostuitte profiilistani ja haluaisitte tehdä vaikka jonkinlaista yhteistyötä, ottakaa ihmeessä yhteyttä!

Käy tutustumassa Nancy Tinkerbellan somekanaviin!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Vili-koira on vaikuttaja ja toiminimiyrittäjä: "Kaduttaa, etten aloittanut someyritystä jo pentuna"

  Touhukas havannankoira Vili on koiravaikuttaja – ala, jota Suomessa ei vielä toistaiseksi tunneta kovinkaan hyvin! Hän tekee sosiaalisessa mediassa kaupallisia yhteistöitä omalla toiminimellään omistajansa Emilian avustuksella, ja hänellä on oma Instagram-tili vilithehavanese. Vilin yhteistyökumppaneihin kuuluu niin suuria yrityksiä kuin pienyrittäjiä, ja heiltä hän edellyttää positiivisuutta sekä pientä hiilitassunjälkeä. Kiinnostaako sinua somevaikuttaminen? Lue lisää täältä: Saitko yhteistyöpyynnön? Näin otat sen helposti…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Eeva Roots on somevaikuttaja ja itseoppinut valokuvaaja

  Olen Eeva, 34-vuotias helsinkiläinen itseoppinut valokuvaaja, sosiaalisen median vaikuttaja ja stylisti. Olen todella intohimoinen luovaa, visuaalista ja kaupallista työtä kohtaan monipuolisesti. Nautin ehdottomasti monipuolisesta työstä sekä itseni kehittämisestä. Mitä teet? Työni ja myös työnkuvani on vaihteleva, mutta tällä hetkellä pääpiste on sosiaalisen median yhteistöissä, joita toteutan eri yritysten kanssa, Pääpiste vaihtui lopetettuani viimeisimmän palkkatyöni vaatekaupassa, vaikka siinäkin ohella tein ahkerasti…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat “Minulla on kaivertamisen taito” – Nittiya tekee hedelmistä ja vihanneksista taidetta

  Kuka olet? Olen Nittiya, Thaimaassa vuonna 1976 syntynyt nainen, mutta asunut nyt Suomessa neljä vuotta, sillä olen naimisissa suomalaisen miehen kanssa. Thaimaassa minulla on yliopistotutkinto, jonka lisäksi omaan Suomessa kokin ammattitutkinnon. Asun Helsingissä ja tarkoituksenani on hakea starttirahaa TE-toimistolta tulevalle yritykselleni nimeltä Fruit Garden. Olen jo tehnyt kotisivut, Facebook-sivut ja Instagram-sivut. Mitä teet? Teen perinteisesti Thaimaassa harjoitettua vihannesten ja hedelmien…

  Lue lisää