Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Taru Laaksonen on tuore hyvinvointialan yrittäjä

Taru-Laaksonen-kuukauden-yrittaja-1360x500

Kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Taru laaksonen ja ryhdyin hiljattain hyvinvointialan yrittäjäksi. Toimin Personal Trainerina sekä myös Hypoxi studio-ohjaajana.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Päädyin yrittäjäksi, koska halusin päästä tekemään työtä, josta nautin. Yrittäjänä minulla on enemmän vapauksia, kuten esimerkiksi työaikojen määrittämisessä ja lomissa. Yrittäjyys motivoi oman työn tekemiseen ihan eri tavalla kuin tavallisesti palkansaajana. Tykkään myös haasteista ja alkavana yrittäjänä niitä on ollut jonkin verran mm. uuden opettelun lomassa.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Jokainen työpäiväni on erilainen ja koostuu monenlaisista asioista. Joinakin päivinä on enemmän yksilö-ohjausta, kun taas toisena päivänä saatan vetää jumppaa isommalle porukalle. Suunnitteluun menee aina myös oma aikansa. Nykyään myös sosiaalinen media on isossa osassa työtäni.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

UKKO Pro helpottaa arkeani todella paljon. Minulle jää enemmän aikaa keskittyä itse työhöni, kun ei tarvitse pähkäillä kirjanpidon hoitamista. Pidän siitä, että kirjanpito ja laskutus ovat saman palvelun alla. Asiakaspalvelusta olen myös saanut aina asiantuntevia vastauksia ongelmiini.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Mielestäni hienointa on kokea asiakkaideni onnistumiset ja oivallukset.

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Hyvinvointialalla riittää aina kehitettävää. Tälä hetkellä haluan opiskella Life coaching taitoja lisää.

Terveiset ja vinkit muille yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville?
Uskokaa itseenne ja omaan juttuunne, niin varmasti onnistutte! Läheisten tuki on myös korvaamatonta.

Tarun hyvinvointipalveluihin pääset tutustumaan täältä. Kurkkaa myös yrityksen Facebook-sivut tästä.

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja Suvi Kylmälä

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

  • Yrittäjätarinat Yritteliään Joonas Kukkosen ja unelman välissä on vain 10 000 euroa – ”olisi sääli jättää matka kesken näin lähellä määränpäätä”

    Voimistelija Joonas Kukkosen, 25, tarinasta moni yrittäjä voisi ottaa mallia. Se on tarina itsensä voittamisesta ja siitä, että unelmat on aina asetettava korkealle. Nyt matka seuraavaan saavutukseen on enää kymppitonnin päässä ja senkin voimistelija aikoo kasata sponsoreilta itse. Moni Kukkosen tilalla olisi luovuttanut jo monta kertaa, mutta Kukkonen ei itse kuulu luovuttajiin. Oikeastaan koko luovuttaja-sana ei edes kuulu hänen repertuaariinsa.…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Viikon kevytyrittäjä Päivi opastaa asiakkaitaan kirjalliseen maailmaan

    Hei! Olen Päivi Kosonen, kirjallisuusterapeutti ja kirjallisuusterapiakouluttaja. Mitä teet? Toimin kirjallisuusterapeuttina ja Suomen kirjallisuusterapiayhdistys ry:n kirjallisuusterapiakouluttajana. Otan vastaan yksilöasiakkaita ja ohjaan lukemiseen, luovaan omaelämäkerralliseen kirjoittamiseen ja päiväkirjakirjoittamiseen painottuvia kirjallisuusterapeuttisia ryhmiä. Tällä hetkellä olen mukana myös kertomuksiin keskittyvässä Suomen Akatemian tutkimusprojektissa Turun yliopistossa, jossa olemme luoneet kollegoideni kanssa erilaisia lukupiirimalleja. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Mietin pitkään, miltä pohjalta voisin ohjata ja laskuttaa…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Tea Sirén on englannin kielen ammattilainen, joka työllistää itsensä taidollaan

    Kuka olet? Olen Tea, 26-vuotias englannin kielen taitaja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja englannin opettaja; lisäksi olen eläinrakas, liikunnasta nautiskelija ja elokuvafriikki. Mitä teet? Olen tehnyt UKKO.fi:n kautta suomi–englanti-käännöstöitä muun muassa muotialan yritykselle. Opetan myös englantia yksityisesti kaikille eri ikäisille, jotka haluavat syystä tai toisesta ekstrapreppausta. Opetan esimerkiksi aikuisia, jotka haluavat parantaa englantiaan työelämää varten ja nuoria, jotka reenaavat yo-…

    Lue lisää