Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Palkkaa vappuna? – UKKO.fi ja Suomen ensimmäinen pikapalkka

pikapalkka-artikkeli-hero-2021

UKKO.fi on yhdessä rahansiirtopalvelu Pikasiirto.fi:n kanssa lanseerannut Suomen ensimmäisen pikapalkan. Yhteistyön ansiosta UKKO.fi-laskutuspalvelun asiakkaat pystyvät nostamaan palkan omalle pankkitililleen reaaliaikaisesti ympäri vuorokauden. Suomessa tällä hetkellä ainoa laatuaan oleva pikapalkka sai ansaittua huomiota myös valtakunnallisessa mediassa.

Tyypillisesti pankkien välisissä rahansiirroissa on yhden yön pankkiviive, sillä rahansiirrot tapahtuvat öisin. Pankkien välillä raha liikkuu ainoastaan pankkipäivinä eli arkisisin, joten pankkiviive on tavallisesti 1–3 päivää. Pahimmillaan viive UKKO.fi asiakkaiden palkan saamisessa on saattanut olla jopa viisi päivää, jos asiakas on tehnyt palkannoston pankista toiseen perjantai-iltana pankkiliikenteen jo sulkeuduttua.

Uuden Salama-nimellä kulkevan pikapalkan ansiosta UKKO.fi:n asiakkaat voivat nyt kuitenkin halutessaan saada palkan käyttöönsä omalle pankkitililleen välittömästi. Salamana siirretty palkka näkyy pankkitilillä jopa 15 minuutin kuluessa siirron tekemisestä.

Käytännössä asiakas saa siis siirrettyä palkan Salaman avulla omalle tililleen milloin tahansa. Salama mahdollistaa rahan siirtämisen pankkitilille iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Jos rahantarve iskee vaikkapa tulevan viikonlopun vappuhulinoissa, voi palkan nostaa heti omaan käyttöön, mikäli laskuista on saatu maksusuoritus ja niiden kulut on käsitelty.

Palkan pikamaksun käyttäminen on vaivatonta, sillä Salama-vaihtoehdon voi helposti valita hallintapaneelista palkanmaksun yhteydessä. Salama-pankkisiirron käyttäminen kustantaa asiakkaalle ainoastaan viisitoista euroa, ja se vähennetään automaattisesti asiakkaalta palvelumaksun yhteydessä.

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

  • Ajankohtaista Kevytyrittäjät tyytyväisiä taloustilanteesta huolimatta – vain 14,4 % nosti hintojaan vuonna 2022

    Inflaatio ja talouden varjoisat näkymät vaikuttavat arkeemme paitsi kauppaostoksilla, myös työelämässä. Vaikutuksilta ei säästytä toki yritysmaailmassakaan, mitä tukee uunituore selvityksemme kevytyrittäjyydestä vuonna 2022. Tällä kertaa painotimme vuotuisessa kyselyssämme etenkin talouteen liittyviä teemoja, kuten hinnoittelua. Vuodenvaihteessa järjestetty kevytyrittäjyyskysely pureutui erityisesti siihen, millaista kevytyrittäjyys oli vuonna 2022. Alan suurimpana toimijana meille on tärkeää ymmärtää, millaisia onnistumisia ja haasteita kevytyrittäjät kokevat arjessaan. Tälläkin…

    Lue lisää
  • Ajankohtaista Milla-Maria täydentämään UKKO.fi:n viestintätiimiä!

    Moikka! Olen Milla, UKKO.fi:n markkinointitiimin tuorein lisäys. Työskentelen yrityksen viestinnän parissa, joten toimintani tulee painottumaan erityisesti tänne blogiin, sosiaalisen median kanaville sekä muihin tekstimuotoisiin julkaisuihin. Olen alun perin kotisin Porista, mutta asunut pääkaupunkiseudulla jo lähes vuosikymmenen ja kotiutunut tänne täysin. Valmistuin helmikuussa Helsingin yliopistosta, jossa opintoni painottuivat suomen kieleen ja viestintään. Täysin uutta työelämä ei minulle kuitenkaan ole, sillä opiskelijajärjestötoimintani…

    Lue lisää
  • Ajankohtaista Mitä kaikkea tapahtui vuonna 2014?

    Kaunis valkoinen joulu on takanapäin ja jouluruokia on vedetty enemmän kuin laki sallii. Uuden vuoden kunniaksi istahdimme vielä hetkeksi alas ja kävimme läpi mitä kaikkea ehtikään viime vuoden aikana tapahtua.   Alkuvuosi messujen ja rekrytoinnin merkeissä Alkuvuonna olimme mukana monessa tapahtumassa ja näistä suurimmat olivat Lahden Duuniexpo ja Oma Yritys 14-tapahtuma. Meille on tärkeätä osallistua eri puolella Suomea järjestettäviin messuihin ja tapahtumiin, koska…

    Lue lisää