Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Media-alan moniosaaja Kim Laine

kim-laine

Kuka olet?

Olen 29-vuotias stadilainen. Tuon leivän perheeni pöytään tekemällä kotisivuja, verkkokauppoja, printtimedian suunnittelutöitä, mainosvideoita sekä mm. sosiaalisen median ratkaisuja yrityksille.

Teen töitä kotoa käsin, jonka ansiosta voin venyttää työpäivää sopivassa mittasuhteissa ja tarpeen vaatiessa iltaan. Omistaudun jokaiselle toimeksiannolle ja projektille 110 % enkä ylityöllistä itseäni samanaikaisesti useilla projekteilla. Pysyn aikatauluissa enkä myy sitä mitä asiakas haluaa ostaa vaan sitä mitä asiakas tarvitsee.

Mitä teet?

Toteutan asiakkailleni kotisivuja, verkkokauppoja, graafista ja liikkuvaa mediaa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Oltuani reilu viisi vuotta yksityisyrittäjänä alkoi paperitöiden määrä kasvaa ja mielenkiinto papereita kohtaan lopahtaa. Päätin kokeilla UKKO.fi palvelua ja olen ollut ensimmäisestä päivästä lähtien tyytyväinen. Olen siirtänyt kaiken laskutukseni UKKO.fi palveluun heti kokeilusta lähtien.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Organisointitaitojen kehittäminen on ollut tapetilla pitempään sekä “mentaalisen hauberin” kasvattaminen.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Työskentely kotoa käsin ja kaikki se vapaus mitä työhöni kuuluu. Työni on luovaa ja toteutan usein itseäni asiakkaille.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Aloitan usein heräämällä aikaisin 06:00 aikoihin ja vien koiran ulos lenkille. Lenkiltä tultuani keitän kahvit ja syön itse aamupalan. Tämän jälkeen herätän lapset, toinen eskarissa ja toinen ekaluokkalainen. Hoidan vaimoni kanssa yhdessä lasten kuljetukset kouluihin/eskariin. Tämän jälkeen takaisin kotiin – usein käyn kuntosalilla tai teen pitkän pyörälenkin, jonka jälkeen aloitan työpäiväni.

Työpäiväni koostuu useista erilaisista tehtävistä:

  • Asiakaspuheluita
  • Suunnittelua koneella
  • Päivittäisiä ylläpitotehtäviä
  • Markkinointia

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Lukekaa blogiani osoitteessa: http://blog.kimlaine.fi – inspiroitukaa & motivoitukaa.
Blogissa on monia hyödyllisiä artikkeleita, mihin on viittailtu useasta eri lähteistä (esim Nerot.fi ja Iltasanomat.fi) – voisi löytyä jotain UKKO.fi:llekkin?

Yhteystiedot

http://www.kimlaine.fi
http://dev.kimlaine.fi
http://blog.kimlaine.fi

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n uusi blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, niin täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

  • Yrittäjätarinat Opettaja Mari Hakanen viettää pitkät kesälomansa valokuvaustyön parissa

    Kuvaaja: Lauri Hakanen Joensuussa asuva Mari on ammatiltaan maantiedon ja biologian opettaja, mutta sen ohessa hän toimii valokuvaajana. ”Nämähän ovat sinänsä hyvin samanlaisia töitä: molemmissa saa tavata ihmisiä ja tutustua heihin”, toteaa Mari tyytyväisenä. Ensimmäisen kameransa Mari sai joululahjaksi jo 6-vuotiaana, jolloin hän muistelee ottaneensa taiteellisia kuvia lähinnä ovenkahvoista. Varsinainen kiinnostus valokuvausta kohtaan alkoi syntyä vasta myöhemmin opiskeluaikoina, ja Mari…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat “Toimittaja tai tiedottaja ei ole enää vain kirjoittaja, vaan moniosaaja” – Sirpa Pääkkönen

    Sirpa Pääkkönen, freelancer-toimittaja, yhteiskuntatieteiden maisteri, humanistististen tieteiden kandidaatti Helsingistä. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Työskentelin Helsingin Sanomissa yli 30 vuotta monella eri osastolla. Pitkän toimittajan uran jälkeen siirryin viime syksynä freenlaceriksi. Nyt yksi työni on ammattimainen blogin kirjoittaminen. Tällä hetkellä kirjoitan kahta eri blogia. Mitä teet? Oman blogini Taidetta, tarinoita, journalismia perustin jo syksyllä 2015. Siinä on ilmestynyt pari sataa lähinnä taidetta,…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Häävalokuvaaja Anssi otti byrokratian sarvesta kiinni ja perusti oman yrityksen

    Anssi Lepikko on häävalokuvaaja, jonka intohimona on kuvata ihmisiä ja tunteita, ja kertoa tarinoita ottamillaan kuvilla. Keski-Suomessa toimivan Anssin kuvaustyyliin kuuluvat suomalaiset maisemat ja luonnonvalo. Epävarmuuden selätettyään Anssi ryhtyi ensin valokuvaamaan kevytyrittäjänä. Kokemuksen, rohkeuden ja toiminnan kasvaessa päätti Anssi perustaa oman yrityksen, jota hän nyt ylpeänä pyörittää. Media-alalla joutuu "itse jotain kehittelemään" Anssi opiskeli medianomiksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa. Opiskeluaikojensa ajatusmaailmaa Anssi…

    Lue lisää