Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Media-alan moniosaaja Kim Laine

kim-laine

Kuka olet?

Olen 29-vuotias stadilainen. Tuon leivän perheeni pöytään tekemällä kotisivuja, verkkokauppoja, printtimedian suunnittelutöitä, mainosvideoita sekä mm. sosiaalisen median ratkaisuja yrityksille.

Teen töitä kotoa käsin, jonka ansiosta voin venyttää työpäivää sopivassa mittasuhteissa ja tarpeen vaatiessa iltaan. Omistaudun jokaiselle toimeksiannolle ja projektille 110 % enkä ylityöllistä itseäni samanaikaisesti useilla projekteilla. Pysyn aikatauluissa enkä myy sitä mitä asiakas haluaa ostaa vaan sitä mitä asiakas tarvitsee.

Mitä teet?

Toteutan asiakkailleni kotisivuja, verkkokauppoja, graafista ja liikkuvaa mediaa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Oltuani reilu viisi vuotta yksityisyrittäjänä alkoi paperitöiden määrä kasvaa ja mielenkiinto papereita kohtaan lopahtaa. Päätin kokeilla UKKO.fi palvelua ja olen ollut ensimmäisestä päivästä lähtien tyytyväinen. Olen siirtänyt kaiken laskutukseni UKKO.fi palveluun heti kokeilusta lähtien.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Organisointitaitojen kehittäminen on ollut tapetilla pitempään sekä “mentaalisen hauberin” kasvattaminen.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Työskentely kotoa käsin ja kaikki se vapaus mitä työhöni kuuluu. Työni on luovaa ja toteutan usein itseäni asiakkaille.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Aloitan usein heräämällä aikaisin 06:00 aikoihin ja vien koiran ulos lenkille. Lenkiltä tultuani keitän kahvit ja syön itse aamupalan. Tämän jälkeen herätän lapset, toinen eskarissa ja toinen ekaluokkalainen. Hoidan vaimoni kanssa yhdessä lasten kuljetukset kouluihin/eskariin. Tämän jälkeen takaisin kotiin – usein käyn kuntosalilla tai teen pitkän pyörälenkin, jonka jälkeen aloitan työpäiväni.

Työpäiväni koostuu useista erilaisista tehtävistä:

 • Asiakaspuheluita
 • Suunnittelua koneella
 • Päivittäisiä ylläpitotehtäviä
 • Markkinointia

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Lukekaa blogiani osoitteessa: http://blog.kimlaine.fi – inspiroitukaa & motivoitukaa.
Blogissa on monia hyödyllisiä artikkeleita, mihin on viittailtu useasta eri lähteistä (esim Nerot.fi ja Iltasanomat.fi) – voisi löytyä jotain UKKO.fi:llekkin?

Yhteystiedot

http://www.kimlaine.fi
http://dev.kimlaine.fi
http://blog.kimlaine.fi

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n uusi blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, niin täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Kaverusten ideasta maksettu jo 377 miljoonan palkkiot – ”Baari-illasta se lähti”

  115 miljoonaa maksettuja veroja, yli 500 000 toimeksiantoa ja 377 miljoonaa euroa palkkioina käyttäjille. Varsin painavia lukuja, vaikka kevytyrittäjyydestä UKKO.fin tarina 10 vuotta sitten alkoikin. UKKO.fi on Suomen kattavin itsenäisten yrittäjien palvelu ja alan markkinajohtaja vuodesta 2016. Eikä ihme, sillä tuskin sinäkään olet voinut olla törmäämättä UKKO.fin brändiin tai mainoksiin, elitpä sitten reaali- tai digimaailmassa. Tai no, tarkennetaan hieman: voit…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Jyri Tirroniemi luo uutta ja korjaa vanhaa

  Olen Jyri Tirroniemi, 22-vuotias maanrakennuksen ja LVI-asennuksen ammattilainen. Mitä teet? Työskentelen UKKO.fi-palvelun kautta erilaisissa maanrakennustöissä ja LVI-asentajana. Teen töitä sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Pääsääntöisesti minun tulee ajettua kaivinkonetta ja pyöräkonetta. LVI-asennuksia suoritan myös pienessä mittakaavassa; teen esimerkiksi tiskikoneiden asennuksia, hanan vaihtoja ja erilaisia korjaustöitä. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Ryhdyin kevytyrittäjäksi, koska haluan olla niin sanotusti oman itseni herra ja tehdä…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Susanna Salon esikoisteos “Ukon Pakka – Kalevalainen tarot” on ulkomaillakin suosittu!

  Kuka olet? Olen Susanna Salo, 35-vuotias Helsinkiläinen kirjailija. Esikoisteokseni käsittelee Kalevalaisia myyttejä ja hahmoja sekä suomalaista vanhaa kansanperinnettä tarot-korttien muodossa. Kirjani ja sen ohessa myytävä tarot pakka julkaistiin vuonna 2017 nimellä Ukon Pakka – Kalevalainen tarot. Se on saavuttanut suuren suosion suomessa ja olen juuri tehnyt siitä italiaan käännössopimuksen. Teokseni julkaistaan Italiassa vuoden 2020 loppupuolella. Aikaisemmin kirjani on julkaistu englanniksi…

  Lue lisää