Media-alan moniosaaja Kim Laine

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

kim-laine

Kuka olet?

Olen 29-vuotias stadilainen. Tuon leivän perheeni pöytään tekemällä kotisivuja, verkkokauppoja, printtimedian suunnittelutöitä, mainosvideoita sekä mm. sosiaalisen median ratkaisuja yrityksille.

Teen töitä kotoa käsin, jonka ansiosta voin venyttää työpäivää sopivassa mittasuhteissa ja tarpeen vaatiessa iltaan. Omistaudun jokaiselle toimeksiannolle ja projektille 110 % enkä ylityöllistä itseäni samanaikaisesti useilla projekteilla. Pysyn aikatauluissa enkä myy sitä mitä asiakas haluaa ostaa vaan sitä mitä asiakas tarvitsee.

Mitä teet?

Toteutan asiakkailleni kotisivuja, verkkokauppoja, graafista ja liikkuvaa mediaa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Oltuani reilu viisi vuotta yksityisyrittäjänä alkoi paperitöiden määrä kasvaa ja mielenkiinto papereita kohtaan lopahtaa. Päätin kokeilla UKKO.fi palvelua ja olen ollut ensimmäisestä päivästä lähtien tyytyväinen. Olen siirtänyt kaiken laskutukseni UKKO.fi palveluun heti kokeilusta lähtien.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Organisointitaitojen kehittäminen on ollut tapetilla pitempään sekä “mentaalisen hauberin” kasvattaminen.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Työskentely kotoa käsin ja kaikki se vapaus mitä työhöni kuuluu. Työni on luovaa ja toteutan usein itseäni asiakkaille.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Aloitan usein heräämällä aikaisin 06:00 aikoihin ja vien koiran ulos lenkille. Lenkiltä tultuani keitän kahvit ja syön itse aamupalan. Tämän jälkeen herätän lapset, toinen eskarissa ja toinen ekaluokkalainen. Hoidan vaimoni kanssa yhdessä lasten kuljetukset kouluihin/eskariin. Tämän jälkeen takaisin kotiin – usein käyn kuntosalilla tai teen pitkän pyörälenkin, jonka jälkeen aloitan työpäiväni.

Työpäiväni koostuu useista erilaisista tehtävistä:

 • Asiakaspuheluita
 • Suunnittelua koneella
 • Päivittäisiä ylläpitotehtäviä
 • Markkinointia

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Lukekaa blogiani osoitteessa: http://blog.kimlaine.fi – inspiroitukaa & motivoitukaa.
Blogissa on monia hyödyllisiä artikkeleita, mihin on viittailtu useasta eri lähteistä (esim Nerot.fi ja Iltasanomat.fi) – voisi löytyä jotain UKKO.fi:llekkin?

Yhteystiedot

http://www.kimlaine.fi
http://dev.kimlaine.fi
http://blog.kimlaine.fi

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n uusi blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, niin täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Rakennustyöntekijä Jussi Poutanen hyödyntää työssään Kjelpin ja UKKO.fi:n yhteistyötä!

  Viikon kevytyrittäjämme on tällä kertaa Jussi, 43-vuotias kahden pojan isä Tampereelta. Hänellä on markkinointinimi Peltityöt Jussi Poutanen, jolla kautta hän toteuttaa kattoremotteja ja kattojen korjaus- sekä huoltotöitä 20 vuoden kokemuksella. Jussin pääasiallinen toiminta-alue on Pirkanmaa, mutta hän voi sovitusti työskennellä muuallakin Suomessa. Mitä teet? Teen katto- ja rakennuspeltitöitä sekä kattoremontteja ja katon korjaustöitä. Sesonki on käynyt kuumimmillaan ja töitä on…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Artun harrastuksesta tuli ammatti – viikon kevytyrittäjä selostaa työkseen

  Olen Arttu Hämäläinen, vuonna 1986 syntynyt savolainen, Jyväskylässä asuva urheiluselostaja. Perheeseeni kuuluu koirien lisäksi kaksi tytärtä ja yksi vaimo. Mitä teet? Teen työkseni sitä mitä rakastan. Harrastuksesta on nyt tullut ammatti, ja sehän on parasta mitä ihmiselle voi tapahtua! Teen tällä hetkellä pääasiassa urheiluselostuksia toimeksiannosta ja toimin jääkiekon parissa sekä Liigassa että Mestiksessä. Satunnaisesti selostan myös E-sportsia sekä tarvittaessa muita…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Floristi Marika teki intohimostaan sivutyön: “Ilo ja mielenkiinto pysyvät näin yllä!”

  Marika Kettunen koki floristin ammattinsa palkitsevana, mutta kuormittavana. Niinpä hän kouluttautui pari vuotta sitten vähemmän kuluttavaan päivätyöhön. Palo kukkien parissa työskentelyä kohtaan jäi kuitenkin kytemään. Marika päätti tehdä kompromissin: toimia projektisihteerin töissä päivisin, ja floristina iltaisin sekä viikonloppuisin. Jälkimmäinen toimi onnistuu mainiosti kevytyrittäjänä. Kaikki alkoi kymmenisen vuotta sitten, kun Marika muutti takaisin synnyinseudulleen Kirkkonummelle työpaikkaa etsien. Paikallinen kukkakauppa haki samaan…

  Lue lisää