Blogi

11.2.2020

Nancy Tinkerbella on hyvää tekevä monilahjakkuus

Kuvaaja: Ilkka Kyllönen

Kuka olet?

Olen Nancy Tinkerbella. Liikuntarajoitteinen pin-up / mainosmalli ja muusikko.

Mitä teet?

Juonnan omaa radio-ohjelmaani Elämäntapailua Nancyn kanssa. Esiinnyn soolona, duona ja bändini Tinkerbella & big bad bear kanssa.

Kirjoitan ja sävellän omaa musiikkia.

Suomessa toimin maailman suurimman pin-up järjestön the Luscious Ladies:in Suomen jaoston presidenttinä, sekä pyöritän vapaaehtoistyöllä toimivaa Pin-up-tytöt kiusaamista vastaan -kampanjaa.

Kirjoitan myös omaa kolumniani Kipupuomi -lehteen. Siinä avaan myös varjoisampaa puolta elämästäni, eli jatkuvan vaikean kivun kanssa selviytymistä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Löysin kevytyrittäjyyden kun etsin helppoa kanavaa laskuttaa keikkojani.

Kuvaaja: Jari Savijärvi

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Silloin kun työskentelen, on työpäiväni yleensä keikkapäivä, joko musiikin tai kuvausten parissa.

Oman vointini vuoksi joudun ottamaan huomioon myös sen, että lepään tarpeeksi, enkä rasita itseäni liikaa. Keikoilla yleensä on ensin matka keikkapaikalle, lepoa bäkkärillä, souncheck , lepoa ja keikka, jonka jälkeen seurustelen yleensä hetken yleisön kanssa.

Parasta on se, että voin tehdä sitä omien voimavarojeni mukaan, mutta myös se kun saan yleisön innostumaan tekemästäni musiikista.

Kuvauspäivinä suuntaan ensimmäisenä meikkiin /stailaukseen ja siitä kuvauslokaatioon, jossa sitten räpsitään still -kuvia tai eläydyn sovitusti kuvattavaan videopätkään.

Telkkarista ihmiset ehkä muistavat viimekesänä pyörineen Classic- jäätelömainoksen, jossa olin laulavana kantrityttönä.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Parasta on se, että voin tehdä sitä omien voimavarojeni mukaan, mutta myös se kun saan yleisön innostumaan tekemästäni musiikista.

Kuvaukset taas ovat vahvistaneet itsetuntoani ja opettaneet minua hyväksymään itseni myös rajoitteideni kanssa.

kuvaaja: Joona Virtanen

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin opiskella lisää musiikkia. Tällä hetkellä olenkin statuksella päätoiminen opiskelija / sivutoiminen kevytyrittäjä.

Toteutan parhaillaan musiikin/markkinoinnin opintoja sekä pyrin saamaan kitaransoittoa haltuun pikkuhiljaa, jotta voisin paremmin myös itse säestää itseäni.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille ja sellaisiksi aikoville?

Tsemppiä omien keikkojenne / palveluidenne ynnä muun myyntiin. Mikäli innostuitte profiilistani ja haluaisitte tehdä vaikka jonkinlaista yhteistyötä, ottakaa ihmeessä yhteyttä!

Käy tutustumassa Nancy Tinkerbellan somekanaviin!

Nancyn Facebook

Nancyn Instagram

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Avainsanat:

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.