Blogi

16.9.2019

Tiina Lindström muuttaa tiloja toimiviksi ja kauniiksi kevytyrittäjänä

Kuka olet?

Olen Tiina Lindström, sisustaja, sisustussuunnittelija, projektinvetäjä ja remontoija Siuntiosta. Asun maalla omakotitalossa yhdessä avopuolisoni ja kissani kanssa. Luonto ympärilläni saa minut voimaan hyvin.

Tutkin jo opintojen aikana, miten voisin työllistää itseni, niin ettei nyt ihan heti tarvitsisi perustaa omaa yritystä. Kevytyrittäjyys mahdollistaisi tämän!

Mitä teet?

Teen sisustuksia ja remontteja. Olin esimerkiksi pääsuunnittelijana ja koko projektinvetäjänä kesän mittaisessa toimistosuunnitteluprojektissa. 140m² toimisto Helsingin Alppilassa laitettiin lattiasta kattoon uusiksi yhdessä alihankkijan kanssa.

Projektissa oli kiireinen aikataulu, koska työntekijät palasivat lomilta elokuun alussa ja kaikki oli saatava valmiiksi ennen sitä.

Toimistossa, taukotilassa sekä neuvotteluhuoneessa käytettiin täysin ekologisia kierrätysmateriaaleista tehtyjä lattiamateriaaleja (tarkett) ja huoneilmaa puhdistavia maaleja (auro), joiden valmistuksessa ei ole käytetty ollenkaan muovia tai lisäaineita.

Tiina Lindström

Työntekijät saivat aivan uudet ergonomiset sähköiset työpöydät, jotta pystyvät osan päivästään tehdä työt seisten. Työhyvinvointia ajatellen rakensimme toimistoon työntekijöille keinun, jonka avulla saadaan ajatukset hetkeksi pois työstä; silmät kirkkaina ja hymy huulilla saivat keinua.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Tutkin jo opintojen aikana, miten voisin työllistää itseni, niin ettei nyt ihan heti tarvitsisi perustaa omaa yritystä. Kevytyrittäjyys mahdollistaisi tämän. Projektin myötä silmäni avautui, että töitähän voi tehdä ihan missä vain; mökillä, kotitoimistolla tai asiakkaan tiloissa.

Olen ollut viimeiset 20 vuotta kiinni toimistossa 8-16 ja työmatka päälle siihen, kellontarkkaa puuhaa ja siitä olisi hyvä jokaisen päästä pois.

Hienointa omassa työssäni on vapaus, ehdottomasti! Saa tehdä itsenäisesti päätöksiä ja arvostaa omaa tekemistä.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallista työpäivää ei ole, siinähän se juju onkin!

Tiina Lindström

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa omassa työssäni on vapaus, ehdottomasti! Saa tehdä itsenäisesti päätöksiä ja arvostaa omaa tekemistä. Tuntea, kuinka oma työmoraali on vahvana mukana jokaisessa päivässä.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Tällä alalla ei voi olla hiljainen kuuntelija, vaan on osattava esittää asiat oikein ja ymmärrettävästi. Olen introvertti ja haluaisin kehittää esiintymistaitojani.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Tämä on kyllä ollut huikea matka, itse jatkan tätä vaikka sivutoimisena ja suosittelen muillekin!

Tiinaan voit tutustua lisää ja tilata häneltä esimerkiksi sisustuskeikan ">sähköpostitse.

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.