Kääntäjä – työllistä itsesi UKKO.fi:n kautta!

Kääntäjä, hyödynnä osaamistasi itsenäisesti, ilman omaa yritystä!

Kevytyrittäjänä voit päättää itse kenelle töitä teet ja mihin hintaan. UKKO.fi hoitaa laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvän byrokratian.

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat rahat tilille.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista ja maksat palvelun käytöstä vain silloin kun töitä on. Tutustu hinnastoon. Simppeliä, eikö?

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kokemuksia

Tuuli Ahonen – kääntäjä

"Teen erilaisia suomen ja englannin kieliin liittyviä asiantuntijatehtäviä. Teen samalla myös jatko-opintojani Itä-Suomen yliopistossa." "Päädyin kevytyrittäjäksi kääntäjäksi valmistuttuani, sillä en halunnut perustaa omaa toiminimeä. Haaveenani oli jatkaa opintojani, enkä siksi halunnut aloittaa kokopäiväistä yrittämistä. Parasta työssäni on sen monipuolisuus. Koskaan ei ole tylsää."

Noora Valkonen, toimittaja, tietokirjailija, sisällöntuottaja

"Pohdin paljon sitä, mitä haluan elämältä. Kun sain kustannussopimuksen, irtisanouduin työstäni. Päivääkään en ole tätä ratkaisua katunut. Nyt saan tehdä sitä, mitä rakastan."

nainen_lukee

Tee käännöstöitä – älä yrityksen paperitöitä

Kääntäjän palkka koostuu tyypillisesti useista eri lähteistä ja toimeksiantajilta saaduista töistä, jotka laskutetaan sopimuksen mukaan esimerkiksi kerran kuussa tai suuremman projektin päätteeksi. Laskuksen ja kirjanpidon sekä vero- ja eläkemaksujen hoitaminen saattaa kuitenkin käydä työstä ja aikaa tuhraantuu yrityksen paperitöihin kääntämisen sijaan.

Jos työ on osa-aikaista tai vasta harkitset alalle siirtymistä, ei välttämättä kannata perustaa omaa yritystä heti, vaan tehdä työt verokortilla. Verokortilla töitä tekevien freelancereiden työnsaantimahdollisuudet ovat kuitenkin heikommat, koska toimeksiantajan näkökulmasta lakisääteisten velvoitteiden hoitaminen on työlästä ja hankalaa.

UKKO.fi tarjoaa tähän helpon ja toimivan ratkaisun.

Palvelumme kautta voit laskuttaa tehdyt työt toimeksiantajiltasi ilman omaa yritystä. Toimeksiantajasi tehtäväksi jää ainostaan laskun maksaminen. Vastaat itse vain markkinoinnista ja asiakaskontakteista, me hoidamme loput!

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE tuloLASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti kääntäjille!

Keskity käännöstöihin ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI