Laskuta kodinhoidon palkkiot UKKO.fi:n kautta

Kodinhoitajana teet työtä, jolla on merkitystä. Mikset hoitaisi huolella myös palkka-asioita?

Teetkö kodinhoitotöitä keikkoina silloin tällöin tai vaikkapa kerran kuussa tietyille vakioasiakkaille? UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti, itsenäisenä palkansaajana.

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat palkkaa.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kodinhoitaja on mukana arjessa

Kodinhoitaja auttaa asiakkaitaan arjen ja kodin askareissa, kun he eivät syystä taikka toisesta selviä kaikesta yksin. Kodinhoitajan asiakkaita ovat usein ikääntyneet, mutta myös lapsiperheet tai vammaiset ihmiset, jotka tarvitsevat apua arjessaan.

Työtehtävät vaihtelevat kokkaamisesta juoksevien asioiden hoitamiseen. Työnkuvaan kuuluukin, että jokainen asiakas ja asiakasperhe on erilainen ja tarvitsee omanlaistaan tukea, apua ja kannustusta.

Kodinhoitajan työ on henkisesti ja usein fyysisestikin raskasta, mutta toisaalta myös antoisaa ja monipuolista. Työ ei myöskään rajoitu virastoaikoihin, vaan asiakkaita autetaan tarpeen mukaan myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Koulutuksen ja käytännön taitojen lisäksi tarvitaankin myös aitoa välittämistä sekä kykyä ja halua kuunnella ja olla läsnä.

aupair_hoitaalasta

Sano ei kuitittomuudelle – laskuta työstäsi helposti

hoitaja_vanhus

Kun työskentelet kunnallisen kotipalvelun ulkopuolella, teet töitä suoraan yksittäisille asiakkaille. Tällöin työnantajiasi ovat tavalliset ihmiset, useimmiten vanhukset, omaishoitajat tai lapsiperheet, joilla ei ole kokemusta työnantajana toimimisesta.

Käytännössä verokortilla työskennellessä syntyy kuitenkin aina työsuhde, jolloin toimeksiantajan tulee huolehtia työnantajan lakisääteisistä velvoitteista kuten palkan sivukulujen suorittamisesta.

Mikäli kevytyrittäjänä tekemäsi työ kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin, voi työn vähentää verotuksessa.

Velvoitteet koetaan usein hankalaksi, koska vielä ei ole olemassa niin sanottua yhden luukun järjestelmää, jolla ne saisi suoritettua helposti. Oman yrityksen perustaminen on sekin iso askel ja tarkoittaa esimerkiksi kirjanpitovelvollisuuden syntymistä.

Sen sijaan, että tekisit töitä pimeästi, kannattaa laskutus hoitaa UKKO.fi:n kautta. UKKO.fi on turvallinen ja luotettava palvelu, jonka kautta voit toimia ammattimaisesti ilman yrittäjän velvollisuuksia ja  yrittäjyyteen liittyviä riskejä. Saat palkan suoraan tilillesi nopeasti ja varmasti eikä asiakkaasi tarvitse huolehtia byrokratiasta.

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE tuloLASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti kodinhoitajille!

Keskity asiakkaisiisi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI