Laskuta siivoustyö UKKO.fi:n avulla

Laskuta siivoustyöt helposti!

Tiedossa siivoustöitä silloin tällöin tai vaikkapa kerran kuussa tietyille vakioasiakkaille?

Hienoa! Kotityöt ovat monelle kiireen keskellä välttämätön paha, jonka mielellään ulkoistaisi jollekin toiselle. Esimerkiksi moni lapsiperhe ostaa mielellään siivouspalveluja arjen pyörittämisen avuksi. Siivousapua kaipaa usein myös moni eläkeläinen. Mikset siis tarjoaisi omaa osaamistasi? Ota siivouskeikka vastaan ja muista mainita myös kotitalousvähennys!

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti, itsenäisenä palkansaajana.

Ehkä oletkin jo kuullut meistä ja eduistamme?

  • Ei tarvetta omalle y-tunnukselle.
  • Ei tarvetta hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätät itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Voit rekisteröityä palveluumme ilmaiseksi, eikä se velvoita sinua mihinkään. Palvelussa ei ole kuukausimaksua – maksat palvelumme käytöstä ainoastaan, kun töitä on. Tutustu ja lue lisää!

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Mikset laskuttaisi siivouspalkkioita tai ekstrakeikkoja suoraan pankkitilillesi?

Voit unohtaa aikaa vievän paperityön ja välttää harmaan talouden laittomuudet. Tulolaskuristamme näet, kuinka paljon keikasta jää käteen, etkä tarvitse edes omaa yritystä tai toiminimeä.

Myös asiakkaasi voivat olla huolettomia, sillä palvelumme helpottaa osaavan tekijän työn ostamista hoitamalla kaikki tarvittavat ilmoitukset ja maksut oikeaoppisesti teidän molempien puolesta. Tee asiat astetta helpommin!

Kun oma toiminimi tai firma tuntuu taakalta

Moni siivooja toimii osa-aikaisena opintojen ohella tai tietyssä elämäntilanteessa, jossa lisätuloja tarvitaan nopeasti. Oman siivousyrityksen tai toiminimen perustaminen ei silloin kannata ja siihen menee usein myös turhaa aikaa.

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta saat siivoustulot tilillesi palkansaajana. Mikä parasta, et joudu ottamaan yrittäjän riskejä satunnaista keikkailua tai osa-aikaista siivousalan pestiä varten. Kauttamme hoidat laskutuksen, mutta vältät yrittäjyyteen liittyvät paperityöt sekä verotuksen ja kirjanpidon kiemurat.

nainen-siivoaa

UKKO.fi kevytyrittäjyys

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE tuloLASKURIA

UKKO.fi - kevytyrittäjyys

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti siivoojille!

Keskity varsinaiseen työhösi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI