Looking for courier specific details?

Starttirahaopas 2024

Starttiraha auttaa yrittäjyyden alkuun

Starttirahaopas_kansi

In English below / Нижче українською

Lataa Starttirahaopas 2024

Starttiraha on kuukausittainen rahallinen avustus, jota voi saada, kun aloittaa yrittäjyyden Suomessa. Lue oppaastamme, miten voit saada starttirahaa!

Starttiraha on tuki, jonka tarkoitus on auttaa yrittäjyyden alkuun. Se on tarkoitettu päätoimisen eli kokoaikaisen yrittäjyyden aloittamiseen, turvaamaan uuden yrittäjän taloutta yrittäjyyden alkutaipaleella.

Starttirahan on tarkoitus turvata yrittäjän ja hänen perheensä toimeentulo yrittäjyyden ensimmäisinä kuukausina, kun tulot ovat vielä pienet. Se voi auttaa sinua käynnistämään yritystoimintasi niin, että pian yritys elättää jo sinut ja perheesi. Sen tavoite on, että voit pian jatkaa yritystoimintaa ilman tukea ja työllistää itsesi kokonaan yrittäjänä.

Tämä rahallinen tuki tarjoaa turvaa ja ennakoitavuutta uuteen elämäntilanteeseen. Starttirahan turvin yrittäjä voi paremmin keskittyä yritystoimintansa rakentamiseen ilman niin suuria taloudellisia huolia. Tähän oppaaseen on koottu tarkempaa tietoa starttirahasta ja ohjeet sen hakemiseen.

Onnea yrittäjyyteen ja oivaltavia lukuhetkiä!

Lataa Starttirahaopas ilmaiseksi!

Lataa ilmainen opas suomeksi

Download Start-up grand guide for free

Download for free in English

Завантажте велике керівництво для запуску безкоштовно