UKKO Toiminimi

Pyöritä aitoa yritystä helposti ja edullisesti.
Monipuolinen ja joustava kirjanpito aina saatavilla.

Aloita yrittäjyytesi ilmaiseksi

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla.

Kaikki mitä tarvitset toiminimiyrittäjyyteen aina y-tunnuksesta lähtien. Saat y-tunnuksen heti rekisteröitymisen yhteydessä!

Aloita nyt

tmi-hinnasto-pysty

Yksinkertainen läpinäkyvä hinnoittelu

Rekisteröityminen UKKO Toiminimi -palveluun on täysin ilmaista. Perustamme sinulle myös veloituksetta Y-tunnuksen, jos olet aivan uusi yrittäjä. Jos sinulla on jo Y-tunnus, voi rekisteröityä suoraan sitä käyttäen.

Molemmissa tapauksissa saat kokeilla palvelua ensimmäiset 30 päivää ilmaiseksi, oli liikevaihtosi miten suurta tahansa. 30 päivän jälkeen jatkuu palvelun käyttö voimassaolevan hinnaston mukaisella palvelumaksulla. Uutena yrittäjänä palvelun käyttö on kuitenkin ilmaista kokeilujakson jälkeenkin siihen asti, kunnes saat ensimmäisen maksun asiakkaaltasi.

Hinnoittelumme perustuu kertyneeseen eli kumulatiiviseen liikevaihtoon. Kertyneellä liikevaihdolla tarkoitetaan summaa, jonka olet laskuttanut koko yritystoimintasi aikana. Kun toimintasi on pientä, maksat pienempää kuukausimaksua ja hinta nousee portaittain kohden maksimihintaa 88€+alv/kk. Tutustu tarkemmin hinnoitteluumme.

Toiminimiyrittäjä soittaa ja kysyy apua

Onko sinulla kysyttävää?

Voisinko minä olla toiminimiyrittäjä? Miten aloitan? Katso vastaukset usein kysytyistä kysymyksistä. Jos jostain syystä kysymykseesi ei löydy vastausta. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Usein kysyttyä

Mitä UKKO Toiminimi sisältää?

Y-tunnus heti

Yhdenkertainen kirjanpito

ALV- ja veroilmoitukset puolestasi

Rajaton laskutus – sähköpostitse, postitse tai verkkolaskuina

Kuittien sähköinen talletus ja säilytys

Toiminimen tuloslaskelma

Zettle myyntiraportit suoraan palveluun

ALV-alarajahuojennuksen haku

Reaaliaikainen analytiikka yrityksesi tilanteesta

Ilmainen asiakaspalvelu

Asiakas- ja tuoterekisteri

Ajopäiväkirja

Y-tunnus heti

Rekisteröityessäsi saat heti y-tunnuksen. Vain muutama klikkaus ja pääset laskuttamaan!
hinnasto-sivun-kuva-uusi

Keskity yrittämiseen. Me hoidamme paperityöt ja kirjanpidon.

Luot ja lähetät laskut samalla palvelulla helposti ja nopeasti. Vastaanotat myös kaikki laskut samaan paikkaan, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain kuittien lisääminen palveluun näppärästi kuvina. Asiantuntijamme ja kirjanpidon ammattilaiset varmistavat, että kaikki hoituu oikeaoppisesti. Toiminimen kirjanpito ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Käytämme nykyaikaisia tekniikoita, kuten koneoppimista ja automaatiota, mutta viime kädessä asiantuntija tarkistaa, että kirjanpitosi hoituu niin kuin pitää. Apua saa milloin tahansa ammattitaitoisilta asiantuntijoiltamme kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyen. Neuvonta on myös aina täysin ilmaista.

UKKO Toiminimi palvelu puhelimen ruuduilla

Veroilmoitus ja ALV-alarajahuojennuksen haku hoidettuna puolestasi

Sinun ei tarvitse huolehtia ALV- ja veroilmoituksista, sillä hoidamme ne puolestasi verottajalle. Haemme sinulle myös ALV-alarajahuojennuksen, kun liikevaihtosi jää alle 30 000 euron – saat itsenäsenä yrittäjänä selvää rahaa takaisin verottajalta, kun toimintasi on pienimuotoista!

Haluamme tehdä yrittämisen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Sinun ei siis tarvitse olla taloushallinnon tai veroasioiden asiantuntija, sillä me olemme – voit huoletta jättää kirjanpidon ja viranomaisilmoitusten laatimisen meille ja keskittyä itse siihen, missä olet hyvä ja mitä mieluiten teet.

Mitä vähemmän aikaa käytät kirjanpitoon ja paperitöihin, sitä enemmän pystyt keskittymään yrityksesi kasvattamiseen!

1. Lähetä lasku2. Tallenna tositteet3. Me hoidamme kirjanpidon ja paperityöt

Näin helppoa toiminimen kirjanpito on UKKO Toiminimen avulla!
Aloita toiminimiyrittäjyys jo tänään!
toiminimiyrittajyys-on-helppoa

Toiminimiyrittäjyys UKKO-palvelussa – helppo ja mutkaton tapa aloittaa yrittäjyys omalla osaamisella!

UKKO Toiminimi on UKKO-konsernin toiminimiyrittäjien oma kirjanpidon ja laskutuksen talouspalvelu. Palvelun kautta voit ryhtyä toiminimiyrittäjäksi ja samalla ulkoistaa meille aikaa vievät talousasiat, kuten esimerkiksi kirjanpidon ja veroasiat. Jokainen toiminimiyrittäjämme saa sparrausta ja tukea talousasioiden hoitamisessa.

 • Jos laskutat säännöllisesti, toiminimiyrittäjänä käteen voi jäädä työstä isompi summa kuin kevytyrittäjänä, sillä  pääset hyötymään verovähennyksistä ja ALV-alarajahuojennuksesta. UKKO Toiminimi -palvelussa emme myöskään veloita laskuista, vaan kuukausihintaan sisältyy rajaton määrä lähetettäviä ja vastaanotettavia laskuja.
 • Helpotusta kirjanpitoon ja laskutukseen. Voit aloittaa laskutuksen, kun Y-tunnuksesi on saapunut ja hakemamme ennakkoperintä- ja arvonlisäverorekisterien jäsenyydet on käsitelty. Mikäli sinulla on jo olemassa oleva Y-tunnus, voit aloittaa palvelun käytön heti.
 • Älä tuskaile enää ALV- ja veroilmoituksien parissa, me hoidamme ne puolestasi. Meidän kauttamme saat hankittua myös YEL-vakuutuksen.
 • Et joudu yrittämään yksin. Me olemme tukenasi liiketoimintasi kasvattamisessa. Pääset tutustumaan Yrittäjyyskoulumme hyödyllisiin ohjeisiin ja voit aina ottaa yhteyden asiantuntijoihimme, jotka neuvovat yrittäjyyden kysymyksissä.

Kenelle UKKO Toiminimi sopii?

Jos haluat yrittäjänä päästä tienaaman enemmän ja kasvattamaan toimintaasi, on toiminimen perustaminen järkevä vaihtoehto. Tällä hetkellä yli sata tuhatta muutakin suomalaista yrittäjää työskentelee toiminimellä. Tyypillisiä toiminimiyrittäjiä ovat esimerkiksi kampaajat, graafikot, konsultit, rakennusalan ammattilaiset, hierojat ja taksinkuljettajat. Toiminimiyrittäjänä voi yrittää joko pää- tai sivutoimisesti.

UKKO Toiminimi sopii sinulle esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

 • sinua turhauttaa käyttää aikaa kaiken maailman lippujen ja lappujen setvimiseen ja kaipaat nykyaikaista tapaa hoitaa kirjanpitoa ja laskutusta.
 • haluat keskittyä siihen työhön, mitä rakastat.
 • harkitset yrittäjyyttä tai haluat testata liikeideaasi.
 • haluat yrittäjäksi, mutta talousasioiden hoitaminen ikävystyttää.
 • olet työtön ja haluat työllistää itsesi yrittäjänä.
 • haaveilet yrittäjyydestä, mutta sinua hirvittää Y3-lomakkeet ja muut paperityöt.

Haluatko tietää tarkemmin toiminimen kirjanpidosta käytännössä? Lue oppaamme: Toiminimen kirjanpito – pikaopas.

Toiminimiyrittäjänä tienaat enemmän – ryhdy yrittäjäksi kevyesti!

UKKO Toiminimen kautta saat Y-tunnuksen ja rekisteröidyttyäsi palveluun voit välittömästi lähettää ensimmäiset laskusi asiakkaille.

Toiminimiyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia kirjanpidosta tai muista paperitöistä, sillä me UKKO Toiminimessä ahkeroimme ne puolestasi. Tällöin sinulla vapautuu aikaa tuottavampaan tekemiseen, eli asiakashankintaan ja liiketoimintasi kehittämiseen. Palvelussamme voit lähettää helposti laskuja asiakkaillesi sekä tallentaa asiakkaasi ja tuotteesi helppokäyttöiseen rekisteriin, joka nopeuttaa laskutustasi entisestään.

Miten toiminimiyrittäjänä tienaa enemmän?

 • Sinulla on oikeus vähentää verotuksessa kaikki liiketoimintaasi liittyvät kulut, kuten vaikkapa työkone tai puhelin.
 • Pääset hyötymään arvonlisäveron alarajahuojennuksesta.
 • Olet oikeutettu yrittäjävähennykseen, joka on 5% tuloistasi.
 • Sinun ei tarvitse maksaa työnantajamaksuja laskutuksestasi ja saat lähettää kuukausihinnalla rajattoman määrän laskuja.

Liity ilmaiseksi UKKO Toiminimiyrittäjäksi!

Rekisteröityminen palveluumme on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Hinnasto-sivultamme voit tutustua tarkemmin hinnastoomme.

Mikäli sinua jäi jokin asia vielä mietityttämään, niin ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua arkisin klo 9-16 puhelimitse numerosta 09 427 208 61 ja sähköpostitse asiakaspalvelu@ukkopro.fi.

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja tarjoamme kirjanpidon reilulla hinnalla!
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä