Osumo + Ukko.fi: Yrittäjän helppo erottuvuuskoulutus!

Jos haluat saada helpommin lisää asiakkaita ja myyntiä, tämä on vuoden tärkein koulutus, johon tulet osallistumaan. Erottuminen on oikotie helpompaan myyntiin ja parempiin katteisiin. Tässä koulutuksessa opit erottumisen salat ja sen, miten saat asiakkaat valitsemaan juuri sinut kilpailijoiden joukosta.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja yrittäjyydestä haaveileville, jotka ovat kiinnostuneita nousemaan esiin massasta tekemällä toisin. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on työkalupakissaan käytännön keinoja oman erottuvuuden rakentamiseksi.

Kannattaako juuri minun osallistua?

  • Ymmärrät miksi erottuminen on oikotie helpompaan myyntiin
  • Opit eri erottumisalueita, joita voit hyödyntää omassa tekemisessäsi
  • Saat toimivia ideoita, joilla voit alkaa heti erottua kilpailjoistasi
  • Poimit nopeasti rusinat pullasta, sillä yksi koulutusjakso kestää vain 25 minuuttia!

Kouluttaja:

Kouluttajana toimii liiketoiminnan kehittäjä ja kasvujohtaja Marko Ikonen Osumosta, joka on kokenut myynnin, markkinoinnin ja palvelukehityksen asiantuntija. Hän on valmentanut sekä pienyrittäjiä että suuryrityksiä. Koulutuksen moderaattorina toimii UKKO.fin Yrittäjyyskoulun päätoimittaja Jenna Heino.

Koulutuksen ajankohdat:

Koulutus on kaksiosainen. Parhaan hyödyn saat irti, kun osallistut molempiin koulutuksiin. Voit kuitenkin tulla mukaan vain jompaan kumpaan koulutusosioon. Yhdellä ilmoittautumisella laskemme sinut mukaan molemmille kerroille, joten erillisiä ilmoittautumisia ei tarvita.

Koulutus 1: Torstai 28.10. klo 15 – 15.25

Koulutus 2: Torstai 4.11. klo 19 – 19.25

Koulutus järjestetään virtuaalisesti etäyhteyden kautta. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi hyvissä ajoin ennen kummankin koulutuksen ajankohtaa.

Nähdään koulutuksessa!