Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Aatu Itkonen – Kevytyrittäjyys-podcast

aatu-itkonen-podcast

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on esiintyjä, viihdetaiteilija ja juontaja Aatu Itkonen. Aatu on vasta 17-vuotias, mutta nuoresta iästään huolimatta uraa viihteen parissa on kertynyt jo useampia vuosia.

Kevytyrittäjänä toimiva Aatu Itkonen keikkailee myös kouluissa ja erilaisissa oppilaitoksissa kertomassa omasta urastaan ja yrittäjyydestä yhtenä työllistymisvaihtoehtona. Miten nuoret ottavat tietoa vastaan sanavalmiilta kevytyrittäjältä?

Tässä jaksossa podcastin juontaja Olli Kopakkala ja Aatu keskustelevat muun muassa siitä, miten yrittäjämäisen työn ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuu. Lisäksi Kevytyrittäjyys-podcastin uusimmassa jaksossa puhutaan muun muassa median ja sosiaalisen median hallinnasta.

Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin uusin jakso, niin saat selville vastaukset ainakin seuraaviin kysymyksiin:

 • Mikä tekee taikurin?
 • Onko Aatu mokannut taikakeikoilla? Miten siitä selviää ja mitä siitä voi oppia?
 • Entä millainen on Aatun tyypillinen taikakeikka?
 • Haluaako Aatu keikalle Las Vegasiin?
 • Ovatko Aatun kaverit kateellisia Aatun työstä ja hänen saamastaan julkisuudesta?
 • Miten 17-vuotias voi olla työnantaja ilman yritystä?

Toivottavasti tykkäsit tästä Kevytyrittäjyys-podcastin jaksosta! Jos pidit, niin käy kuuntelemassa myös sarjan muut parikymmentä jaksoa täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Martti Malmi – Bitcoin Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastimme uusimmassa jaksossa puhutaan bitcoineista! Jaksossa Ollin vieraana on  bitcoinin kummisedäksikin kutsuttu Martti Malmi. Martti tietää tästä kryptovaluutasta kaiken, sillä hän on ollut mukana alussa asti. Tässä jaksossa Martti kertoo, miten itse päätyi bitcoinien pariin ja miten kryptovaluutat toimivat. Kuinka nörttien keksimästä virtuaalivaluutasta tuli koko kansan puheenaihe? Martti Malmi oli ensimmäinen bitcoinin kehittäjä sen luojan Satoshi Nakamaton jälkeen. Nykyisin Martti on…

  Lue lisää
 • Podcastit Juho Toivola – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin syyskausi starttaa tänään! Tuoreimmassa jaksossa on vieraana monelle LinkedInistäkin tuttu työelämäpsykologi Juho Toivola.  Palkkatöissä Juho on tietoliikenneyhtiö Elisalla, mutta tämän lisäksi hän on mukana lukuisissa eri yrityksissä eri rooleissa. Olli ja Juho keskustelevat jaksossa työelämästä eri näkökulmista; puheenaiheena on laajasti suomalainen työelämä, mutta myös yksityiskohtaisemmin esimerkiksi se, miten omaa työuraa kannattaa suunnitella. Jaksossa puhutaan myös siitä, miten työelämässä menestytään.…

  Lue lisää
 • Podcastit Kasper Strömman – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastissa vieraili viime viikolla merkkihenkilö eli vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman. Graafikko ja bloggaja Kasper Strömman tekee itse myös Suomen suosituinta podcastia, joten tässä vapputunnelmaisessa jaksossa keskustellaan totta kai podcasteista. Tämän viikon jaksossa Kasper ja Olli juttelevat myös lemmikeistä, Aku Ankasta, freelancerina olemisesta, blogimaailmasta ja henkilöbrändäyksestä – ironisesti toki. Kuuntele tämänkertainen Kevytyrittäjyys-podcastin jakso, niin saat vastauksen ainakin näihin kiperiin kysymyksiin: Kuka…

  Lue lisää