Timo Hyväri – Valmentaja-akatemia – Kevytyrittäjyys-podcast jakso 2

timo-hyvari

Vuosi 2017 on kuulemma podcastien vuosi. Tästä innostuneena olemme päättäneet perustaa UKKO.fi:n oman Kevytyrittäjyys-podcastin.

Ensimmäisessä osassa käymme toimitusjohtaja Ukko Kumpulaisen kanssa läpi UKKO.fi-palvelun historiaa sekä sitä, minkä vuoksi palvelun toimitusjohtajalla on sama nimi kuin laskutuspalvelulla. Voit kuunnella ensimmäisen jakson tästä: Kevytyrittäjyys podcast Jakso 1.

Toisessa osassa vieraana on Valmentaja-akatemian Timo Hyväri. Valmentaja-akatemia on yritys, joka auttaa eri alojen kouluttajia ja valmentajia siirtämään liiketoimintaansa verkkoon. Rehellisessä haastattelussa Timo kertoo, miksi nettimarkkinoijan on osattava kirjoittaa, tehdä mainoksia, analysoida tilastoja jne.

Jaksossa perehdytään nettimarkkinoinnin maailmaan, myynnin tärkeyteen ja annetaan vinkkejä siitä, miten omaa osaamista voi monistaa ja myydä eteenpäin kustannustehokkaasti. Sivuamme myös yrityksen perustamisen liittyviä asioita ja pohdimme millainen työelämä tulevaisuudessa tulee olemaan.

Tämä jakso kannattaa kuunnella, jos

 • haluat oppia myymään omaa osaamista,
 • olet kiinnostunut verkkokurssien perustamisesta,
 • tahdot auttaa asiakkaitasi kehittymään tai
 • haluat motivaatiota oman liiketoimintasi aloittamiseen.

Voit kuunnella jakson selaimellasi alla olevasta soittimesta:

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast iTunesiin

Kevytyrittäjyys-podcastin seuraavissa jaksoissa käsittelemme maahanmuuttajien mahdollisuuksia toimia freelancerina sekä oman verkkokaupan perustamista.

Jaksoon liittyvät linkit

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Joni Kautto – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin tuoreimmassa jaksossa vieraanamme on sarjayrittäjä ja yrityshautomon perustaja Joni Kautto. Joni pyörittää monia kansainvälisesti toimivia yrityksiään Kanarian Teneriffalta. Mutta miten Lapin mies päätyi Kanarialle? Joni Kautto on muun muassa Accolade Partners -nimisen yrityksen perustaja. Accolade on lifestyle-verkkoliiketoimintaan keskittynyt konsultti- ja asiantuntijayritys ja se toimittaa verkkokaupparatkaisuja kansainvälisille markkinoille. Tässä jaksossa puhutaankin Jonin bisneksistä, verkkokaupasta, surffauksesta, puutarhanhoidosta ja paljon muusta! Kuuntele Ollin…

  Lue lisää
 • Podcastit Martti Malmi – Bitcoin Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastimme uusimmassa jaksossa puhutaan bitcoineista! Jaksossa Ollin vieraana on  bitcoinin kummisedäksikin kutsuttu Martti Malmi. Martti tietää tästä kryptovaluutasta kaiken, sillä hän on ollut mukana alussa asti. Tässä jaksossa Martti kertoo, miten itse päätyi bitcoinien pariin ja miten kryptovaluutat toimivat. Kuinka nörttien keksimästä virtuaalivaluutasta tuli koko kansan puheenaihe? Martti Malmi oli ensimmäinen bitcoinin kehittäjä sen luojan Satoshi Nakamaton jälkeen. Nykyisin Martti on…

  Lue lisää
 • Podcastit Karla Nieminen – Kevytyrittäjyyspodcast

  Kevytyrittäjyyspodcastin uusimmassa jaksossa on vieraana ihmissuhdetaitokouluttaja ja DI Karla Nieminen. Karla tietää, miten ihmissuhdetaidoissa kehitytään, koska on aiemmin itse ollut niin huono. Tämänkertaisessa podcastjaksossa puhutaan siitä, miten tutustutaan uusiin ihmisiin, miten Tinder toimii ja miten ihmissuhdetaidoista voi hyötyä työelämässä. Tässä jaksossa vastataan ainakin seuraaviin kysymyksiin: Milloin kannattaa pyytää anteeksi? Ketkä käyvät ihmissuhdetaitokoulutuksissa? Miten saada verkostoitumistilaisuuksissa enemmän irti? Karlan Jäänmurtajat-blogista käytännön vinkkejä on luettu…

  Lue lisää