Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Timo Hyväri – Valmentaja-akatemia – Kevytyrittäjyys-podcast jakso 2

timo-hyvari

Vuosi 2017 on kuulemma podcastien vuosi. Tästä innostuneena olemme päättäneet perustaa UKKO.fi:n oman Kevytyrittäjyys-podcastin.

Ensimmäisessä osassa käymme toimitusjohtaja Ukko Kumpulaisen kanssa läpi UKKO.fi-palvelun historiaa sekä sitä, minkä vuoksi palvelun toimitusjohtajalla on sama nimi kuin laskutuspalvelulla. Voit kuunnella ensimmäisen jakson tästä: Kevytyrittäjyys podcast Jakso 1.

Toisessa osassa vieraana on Valmentaja-akatemian Timo Hyväri. Valmentaja-akatemia on yritys, joka auttaa eri alojen kouluttajia ja valmentajia siirtämään liiketoimintaansa verkkoon. Rehellisessä haastattelussa Timo kertoo, miksi nettimarkkinoijan on osattava kirjoittaa, tehdä mainoksia, analysoida tilastoja jne.

Jaksossa perehdytään nettimarkkinoinnin maailmaan, myynnin tärkeyteen ja annetaan vinkkejä siitä, miten omaa osaamista voi monistaa ja myydä eteenpäin kustannustehokkaasti. Sivuamme myös yrityksen perustamisen liittyviä asioita ja pohdimme millainen työelämä tulevaisuudessa tulee olemaan.

Tämä jakso kannattaa kuunnella, jos

 • haluat oppia myymään omaa osaamista,
 • olet kiinnostunut verkkokurssien perustamisesta,
 • tahdot auttaa asiakkaitasi kehittymään tai
 • haluat motivaatiota oman liiketoimintasi aloittamiseen.

Voit kuunnella jakson selaimellasi alla olevasta soittimesta:

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast iTunesiin

Kevytyrittäjyys-podcastin seuraavissa jaksoissa käsittelemme maahanmuuttajien mahdollisuuksia toimia freelancerina sekä oman verkkokaupan perustamista.

Jaksoon liittyvät linkit

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Karla Nieminen – Kevytyrittäjyyspodcast

  Kevytyrittäjyyspodcastin uusimmassa jaksossa on vieraana ihmissuhdetaitokouluttaja ja DI Karla Nieminen. Karla tietää, miten ihmissuhdetaidoissa kehitytään, koska on aiemmin itse ollut niin huono. Tämänkertaisessa podcastjaksossa puhutaan siitä, miten tutustutaan uusiin ihmisiin, miten Tinder toimii ja miten ihmissuhdetaidoista voi hyötyä työelämässä. Tässä jaksossa vastataan ainakin seuraaviin kysymyksiin: Milloin kannattaa pyytää anteeksi? Ketkä käyvät ihmissuhdetaitokoulutuksissa? Miten saada verkostoitumistilaisuuksissa enemmän irti? Karlan Jäänmurtajat-blogista käytännön vinkkejä on luettu…

  Lue lisää
 • Podcastit Gregory Pellechi - Kevytyrittäjyyspodcast

  Julkaisimme muutama viikko sitten Freelancer-oppaan maahanmuuttajille. Halusimme oppaasta mahdollisimman hyödyllisen, joten tilasimme sen Gregory Pellechiltä, joka on itse muuttanut Yhdysvalloista Suomeen ja on näin omakohtaisesti kokenut freelancerina toimimisen hyvät ja huonot puolet. Opas on saanut paljon positiivista palautetta ja varsinkin sen tarjoamat konkreettiset vinkit suomalaisessa yhteiskunnassa toimimiseen ja byrokratian haltuun ottamiseen ovat olleet kehuttuja. Tämän viikon podcastissa haastattelen Gregiä hänen kokemuksistaan ja ajatuksistaan työelämästä…

  Lue lisää
 • Podcastit Tomi Rytkönen – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa Olli Kopakkalan vieraana on Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmavastaava Tomi Rytkönen. Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa 7–29-vuotiaille ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Ohjelmilla tuetaan nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa. Tomi Rytkönen kertoo podcast-jaksossa siitä, millaista yrittäjyyskasvatus Suomessa on nykyään ja mitä kaikkea Nuori yrittäjyys ry konkreettisesti tekee. Olli ja Tomi keskustelevat myös laajemmin tulevaisuuden työelämästä ja nykyisin meneillään…

  Lue lisää