Kampaaja – myy työtäsi itsenäisesti!

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

kampaamo

Kampaaja on Suomessa usein yrittäjä, jolla on oma liike tai sopimusyrittäjä eli niin sanotulla vuokratuolipaikalla kampaamossa.

UKKO.fi mahdollistaa yrittäjämäisen työnteon ilman, että kampaajan täytyy heti perustaa omaa yritystä

Myös keikkamainen työ onnistuu, eikä tutulekkaan tehtävää työtä kannata jättää laskuttamatta. Ammattimainen lopputulos ansaitsee myös korvauksen!

Laskutuspalvelu on oiva väline yrittäjämäiseen toimimiseen; yritystä ei tarvitse yksittäisten keikkojen takia perustaa, vaan omaa osaamista voi myydä myös itsenäisesti! Päätä itse kenelle töitä teet ja mihin hintaan. UKKO.fi hoitaa laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvän byrokratian.

 • Ei omaa y-tunnusta
 • Ei kirjanpitovelvollisuutta
 • Ei juoksevia kuluja
 • Määräät omat hinnat
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa ilman maksua.

Palvelun käyttö on helppoa ja maksat vain palkan nostamisen yhteydessä palvelumaksun. Rekisteröityminen on täysin ilmaista! Simppeliä, eikö?

Jos kuitenkin tarvitset Y-tunnusta esimerkiksi tukussa asioimiseen tai muusta syystä tarvitset oman yrityksen, on UKKO Pro sinua varten.

Olemme keskittyneet hiusalan toiminimiyrittäjien kirjanpitoon. Tavoitteemme on antaa hiusalan ammattilaisille enemmän aikaa keskittyä omaan työhönsä. Varsinkin näin loppuvuodesta osaavilla kampaajilla on kädet täynnä töitä, jolloin kirjanpidon paperityöt vievät turhaa aikaa. Tätä varten olemme kehittäneet UKKO Pro –ohjelman, joka automatisoi kirjanpidon tuossa tuokiossa. Jatkossa voit siis keskittyä täysin asiakkaidesi hiusunelmiin sekä heidän hiuspulmiin!

UKKO Pro mahdollistaa tehokkaamman ajankäytön

Keskity siis täysin asiakkaidesi hiustenlaittamiseen ja anna automatisoidun kirjanpito-ohjelman hoitaa kurjat paperityöt. Ohjelmalla voit lisätä vaivattomasti myyntiraportit käteis- ja korttimaksuistasi. Lisäksi voit itse lähettää ja vastaanottaa laskuja, ja muutamalla klikkauksella ne siirtyvät kirjanpitoon automaattisesti. ALV-ilmoitusten teko on myös helpompaa kuin koskaan ennen: teemme ALV- ja veroilmoitukset puolestasi ja ilmoitamme ne suoraan verottajalle. Lisäksi sinulla on mahdollisuus pitää puhelimitse yhteyttä kirjanpitäjäämme kaikissa tilanteissa, joissa koet tarvitsevasi apua.

Syyt, miksi UKKO Pro kannattaa ottaa heti käyttöön:

 • Kiinteä kuukausihinta aina
 • Kuitit pysyvät tallessa, kun otat niistä kuvan heti oston jälkeen ja lisäät ohjelmaan
 • Voit seurata kirjanpitoa reaaliaikaisesti vaikka palmujen alta, tietokone ja nettiyhteys riittää
 • Ohjelma sopii hyvin myös mobiililaitteille
 • Ilmainen käyttäjätuki
 • Automaattinen ALV-ilmoitus puolestasi

Kampaajan työvälineitä kampaamossa

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit UKKO.fi tanssijalle

  Haaveiletko urasta tanssijana? Tee haaveesta totta. Taidokkaalle tanssijalle on myös Suomessa kysyntää, halusipa sitten estradille tai vaikka opettajaksi. Alalla työllistyminen vaatii kuitenkin usein freelancerina toimimista. Moni toimeksiantaja toivoo laskuttamista, mutta  yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa ilman omaa toiminimeä tai yritystä. Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa Kevytyrittäjänä sinä…

  Lue lisää
 • Ammatit Laulu- tai soitonopettaja – ota opetuskeikka vastaan helposti

  Osaatko laulaa tai soittaa jotakin instrumenttia? Laita osaaminen hyötykäyttöön laulu- tai soitonopettajana! Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa; yhä useampi suomalainen tekee sivutöitä. Esimerkiksi juuri moni muusikko tai laulu- tai soitonopettaja on löytänyt UKKO.fi:n kautta keinon hyödyntää omaa osaamistaan – ja ansaita samalla hieman ekstraa! Ehkä taidat esimerkiki pianon- tai kitaransoiton ja voisit…

  Lue lisää
 • Ammatit Metsurin työ kevytyrittäjänä

  Metsurit ja metsänhoitajat tekevät työkeikat helposti kevytyrittäjinä ja lähettävät laskun toimeksiantajalleen perustamatta omaa yritystä. Metsuri on metsän työntekijä ja ammattilainen. Työtehtävät vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Työt koostuvat mm. metsän istutuksesta, hakkuusta, parannustöistä ja suunnittelusta. Työt vaihtuvat paikasta toiseen ja toimeksiantajia saattaa olla useampia. Metsureille on nyt ja tulevaisuudessa kysyntää sillä suurien ikäluokkien siirtyessä eläkkeelle, suuri osa ammatinharjoittajista katoaa. Miksi UKKO.fi-laskutuspalvelu sopii…

  Lue lisää