Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Kampaaja – myy työtäsi itsenäisesti!

kampaamo

Kampaaja on Suomessa usein yrittäjä, jolla on oma liike tai sopimusyrittäjä eli niin sanotulla vuokratuolipaikalla kampaamossa.

UKKO.fi mahdollistaa yrittäjämäisen työnteon ilman, että kampaajan täytyy heti perustaa omaa yritystä

Myös keikkamainen työ onnistuu, eikä tutulekkaan tehtävää työtä kannata jättää laskuttamatta. Ammattimainen lopputulos ansaitsee myös korvauksen!

Laskutuspalvelu on oiva väline yrittäjämäiseen toimimiseen; yritystä ei tarvitse yksittäisten keikkojen takia perustaa, vaan omaa osaamista voi myydä myös itsenäisesti! Päätä itse kenelle töitä teet ja mihin hintaan. UKKO.fi hoitaa laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvän byrokratian.

 • Ei omaa y-tunnusta
 • Ei kirjanpitovelvollisuutta
 • Ei juoksevia kuluja
 • Määräät omat hinnat
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa ilman maksua.

Palvelun käyttö on helppoa ja maksat vain palkan nostamisen yhteydessä palvelumaksun. Rekisteröityminen on täysin ilmaista! Simppeliä, eikö?

Jos kuitenkin tarvitset Y-tunnusta esimerkiksi tukussa asioimiseen tai muusta syystä tarvitset oman yrityksen, on UKKO Pro sinua varten.

Olemme keskittyneet hiusalan toiminimiyrittäjien kirjanpitoon. Tavoitteemme on antaa hiusalan ammattilaisille enemmän aikaa keskittyä omaan työhönsä. Varsinkin näin loppuvuodesta osaavilla kampaajilla on kädet täynnä töitä, jolloin kirjanpidon paperityöt vievät turhaa aikaa. Tätä varten olemme kehittäneet UKKO Pro –ohjelman, joka automatisoi kirjanpidon tuossa tuokiossa. Jatkossa voit siis keskittyä täysin asiakkaidesi hiusunelmiin sekä heidän hiuspulmiin!

UKKO Pro mahdollistaa tehokkaamman ajankäytön

Keskity siis täysin asiakkaidesi hiustenlaittamiseen ja anna automatisoidun kirjanpito-ohjelman hoitaa kurjat paperityöt. Ohjelmalla voit lisätä vaivattomasti myyntiraportit käteis- ja korttimaksuistasi. Lisäksi voit itse lähettää ja vastaanottaa laskuja, ja muutamalla klikkauksella ne siirtyvät kirjanpitoon automaattisesti. ALV-ilmoitusten teko on myös helpompaa kuin koskaan ennen: teemme ALV- ja veroilmoitukset puolestasi ja ilmoitamme ne suoraan verottajalle. Lisäksi sinulla on mahdollisuus pitää puhelimitse yhteyttä kirjanpitäjäämme kaikissa tilanteissa, joissa koet tarvitsevasi apua.

Syyt, miksi UKKO Pro kannattaa ottaa heti käyttöön:

 • Kiinteä kuukausihinta aina
 • Kuitit pysyvät tallessa, kun otat niistä kuvan heti oston jälkeen ja lisäät ohjelmaan
 • Voit seurata kirjanpitoa reaaliaikaisesti vaikka palmujen alta, tietokone ja nettiyhteys riittää
 • Ohjelma sopii hyvin myös mobiililaitteille
 • Ilmainen käyttäjätuki
 • Automaattinen ALV-ilmoitus puolestasi

Kampaajan työvälineitä kampaamossa

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Mallin työ

  Kiinnostaako freelancer-mallin työ? Onko poseeraaminen sinulle luontevaa? Laita kykysi hyötykäyttöön ja aloita mallin työt kevytyrittäjänä! Oletko haaveillut mallina työskentelemisestä? Kokoa vain oma mallikansiosi ja ryhdy markkinoimaan itseäsi! Vai haluaisitko ehkä valmentaa muita malleiksi? Poseeraus ja catwalkilla kävely ovat taitolajeja, joihin monet aloittelevat mallit voivat tarvita opastusta! Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla uutta työtä; yhä…

  Lue lisää
 • Ammatit Eräopas – laskuta työsi UKKO.fi:n kautta

  Eräopas – laskuta työsi helposti ja joustavasti! Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa Suomessa erä- ja luonto-oppaita tarvitaan, sillä luontomatkailu maassamme kasvaa jatkuvasti. Opastusta eivät suinkaan kaipaa ainoastaan Suomen luontoa kauempaa katsomaan tulleet turistit, vaan myös esimerkiksi luonnonhelmaan kaipaavat kotimaan kaupunkilaiset. Työtä on siis tarjolla, mutta usein siitä pitäisi pystyä laskuttamaan esimerkiksi omalla toiminimellä. Entä jos omaa yritystä ei halua kuitenkaan heti…

  Lue lisää
 • Ammatit Auta kotitöissä ja ansaitse ekstraa!

  Haluaisitko tehdä keikkatöitä, mutta määrätä omista tunneista? Viihdytkö kotitöissä puuhastellen? Hienoa! Moni varmasti toivottaisi sinut tervetulleeksi auttamaan myös heidän kotonaan. Kotityöt ovat monelle kiireen keskellä välttämätön paha, jonka mielellään ulkoistaisi jollekin toiselle. Esimerkiksi moni opiskelija tai kausiluontoista työtä tekevä löytääkin kotitöissä auttamisesta keinon ansaita ekstraa silloin kun itselleen parhaiten sopii. Ehkä naapurista löytyy vaikka siivous tai kauppa-apua tarvitseva eläkeläinen? Entä…

  Lue lisää