Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Kampaaja – myy työtäsi itsenäisesti!

kampaamo

Kampaaja on Suomessa usein yrittäjä, jolla on oma liike tai sopimusyrittäjä eli niin sanotulla vuokratuolipaikalla kampaamossa.

UKKO.fi mahdollistaa yrittäjämäisen työnteon ilman, että kampaajan täytyy heti perustaa omaa yritystä

Myös keikkamainen työ onnistuu, eikä tutulekkaan tehtävää työtä kannata jättää laskuttamatta. Ammattimainen lopputulos ansaitsee myös korvauksen!

Laskutuspalvelu on oiva väline yrittäjämäiseen toimimiseen; yritystä ei tarvitse yksittäisten keikkojen takia perustaa, vaan omaa osaamista voi myydä myös itsenäisesti! Päätä itse kenelle töitä teet ja mihin hintaan. UKKO.fi hoitaa laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvän byrokratian.

 • Ei omaa y-tunnusta
 • Ei kirjanpitovelvollisuutta
 • Ei juoksevia kuluja
 • Määräät omat hinnat
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa ilman maksua.

Palvelun käyttö on helppoa ja maksat vain palkan nostamisen yhteydessä palvelumaksun. Rekisteröityminen on täysin ilmaista! Simppeliä, eikö?

Jos kuitenkin tarvitset Y-tunnusta esimerkiksi tukussa asioimiseen tai muusta syystä tarvitset oman yrityksen, on UKKO Pro sinua varten.

Olemme keskittyneet hiusalan toiminimiyrittäjien kirjanpitoon. Tavoitteemme on antaa hiusalan ammattilaisille enemmän aikaa keskittyä omaan työhönsä. Varsinkin näin loppuvuodesta osaavilla kampaajilla on kädet täynnä töitä, jolloin kirjanpidon paperityöt vievät turhaa aikaa. Tätä varten olemme kehittäneet UKKO Pro –ohjelman, joka automatisoi kirjanpidon tuossa tuokiossa. Jatkossa voit siis keskittyä täysin asiakkaidesi hiusunelmiin sekä heidän hiuspulmiin!

UKKO Pro mahdollistaa tehokkaamman ajankäytön

Keskity siis täysin asiakkaidesi hiustenlaittamiseen ja anna automatisoidun kirjanpito-ohjelman hoitaa kurjat paperityöt. Ohjelmalla voit lisätä vaivattomasti myyntiraportit käteis- ja korttimaksuistasi. Lisäksi voit itse lähettää ja vastaanottaa laskuja, ja muutamalla klikkauksella ne siirtyvät kirjanpitoon automaattisesti. ALV-ilmoitusten teko on myös helpompaa kuin koskaan ennen: teemme ALV- ja veroilmoitukset puolestasi ja ilmoitamme ne suoraan verottajalle. Lisäksi sinulla on mahdollisuus pitää puhelimitse yhteyttä kirjanpitäjäämme kaikissa tilanteissa, joissa koet tarvitsevasi apua.

Syyt, miksi UKKO Pro kannattaa ottaa heti käyttöön:

 • Kiinteä kuukausihinta aina
 • Kuitit pysyvät tallessa, kun otat niistä kuvan heti oston jälkeen ja lisäät ohjelmaan
 • Voit seurata kirjanpitoa reaaliaikaisesti vaikka palmujen alta, tietokone ja nettiyhteys riittää
 • Ohjelma sopii hyvin myös mobiililaitteille
 • Ilmainen käyttäjätuki
 • Automaattinen ALV-ilmoitus puolestasi

Kampaajan työvälineitä kampaamossa

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Laskuta lumityöt Ukon kautta!

  Lumityöntekijöistä on nyt kysyntää – ota keikka vastaan ja laskuta lumityöt ilman omaa yritystä! Lumitöihin kutsutaan usein nopealla varoitusajalla ja siksi työmääräkin on vaihteleva. Olitpa sitten auraaja, lumenpudottaja tai jääpuikkojen poistaja omaa osaamista on helpompi hyödyntää, kun työstä on mahdollista laskuttaa toimeksiantajaa suoraan. Omaa yritystä ei tätä varten kuitenkaan tarvitse perustaa – UKKO.fi hoitaa laskutuksen, sinä hoidat työn. Ei murheita…

  Lue lisää
 • Ammatit Hoida gradupalkkio tai opinnäytetyön toimeksianto helposti laskuttamalla!

  Aiheuttaako gradupalkkio tai opinnäytetyön rahoitusmalli päänvaivaa? Turhaan! UKKO.fi:n kautta voit laskuttaa tekemästäsi työstä ilman omaa toiminimeä. Toimeksiantogradu tuo tutkimusta lähemmäs konkretiaa ja auttaa luomaan työelämän tärkeitä kontakteja ja verkostoja. Onnistunut toimeksianto hyödyttääkin niin opiskelijaa, kuin tomeksiantajaa! Kun sopiva yhteistyökumppani löytyy, on aika sopia palkkiosta. Monet yritykset suosivat laskuttamista, mutta pelkkää gradutyötä varten yrityksen pystyyn laittaminen kuulostaa työläältä – ja niinhän…

  Lue lisää
 • Ammatit Ohjelmoija – kevytyrittäjyys on täydellinen työmuoto

  Ohjelmoija voi tehdä työtä vaikka palmun alla! Projekti on helppo ottaa vastaan kun palkkaan liittyvät paperityöt hoituu kuin huomaamatta Työskenteletkö koodarina ohjelmoinnin tehtävissä? Hienoa! Koodaus on tänä päivänä hyvin arvostettu ja kysytty taito, jolla aukeaa lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin tehtäviin. Sinulla saattaa olla verkkosivujen ja tietokantojen koodausta, pelejä tai ohjelmointiprojekteja. Nämä vievät kuitenkin itsessään paljon aikaa, jolloin kirjanpidon sekä taloushallinnon tehtävien tekeminen voi töiden…

  Lue lisää