Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Auta kotitöissä ja ansaitse ekstraa!

nainen_imuroi_kotitoissa

Haluaisitko tehdä keikkatöitä, mutta määrätä omista tunneista? Viihdytkö kotitöissä puuhastellen?

Hienoa! Moni varmasti toivottaisi sinut tervetulleeksi auttamaan myös heidän kotonaan. Kotityöt ovat monelle kiireen keskellä välttämätön paha, jonka mielellään ulkoistaisi jollekin toiselle. Esimerkiksi moni opiskelija tai kausiluontoista työtä tekevä löytääkin kotitöissä auttamisesta keinon ansaita ekstraa silloin kun itselleen parhaiten sopii.

Ehkä naapurista löytyy vaikka siivous tai kauppa-apua tarvitseva eläkeläinen? Entä viikottaista siivousta kaipaava lapsiperhe? Tarjoa apuasi ja muista mainita myös kotitalousvähennys

Rekisteröidy muutamassa minuutissa ja luo lasku tekemästäsi työstä. Lähetä se ja nosta maksu palkkana tilillesi. Me hoidamme vaadittavat paperityöt. Helppoa ja voit aloittaa vaikka heti!

 • Ei tarvetta omalle y-tunnukselle.
 • Ei tarvetta hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
 • Päätät itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Saat palkkaa.
 • Et ole kirjanpitovelvollinen.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Voit rekisteröityä palveluumme ilmaiseksi, eikä se velvoita sinua mihinkään. Palvelussa ei ole kuukausimaksua – maksat palvelumaksumme ainoastaan palkanmaksun yhteydessä.

Mikset laskuttaisi lastenhoito tai muita ekstrakeikkoja suoraan pankkitilillesi?

Tulolaskuristamme näet, kuinka paljon keikasta jää käteen, etkä tarvitse edes omaa yritystä tai toiminimeä.

Myös asiakkaasi voivat olla huolettomia, sillä palvelumme helpottaa työntekijän palkkaamista hoitamalla kaikki tarvittavat ilmoitukset ja maksut oikeaoppisesti teidän molempien puolesta.

Sinä lähetät laskun ja asiakkaasi maksaa sen – tee asiat astetta helpommin!

Kun oma toiminimi tai firma tuntuu taakalta

Moni  toimii osa-aikaisena opintojen tai vaikka kausiluonteisen työn ohella. Tietyssä elämäntilanteissa lisätuloja tarvitaan nopeasti.

Oman yrityksen tai toiminimen perustaminen ei keikkailun vuoksi kannata, koska se on kallista ja aikaavievää.

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta saat ekstratulot tilillesi palkkana. Mikä parasta, et joudu ottamaan yrittäjän riskejä satunnaista keikkailua tai osa-aikaista pestiä varten. Kauttamme hoidat laskutuksen, mutta vältät yrittäjyyteen liittyvät paperityöt sekä verotuksen ja kirjanpidon kiemurat.

 

Lastenhoito

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit UKKO.fi tanssijalle

  Haaveiletko urasta tanssijana? Tee haaveesta totta. Taidokkaalle tanssijalle on myös Suomessa kysyntää, halusipa sitten estradille tai vaikka opettajaksi. Alalla työllistyminen vaatii kuitenkin usein freelancerina toimimista. Moni toimeksiantaja toivoo laskuttamista, mutta  yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa ilman omaa toiminimeä tai yritystä. Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa Kevytyrittäjänä sinä…

  Lue lisää
 • Ammatit Sinustako somevaikuttaja tai influencer?

  Saitko yhteistyöpyynnön? Näin otat sen helposti vastaan! Sinä lähetät kauttamme laskun – toimeksiantajasi maksaa sen. Helppoa ja nopeaa! Saatko jatkuvasti kyselyjä mainostajilta, jotka haluaisivat tehdä yhteistyötä esimerkiksi Instagram-tilisi kautta? Sosiaalisen median vaikuttajat tuntevat oman yleisönsä ja tietävät miten heidät tavoittaa. Siksi vaikuttajat ja heidän verkostonsa ovat myös haluttuja yhteistyökumppaneita. Useimmille menestys sosiaalisessa mediassa löytyy kuitenkin harrastuksen kautta, jolloin ensimmäiset yhteistyöpyynnöt…

  Lue lisää
 • Ammatit Liikunta-alan ammattilainen? Myy omaa osaamistasi itsenäisesti!

  Laskuta työsuoritteesi ilman omaa yritystä.  UKKO.fi hoitaa laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt. Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin. Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan. Saat palkkaa. Et ole kirjanpitovelvollinen. Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa. Laskuta personal trainerin, liikuntaohjaajan ja valmentajan töistä helposti ilman omaa yritystä.…

  Lue lisää