Laulu- tai soitonopettaja – ota opetuskeikka vastaan helposti

soitonopettaja

Osaatko laulaa tai soittaa jotakin instrumenttia?

Laita osaaminen hyötykäyttöön laulu- tai soitonopettajana!

Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa; yhä useampi suomalainen tekee sivutöitä. Esimerkiksi juuri moni muusikko tai laulu- tai soitonopettaja on löytänyt UKKO.fi:n kautta keinon hyödyntää omaa osaamistaan – ja ansaita samalla hieman ekstraa! Ehkä taidat esimerkiki pianon- tai kitaransoiton ja voisit opettaa myös jotakuta muuta?

Kauttamme voit lähettää pitämästäsi tunnista tai opetuksesta laskun ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä. Me hoidamme puolestasi kaikki laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt, kuten viranomaismaksut ja -ilmoitukset.

 • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen
 • Hoidamme paperityöt puolestasi
 • Saat palkan tilillesi
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Saat rahat palkkana tilillesi, kun asiakkaasi maksaa laskun. Helppoa ja vaivatonta!

Näin se toimii!Voit keskittyä täysillä tärkeimpään – siis musiikkiin

Keikkapalkkiot suoraan tilille

Opetus ei suinkaan ole ainoa tapa ansaita musiikilla rahaa! Moni opettaja esiintyy ja keikkailee myös itse erilaisissa tilaisuuksissa. Näiden esiintymispalkkioiden laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu samaan tapaan ilman omaa yritystä.

Luo lasku järjestelmäämme. Me lähetämme sen keikkapaikkaan ja tilitämme rahat sinulle palkkana. Helppoa ja vaivatonta!

Yhä useampi laskuttaa keikkapalkkiot kevytyrittäjänä, sillä se on kaikkein helpointa ja vapauttaa yrittäjän paperitöihin kuluvan ajan sille mitä eniten rakastaa tehdä.

Keskity siis ydinosaamiseesi ja jätä byrokratia meille!

Kirata laatikossa

Keikkapalkkiot koko bändille

Miten käy laskutuksen kun lavalla on useampi artisti? Voiko koko bändin keikkapalkkion laskuttaa yhdellä laskulla? Kyllä voi!

Luo yksi tiimilasku kutakin keikkaa kohden – me maksamme palkkion jokaiselle bändiläiselle suoraan.

Keikkapaikkaan lähetetään vain yksi lasku ja jokainen saa rahat omalle tililleen. Ruskeiden kirjekuorten aika on siis ohi.

Helppoa ja yksinkertaista kaikille!

 

MIkrofoni

Maksat vain palvelusta

Pitkälle automatisoitu järjestelmämme varmistaa, että saat rahat mahdollisimman nopeasti.

Palvelumaksu sisältää kaiken tarvittavan asiantuntevasta asiakaspalvelusta paperitöihin.

Pidämme huolta vakuutuksista, viranomaismaksuista, ennakonpidätyksistä, veroista, eläkkeistä, kirjapidosta, palkanlaskennasta, maksumuistutusten lähettämisestä jne. Kaikesta siitä, mistä yrittäjänä huolehtisit itse.

Vertaa toiminimiyrittäjyyttä ja kevytyrittäjyyttä!

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Käsitöiden myynti kevytyrittäjänä

  Käsitöiden myynti kevytyrittäjänä Villasukat, torkkupeitot, kaulaliinat ja neulepuserotkin syntyvät innokkaalta neulojalta käden käänteessä ja syksyn kolkuttaessa ovella alkaa kysyntäkin jälleen vilkastua. Jos puikot pysyvät käsissä voi käsitöiden myynti tuoda omalla harrastuksella helposti myös sivutuloja. Kun itsevalmistettua tavaraa myy voitolla eteenpäin, pitäisi tuotteet pystyä kuitenkin jollain tapaa myös laskuttamaan, sillä kyseessä on veronalainen tulo. Oman yrityksen tai edes toiminimen perustaminen on…

  Lue lisää
 • Ammatit Bloggaaja – mainostulot suoraan tilillesi!

  Aiheuttaako blogitulojen verotus päänvaivaa? Haluaisitko keskittyä kirjoittamaan, eikä byrokratia innosta? UKKO.fi auttaa. Liity ilmaiseksi palvelumme käyttäjäksi. Me hoidamme blogitulojen laskutuksen asiakkailtasi. Saat rahat helposti itsellesi ilman omaa yritystä. Helppoa ja vaivatonta! Palvelun edut Helppo ja vaivaton laskutus Hoidamme kaikki ilmoitukset ja maksut Ei aloitus- tai kuukausimaksuja Rekisteröidy ilmaiseksi tästä! UKKO.fi sopii mainiosti bloggaajille Saatko jatkuvasti kyselyjä mainostajilta, jotka haluaisivat ostaa…

  Lue lisää
 • Ammatit Tuutori

  Hallitsetko kouluaineen? Voit tienata tuutoroinnilla! Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa, kun osaa jotain muita hyödyttävää. Jos hallitset jonkin kouluaineen tai pääsykoeaiheen hyvin, voit tukea ja auttaa toista opiskelussa ja laskuttaa siitä. Pääset helposti alkuun, kun kerrot osaamisestasi esimerkiksi lähikoulujen ilmoitustauluilla. Opettamiseen et tarvitse mitään erityisiä välineitä sillä oppikirjatkin saa helposti lainattua kirjastosta.…

  Lue lisää