Laulu- tai soitonopettaja – ota opetuskeikka vastaan helposti

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

soitonopettaja

Osaatko laulaa tai soittaa jotakin instrumenttia?

Laita osaaminen hyötykäyttöön laulu- tai soitonopettajana!

Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa; yhä useampi suomalainen tekee sivutöitä. Esimerkiksi juuri moni muusikko tai laulu- tai soitonopettaja on löytänyt UKKO.fi:n kautta keinon hyödyntää omaa osaamistaan – ja ansaita samalla hieman ekstraa! Ehkä taidat esimerkiki pianon- tai kitaransoiton ja voisit opettaa myös jotakuta muuta?

Kauttamme voit lähettää pitämästäsi tunnista tai opetuksesta laskun ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä. Me hoidamme puolestasi kaikki laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt, kuten viranomaismaksut ja -ilmoitukset.

 • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen
 • Hoidamme paperityöt puolestasi
 • Saat palkan tilillesi
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Saat rahat palkkana tilillesi, kun asiakkaasi maksaa laskun. Helppoa ja vaivatonta!

Näin se toimii!Voit keskittyä täysillä tärkeimpään – siis musiikkiin

Keikkapalkkiot suoraan tilille

Opetus ei suinkaan ole ainoa tapa ansaita musiikilla rahaa! Moni opettaja esiintyy ja keikkailee myös itse erilaisissa tilaisuuksissa. Näiden esiintymispalkkioiden laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu samaan tapaan ilman omaa yritystä.

Luo lasku järjestelmäämme. Me lähetämme sen keikkapaikkaan ja tilitämme rahat sinulle palkkana. Helppoa ja vaivatonta!

Yhä useampi laskuttaa keikkapalkkiot kevytyrittäjänä, sillä se on kaikkein helpointa ja vapauttaa yrittäjän paperitöihin kuluvan ajan sille mitä eniten rakastaa tehdä.

Keskity siis ydinosaamiseesi ja jätä byrokratia meille!

Kirata laatikossa

Keikkapalkkiot koko bändille

Miten käy laskutuksen kun lavalla on useampi artisti? Voiko koko bändin keikkapalkkion laskuttaa yhdellä laskulla? Kyllä voi!

Luo yksi tiimilasku kutakin keikkaa kohden – me maksamme palkkion jokaiselle bändiläiselle suoraan.

Keikkapaikkaan lähetetään vain yksi lasku ja jokainen saa rahat omalle tililleen. Ruskeiden kirjekuorten aika on siis ohi.

Helppoa ja yksinkertaista kaikille!

 

MIkrofoni

Maksat vain palvelusta

Pitkälle automatisoitu järjestelmämme varmistaa, että saat rahat mahdollisimman nopeasti.

Palvelumaksu sisältää kaiken tarvittavan asiantuntevasta asiakaspalvelusta paperitöihin.

Pidämme huolta vakuutuksista, viranomaismaksuista, ennakonpidätyksistä, veroista, eläkkeistä, kirjapidosta, palkanlaskennasta, maksumuistutusten lähettämisestä jne. Kaikesta siitä, mistä yrittäjänä huolehtisit itse.

Vertaa toiminimiyrittäjyyttä ja kevytyrittäjyyttä!

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Kauneudenhoitoalan ammattilainen – laskuta ilman omaa yritystä!

  Meikkaa, maskeeraa, hoida ja huolittele – mutta älä stressaa paperitöistä Kauneudenhoitoala vaatii yrittäjähenkisyyttä ja kykyä palvella monenlaisia asiakkaita. Yrittäjähenkisyys ei kuitenkaan vaadi välttämättä oman yrityksen perustamista, sillä kevytyrittäminen sopii mainiosti myös meikkaajille, maskeeraajille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille. Meikkitaiteilija eli meikkaaja neuvoo asiakkaita kullekin sopivan meikkityylin teossa tavaratalon meikkipisteellä ja loihtii kauniita juhlameikkejä häihin ja muihin tilaisuuksiin. Maskeeraajan osaamisalueeseen sisältyy lisäksi kyky tehdä…

  Lue lisää
 • Ammatit Laskuta lumityöt Ukon kautta!

  Lumityöntekijöistä on nyt kysyntää – ota keikka vastaan ja laskuta lumityöt ilman omaa yritystä! Lumitöihin kutsutaan usein nopealla varoitusajalla ja siksi työmääräkin on vaihteleva. Olitpa sitten auraaja, lumenpudottaja tai jääpuikkojen poistaja omaa osaamista on helpompi hyödyntää, kun työstä on mahdollista laskuttaa toimeksiantajaa suoraan. Omaa yritystä ei tätä varten kuitenkaan tarvitse perustaa – UKKO.fi hoitaa laskutuksen, sinä hoidat työn. Ei murheita…

  Lue lisää
 • Ammatit UKKO.fi tanssijalle

  Haaveiletko urasta tanssijana? Tee haaveesta totta. Taidokkaalle tanssijalle on myös Suomessa kysyntää, halusipa sitten estradille tai vaikka opettajaksi. Alalla työllistyminen vaatii kuitenkin usein freelancerina toimimista. Moni toimeksiantaja toivoo laskuttamista, mutta  yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa ilman omaa toiminimeä tai yritystä. Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa Kevytyrittäjänä sinä…

  Lue lisää