Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Laulu- tai soitonopettaja – ota opetuskeikka vastaan helposti

soitonopettaja

Osaatko laulaa tai soittaa jotakin instrumenttia?

Laita osaaminen hyötykäyttöön laulu- tai soitonopettajana!

Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa; yhä useampi suomalainen tekee sivutöitä. Esimerkiksi juuri moni muusikko tai laulu- tai soitonopettaja on löytänyt UKKO.fi:n kautta keinon hyödyntää omaa osaamistaan – ja ansaita samalla hieman ekstraa! Ehkä taidat esimerkiki pianon- tai kitaransoiton ja voisit opettaa myös jotakuta muuta?

Kauttamme voit lähettää pitämästäsi tunnista tai opetuksesta laskun ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa yritystä. Me hoidamme puolestasi kaikki laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt, kuten viranomaismaksut ja -ilmoitukset.

 • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen
 • Hoidamme paperityöt puolestasi
 • Saat palkan tilillesi
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Saat rahat palkkana tilillesi, kun asiakkaasi maksaa laskun. Helppoa ja vaivatonta!

Näin se toimii!Voit keskittyä täysillä tärkeimpään – siis musiikkiin

Keikkapalkkiot suoraan tilille

Opetus ei suinkaan ole ainoa tapa ansaita musiikilla rahaa! Moni opettaja esiintyy ja keikkailee myös itse erilaisissa tilaisuuksissa. Näiden esiintymispalkkioiden laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu samaan tapaan ilman omaa yritystä.

Luo lasku järjestelmäämme. Me lähetämme sen keikkapaikkaan ja tilitämme rahat sinulle palkkana. Helppoa ja vaivatonta!

Yhä useampi laskuttaa keikkapalkkiot kevytyrittäjänä, sillä se on kaikkein helpointa ja vapauttaa yrittäjän paperitöihin kuluvan ajan sille mitä eniten rakastaa tehdä.

Keskity siis ydinosaamiseesi ja jätä byrokratia meille!

Kirata laatikossa

Keikkapalkkiot koko bändille

Miten käy laskutuksen kun lavalla on useampi artisti? Voiko koko bändin keikkapalkkion laskuttaa yhdellä laskulla? Kyllä voi!

Luo yksi tiimilasku kutakin keikkaa kohden – me maksamme palkkion jokaiselle bändiläiselle suoraan.

Keikkapaikkaan lähetetään vain yksi lasku ja jokainen saa rahat omalle tililleen. Ruskeiden kirjekuorten aika on siis ohi.

Helppoa ja yksinkertaista kaikille!

 

MIkrofoni

Maksat vain palvelusta

Pitkälle automatisoitu järjestelmämme varmistaa, että saat rahat mahdollisimman nopeasti.

Palvelumaksu sisältää kaiken tarvittavan asiantuntevasta asiakaspalvelusta paperitöihin.

Pidämme huolta vakuutuksista, viranomaismaksuista, ennakonpidätyksistä, veroista, eläkkeistä, kirjapidosta, palkanlaskennasta, maksumuistutusten lähettämisestä jne. Kaikesta siitä, mistä yrittäjänä huolehtisit itse.

Vertaa toiminimiyrittäjyyttä ja kevytyrittäjyyttä!

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit UKKO.fi sopii muusikoille – Keikkapalkkiot helposti tilille

  Voit keskittyä täysillä tärkeimpään – siis musiikkiin Keikkapalkkiot suoraan tilille UKKO.fi on Suomen suurin laskutuspalvelu, joka mahdollistaa esiintymispalkkioiden laskuttamisen ilman omaa yritystä. Luo lasku järjestelmäämme. Me lähetämme sen keikkapaikkaan ja tilitämme rahat sinulle palkkana. Helppoa ja vaivatonta! Ukon kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Yhä useampi laskuttaa keikkapalkkiot kevytyrittäjänä, sillä se on kaikkein helpointa. Keskity ydinosaamiseesi ja jätä byrokratia meille! Maksat…

  Lue lisää
 • Ammatit Laskuta lumityöt UKKO.fin kautta

  Lumityöntekijöistä on nyt kysyntää – ota keikka vastaan ja laskuta lumityöt ilman omaa yritystä! Lumitöihin kutsutaan usein nopealla varoitusajalla ja siksi työmääräkin on vaihteleva. Olitpa sitten auraaja, lumenpudottaja tai jääpuikkojen poistaja omaa osaamista on helpompi hyödyntää, kun työstä on mahdollista laskuttaa toimeksiantajaa suoraan. Omaa yritystä ei tätä varten kuitenkaan tarvitse perustaa – UKKO.fi hoitaa laskutuksen, sinä hoidat työn. Ei murheita…

  Lue lisää
 • Ammatit Intohimona stand up? - Tee haavesta totta!

  Siintääkö haaveissa stand up -koomikon ura? Tee haaveesta totta! (Tai yritä ainakin!) Ota keikka vastaan ja laskuta esiintymispalkkiot palkkana tilillesi – ilman yritystä. Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa; yhä useampi suomalainen tekee sivutöitä kevytyrittäjänä. Esimerkiksi juuri moni stand up -koomikko tai muu esiintyvä taiteilija on löytänyt UKKO.fi:n kautta keinon viettää aikaa oman…

  Lue lisää