Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Martin Linnankoski – Kevytyrittäjyyspodcast

Martin-Linnankoski_vaaka

Kevytyrittäjyyspodcastin uusimmassa jaksossa Ollin vieraana on Vild Music -musiikkiyhtiön perustanut Martin Linnankoski.

Uudessa jaksossa keskustellaan musiikista ja erityisesti siitä, miksi toisista tulee tähtiä ja toisista taas ei. Mikä erottaa menestyjän harrastajasta? Ja mitä kaikkea pitää tapahtua, jotta musiikkibisneksessä voi menestyä?

Yllä olevan lisäksi podcastin uusimman jakson kuuntelemalla saat vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten musiikista voi tehdä itselleen ammatin?
 • Kuinka paljon manageri tienaa?
 • Kumpi on kovempi PMMP vai Popeda?

Olli ja Martin puhuvat myös yleisesti musiikkibisneksestä eli muun muassa siitä, miten bändi saa keikkoja ja kuinka se levytyssopimus napataan.

Tämä on jo Kevytyrittäjyyspodcastin seitsemäs jakso! Jos pidit tästä, käythän kuuntelemassa myös aiempia jaksoja täältä.

Tilaa Kevytyrittäjyyspodcast

Rekisteröidy

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Leena-Mari Laukkanen – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastimme uudessa jaksossa Olli Kopakkalan vieraana on Saksassa asuva matkabloggaaja, yrittäjä ja diginomadi Leena-Mari Laukkanen. Miten bloggaamisesta ja somesta tuli Leena-Marille työ? Entä kuinka onnistuu yrittäminen ulkomailla? Leena-Mari pyörittää Düsseldorfissa omaa sometoimistoa Leenamari.fi, jonka ohella hän pitää suosittua London and Beyond -nimistä blogia. Bloggaajan arjen lisäksi tässä jaksossa puhutaan muun muassa yrittäjyydestä, ulkomailla asumisesta, somekohuista ja AirBnB:stä. Leena-Mari kertoo podcastissamme myös sen,…

  Lue lisää
 • Podcastit Roosa Hirvonen – Omat duunit -podcast

  Omat duunit -podcastin uusimman jakson vieraana on entinen alppihiihtäjä, nyt yrittäjäksi ryhtynyt Roosa Hirvonen. Puheenaiheina ovat suorittavasta elämäntyylistä vapautuminen ja yhtäläisyydet yrittäjyydessä ja urheilussa. Roosalla itsellään on aiheesta kokemusta, ja tähän liittyen hän kirjoitti blogiimme viime kesänä. Nyt hän on lanseeraamassa verkkovalmennusta niille, jotka kamppailevat samojen ongelmien parissa. Ennen varsinaisen keskustelun aloittamista teemme Roosan opastamana rentoutusharjoituksen; suljemme silmät ja hengitämme…

  Lue lisää
 • Podcastit Aatu Itkonen – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on esiintyjä, viihdetaiteilija ja juontaja Aatu Itkonen. Aatu on vasta 17-vuotias, mutta nuoresta iästään huolimatta uraa viihteen parissa on kertynyt jo useampia vuosia. Kevytyrittäjänä toimiva Aatu Itkonen keikkailee myös kouluissa ja erilaisissa oppilaitoksissa kertomassa omasta urastaan ja yrittäjyydestä yhtenä työllistymisvaihtoehtona. Miten nuoret ottavat tietoa vastaan sanavalmiilta kevytyrittäjältä? Tässä jaksossa podcastin juontaja Olli Kopakkala ja Aatu keskustelevat…

  Lue lisää