Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Metsurin työ kevytyrittäjänä

metsuri

Metsurit ja metsänhoitajat tekevät työkeikat helposti kevytyrittäjinä ja lähettävät laskun toimeksiantajalleen perustamatta omaa yritystä.

Metsuri on metsän työntekijä ja ammattilainen. Työtehtävät vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Työt koostuvat mm. metsän istutuksesta, hakkuusta, parannustöistä ja suunnittelusta.

Työt vaihtuvat paikasta toiseen ja toimeksiantajia saattaa olla useampia. Metsureille on nyt ja tulevaisuudessa kysyntää sillä suurien ikäluokkien siirtyessä eläkkeelle, suuri osa ammatinharjoittajista katoaa.

Miksi UKKO.fi-laskutuspalvelu sopii juuri metsureille ja metsänhoitajille?

 • Ei oman yrityksen paperinpyörittelyä ja byrokratiaa
 • Vakuutukset ja eläkeasiat on hoidossa laskutuspalvelun kautta
 • Ei juoksevia kuluja, maksat vain, kun on töitä
 • Omaa liikeideaa voi kokeilla rauhassa ja riskittömästi
 • Pystyy helposti liikkumaan toimeksiannosta toiseen, kun ei ole perinteisenä palkansaajana

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on uusi joustava työmuoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan aloittamisen helposti ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä. UKKO.fi-palvelun avulla metsurit ja metsänhoitajat voivat siis laskuttaa tekemästään työstä yksityishenkilöinä.

Kevytyrittäjä-metsuri valitsee itse omat asiakkaansa ja määrittää itse omat hintansa. Hänenn ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä me hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perinnän hänen puolestaan.

UKKO.fi-kevytyrittäjänä metsurit ja metsänhoitajat eivät siis tarvitse omaa y-tunnusta, eivätkä täten ole esimerkiksi kirjanpitovelvollisia.

 

puun taimi

 

Kuinka paljon tienaan?

Testaa tulolaskurillamme helposti, kuinka paljon rahaa saat pankkitilillesi laskutetusta summasta! Avaa tulolaskuri

 

 

 

 

 

Antti kiviranta metsäkoneessa

Antista tuli metsäpalveluita tarjoava yrittäjä ja työnantaja kevytyrittäjyyden kautta

“Hakiessani työtä yhdestä metsäpalveluyrityksestä, kuulin ohimennen UKKO.fi-palvelusta.

Tutustuttuani siihen, oivalsin heti, että tämä on minun juttuni. Laskutuspalvelun kautta pääsin metsäpalveluyrityksiin töihin nopeasti. Työt sovittiin aina urakka kerrallaan.

Samaan aikaan toimin puolisoni omaishoitajana ja minun oli vaikea sitoutua mihinkään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

UKKO.fi:n asiakaspalvelu auttoi minut hyvin alkuun ja parin vuoden aikana kypsyi päätös oman yrityksen perustamisesta. Ilman kevytyrittäjyyttä en olisi varmaan koskaan alkanut yrittäjäksi.”

Lue lisää Antin työstä ja kevytyrittäjyyskokemuksista!

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Matkaopas – tee unelmasta totta!

  Matkaopas – laskuta työstäsi ilman omaa yritystä Matkailuoppaat ovat sesonkiluonteisen työn sankareita. Työtä on tarjolla, mutta usein siitä pitäisi pystyä laskuttamaan esimerkiksi omalla toiminimellä. UKKO.fi tarjoaa helpon tavan laskuttaa matkaopastyöt ilman oman yrityksen tai toiminimen perustamista. Helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla luot laskun yksityishenkilönä, helposti ja muutamassa minuutissa. Vastaanottaja maksaa laskun, me hoidamme byrokratian, jonka jälkeen sinä nostat palkan. UKKO.fi:n käyttäjänä voit keskittyä…

  Lue lisää
 • Ammatit Hieroja – laskuta keikkatyöt ilman omaa yritystä

  Keskity täysin omaan osaamiseesi Taidokkailla hierojilla on Suomessa kysyntää, mutta alalla työllistyminen vaatii usein oman toiminimen ja salin perustamista. UKKO.fi mahdollistaa työsuoritteiden laskuttamisen ilman omaa yritystä. UKKO.fi hoitaa puolestasi laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt ja vaadittavan byrokratian. Palvelussa ei ole juoksevia kuluja, etkä sitoumuksia – tarvittaessa voit siis luoda tunnukset vaikka vain yhtä keikkaa varten. ei juoksevia maksuja ei tarvetta…

  Lue lisää
 • Ammatit Bloggaaja – mainostulot suoraan tilillesi!

  Aiheuttaako blogitulojen verotus päänvaivaa? Haluaisitko keskittyä kirjoittamaan, eikä byrokratia innosta? UKKO.fi auttaa. Liity ilmaiseksi palvelumme käyttäjäksi. Me hoidamme blogitulojen laskutuksen asiakkailtasi. Saat rahat helposti itsellesi ilman omaa yritystä. Helppoa ja vaivatonta! Palvelun edut Helppo ja vaivaton laskutus Hoidamme kaikki ilmoitukset ja maksut Ei aloitus- tai kuukausimaksuja Rekisteröidy ilmaiseksi tästä! UKKO.fi sopii mainiosti bloggaajille Saatko jatkuvasti kyselyjä mainostajilta, jotka haluaisivat ostaa…

  Lue lisää