Opiskelija, etkö löytänyt itsellesi kesätöitä? – Ei hätää, työllistä itsesi kevytyrittäjänä!

mies_luurit-opiskelijan-kesatyo

UKKO.fi on vaihtoehto sentin venyttämiselle ja opintolainalle!

Opintotukeasi leikataan ja tuen saamisen kriteerejä kiristetään samalla kun kesätyöt ovat kiven alla. Opiskelijana joudut tarkasti suunnittelemaan opintojesi aikaisen rahoituksen: kiristätkö vyötä vai nostatko opintolainaa?

UKKO.fi-laskutuspalvelu on tarkoitettu aloille, joilla tuotteena on oma työ ja osaaminen. Jos opiskelet esimerkiksi graafista alaa, kääntämistä, ohjelmointia tai valokuvausta, UKKO.fi sopii sinulle. Myy siis omaa osaamistasi ja lue artikkelimme siitä, miten vielä ehdit työllistää itsesi kesäksi.

 • Päätät itse milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Laskuta kesätyöt ilman omaa yritystä!

Mistä kesätöitä opiskelijalle?

Työkokemuksen kerryttäminen on tulevaa uraa varten tärkeää jo opintojen aikana, mutta nykyisessä työmarkkinatilanteessa kesätyöntekijöiden palkkaaminen tuntuu yrityksistä riskialttiilta.

Vaikka saisitkin vain harjoittelijan palkkaa, joutuu yritys palkkasi lisäksi huolehtimaan muun muassa työeläke- ja vakuutusmaksuista, jolloin kustannukset uudesta työntekijästä helposti kaksinkertaistuvat. Perinteinen yrittäjyys kaikkine paperitöineen taas on opiskelijalle usein liian työlästä opintojen ohessa, vai mitä?

Kerrytä työkokemusta kevytyrittäjänä

Me tiedämme, kuinka arvokasta opiskeluaikana kartutettu työkokemus on ja siksi annamme sinulle mahdollisuuden hankkia tärkeitä referenssejä, kokemusta ja kontakteja UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta.

Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta ja viranomaismaksuista, vaan UKKO.fi tekee sen puolestasi. UKKO.fi-laskutuspalvelun avulla voit laskutta samaan tapaan kuin yrittäjä, mutta saat rahat suoraan palkkana tilillesi.

Helppo ja vaivaton palvelu
UKKO.fi on vaihtoehto yrityksen perustamiselle. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse tehdä paperitöitä vaan voit keskittyä asiakkaisiisi. Tutustu palveluun tästä.

Kuinka paljon rahaa saan tililleni?
Testaa tulolaskurillamme helposti, kuinka paljon rahaa saat pankkitilillesi laskutetusta summasta! Avaa tulolaskuri tästä.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestäAskarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö >>

Muita artikkeleita aiheesta Työelämä:

 • Työelämä Vieraskynä: Kevytyrittäjä, näin näytät osaamisesi

  Hygieniapassi tai työturvallisuuskortti  – tuttua monelle. Entä oletko jo kuullut harvennuskortista tai vesityökortista?  Työelämänkorteilla on kymmeniä nimiä, mutta yksi yhteinen idea. Eri korttien ja passien suorittamisen tarkoitus on lisätä työntekijöiden osaamista ja parantaa työnteon turvallisuutta.   Kortti kertoo, että perustaidot ovat hallussa Suomessa on käytössä kymmeniä pakollisia ja vapaaehtoisia työelämänkortteja eri aloilla. Joskus korttivaatimuksia tulee eteen yllättävissäkin paikoissa, mutta idea…

  Lue lisää
 • Työelämä Hiihtele uusille urille! Näillä vinkeillä teet onnistuneen alanvaihdon ja löydät unelmaduunisi

  Tympiikö nykyinen työsi? Tunnetko ehkä, että uratavoitteesi ovat muuttuneet? Kaipaatko työelämääsi uusia tuulia ja unelmoit ehkä uudesta alasta? Jos tunnistat näitä ajatuksia itselläsi, rasvaa suksesi ja hiihtele rohkeasti uusille urille! Teet sen sulavasti huomioimalla nämä asiat. Mitä teet tällä hetkellä työksesi? Entä mitä haluaisit tehdä? Tunnetko olevasi tällä hetkellä unelmaduunissasi, vai onko se sinulla vielä hakusessa? Työurat ovat 2000-luvun puolella…

  Lue lisää
 • Työelämä Mitä on inbound-rekrytointi ja miksi siitä tulisi tietää?

  Miksi ja milloin sinun kannattaa lukea tämä kirjoitus? Tämä kirjoitus on sinua varten, jos sinulla on rooli yrityksesi rekrytoinneissa, ja tiedät, että hyvät työntekijät ovat yrityksesi tärkein voimavara. Ja ei, tämä artikkeli ja inbound-markkinointi ei koske vain IT-alaa tms. alaa siihen viittaavasta nimestään huolimatta, vaan tämä kirjotus koskee juuri nyt kaikkia, jotka miettivät miten voisi saada osaavaa ja hyvää työvoimaa…

  Lue lisää