Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Opiskelija, etkö löytänyt itsellesi kesätöitä? – Ei hätää, työllistä itsesi kevytyrittäjänä!

kesatyolainen

UKKO.fi on vaihtoehto sentin venyttämiselle ja opintolainalle!

Opintotukeasi leikataan ja tuen saamisen kriteerejä kiristetään samalla kun kesätyöt ovat kiven alla. Opiskelijana joudut tarkasti suunnittelemaan opintojesi aikaisen rahoituksen: kiristätkö vyötä vai nostatko opintolainaa?

UKKO.fi-laskutuspalvelu on tarkoitettu aloille, joilla tuotteena on oma työ ja osaaminen. Jos opiskelet esimerkiksi graafista alaa, kääntämistä, ohjelmointia tai valokuvausta, UKKO.fi sopii sinulle. Myy siis omaa osaamistasi ja lue artikkelimme siitä, miten vielä ehdit työllistää itsesi kesäksi.

 • Päätät itse milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Laskuta kesätyöt ilman omaa yritystä!

Mistä kesätöitä opiskelijalle?

Työkokemuksen kerryttäminen on tulevaa uraa varten tärkeää jo opintojen aikana, mutta nykyisessä työmarkkinatilanteessa kesätyöntekijöiden palkkaaminen tuntuu yrityksistä riskialttiilta.

Vaikka saisitkin vain harjoittelijan palkkaa, joutuu yritys palkkasi lisäksi huolehtimaan muun muassa työeläke- ja vakuutusmaksuista, jolloin kustannukset uudesta työntekijästä helposti kaksinkertaistuvat. Perinteinen yrittäjyys kaikkine paperitöineen taas on opiskelijalle usein liian työlästä opintojen ohessa, vai mitä?

Kerrytä työkokemusta kevytyrittäjänä

Me tiedämme, kuinka arvokasta opiskeluaikana kartutettu työkokemus on ja siksi annamme sinulle mahdollisuuden hankkia tärkeitä referenssejä, kokemusta ja kontakteja UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta.

Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta ja viranomaismaksuista, vaan UKKO.fi tekee sen puolestasi. UKKO.fi-laskutuspalvelun avulla voit laskutta samaan tapaan kuin yrittäjä, mutta saat rahat suoraan palkkana tilillesi.

Helppo ja vaivaton palvelu
UKKO.fi on vaihtoehto yrityksen perustamiselle. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse tehdä paperitöitä vaan voit keskittyä asiakkaisiisi. Tutustu palveluun tästä.

Kuinka paljon rahaa saan tililleni?
Testaa tulolaskurillamme helposti, kuinka paljon rahaa saat pankkitilillesi laskutetusta summasta! Avaa tulolaskuri tästä.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään, Y-tunnuksella tai ilman. Rekisteröityminen 0 €, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestäAskarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö

Muita artikkeleita aiheesta Työelämä:

 • Työelämä Tapahtuma: Työelämä tulevaisuudessa 27.5. – live-keskustelu verkossa

  Millaista työelämä on koronan jälkeen ja mitä tapahtuu työlle tulevaisuudessa? Miten koronavuosi on vaikuttanut työn tekemiseen ja mikä on muuttunut pysyvästi? Kurkista kanssamme tulevaisuuteen! Työelämä on muuttunut ja yrittäjyys on murroksessa. Töitä tehdään monella eri tavalla ja erityisesti kulunut vuosi on vaikuttanut monen työllistymiseen ja työn tekemiseen. Verkkotapahtumassa asiantuntijapaneeli keskustelee työpaikkojen kehityksestä, uudenlaisesta työllistymisestä sekä keikkatyön ja yrittämisen luomista mahdollisuuksista.…

  Lue lisää
 • Työelämä Näin kirjoitat hyvän ansioluettelon - CV:n rakentamisen salaisuudet!

  Hyvän CV:n tekeminen saattaa välillä tuntua rakettitieteeltä. Miten olla persoonallinen, mutta samalla selkeä? Miten ympätä tekstiin paljon informaatiota ilman, että lopputulos muistuttaa romaania? Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voit välttää suurimmat sudenkuopat ja paljastamme täydellisen CV:n salaisuudet. Tee jo tänään ansioluettelo, joka vie sinut unelmaduuniisi. Perusasiat ansioluettelossa On olemassa asioita, jotka jokaisesta CV:stä tulisi löytyä. Ensinnäkin yhteystiedot voivat vahingossa jäädä…

  Lue lisää
 • Työelämä Yrittäjän verkostoituminen – 5 hyödyllistä vinkkiä

  Verkostoituminen on yrittäjän etu! Niiden kautta hän saa yhteistyökumppaneita, työtarjouksia ja urasparrausta. Lisäksi ne tarjoavat tukea haastaviin tilanteisiin, joita liiketoiminnassa saattaa tulla vastaan. Tässä kirjoituksessa annamme 5 oivallista vinkkiä siihen, missä ja miten pääset kehittämään verkostoasi. 1. Verkostoidu sosiaalisessa mediassa Some on luotu nimenomaan verkostointia varten. Sillä on nykyisin myös keskeinen rooli oman itsen ja osaamisen markkinoinnissa. Somessa voit näkyä,…

  Lue lisää