Opiskelija, etkö löytänyt itsellesi kesätöitä? – Ei hätää, työllistä itsesi kevytyrittäjänä!

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

kesatyolainen

UKKO.fi on vaihtoehto sentin venyttämiselle ja opintolainalle!

Opintotukeasi leikataan ja tuen saamisen kriteerejä kiristetään samalla kun kesätyöt ovat kiven alla. Opiskelijana joudut tarkasti suunnittelemaan opintojesi aikaisen rahoituksen: kiristätkö vyötä vai nostatko opintolainaa?

UKKO.fi-laskutuspalvelu on tarkoitettu aloille, joilla tuotteena on oma työ ja osaaminen. Jos opiskelet esimerkiksi graafista alaa, kääntämistä, ohjelmointia tai valokuvausta, UKKO.fi sopii sinulle. Myy siis omaa osaamistasi ja lue artikkelimme siitä, miten vielä ehdit työllistää itsesi kesäksi.

 • Päätät itse milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Laskuta kesätyöt ilman omaa yritystä!

Mistä kesätöitä opiskelijalle?

Työkokemuksen kerryttäminen on tulevaa uraa varten tärkeää jo opintojen aikana, mutta nykyisessä työmarkkinatilanteessa kesätyöntekijöiden palkkaaminen tuntuu yrityksistä riskialttiilta.

Vaikka saisitkin vain harjoittelijan palkkaa, joutuu yritys palkkasi lisäksi huolehtimaan muun muassa työeläke- ja vakuutusmaksuista, jolloin kustannukset uudesta työntekijästä helposti kaksinkertaistuvat. Perinteinen yrittäjyys kaikkine paperitöineen taas on opiskelijalle usein liian työlästä opintojen ohessa, vai mitä?

Kerrytä työkokemusta kevytyrittäjänä

Me tiedämme, kuinka arvokasta opiskeluaikana kartutettu työkokemus on ja siksi annamme sinulle mahdollisuuden hankkia tärkeitä referenssejä, kokemusta ja kontakteja UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta.

Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta ja viranomaismaksuista, vaan UKKO.fi tekee sen puolestasi. UKKO.fi-laskutuspalvelun avulla voit laskutta samaan tapaan kuin yrittäjä, mutta saat rahat suoraan palkkana tilillesi.

Helppo ja vaivaton palvelu
UKKO.fi on vaihtoehto yrityksen perustamiselle. Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse tehdä paperitöitä vaan voit keskittyä asiakkaisiisi. Tutustu palveluun tästä.

Kuinka paljon rahaa saan tililleni?
Testaa tulolaskurillamme helposti, kuinka paljon rahaa saat pankkitilillesi laskutetusta summasta! Avaa tulolaskuri tästä.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestäAskarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö

Muita artikkeleita aiheesta Työelämä:

 • Työelämä Vaivaavatko kivut kotitoimistolla? Tee nämä pienet lisäykset etätyöpäiviisi, niin jumit helpottuvat!

  Teetkö etätöitä kotoa käsin ja jumit vaivaavat? Kerromme tässä artikkelissa muutaman helpon vinkin ja tavan, joilla huolehdit hyvinvoinnistasi, liikkuvuudestasi ja työergonomiastasi pitkin työpäivää! Artikkelin lopusta löydät myös vinkkejä helppoon ja nopeaan taukojumppaan. Hyvästä työergonomiasta huolehtiminen on tärkeää, teet sitten liikkuvaa tai ruumiillisesti raskasta työtä tai istut kaikki päivät toimistolla. Ergonomian ylläpito pääsee kuitenkin helposti unohtumaan töihin uppoutuessa; etenkin osan etätyöläisistä…

  Lue lisää
 • Työelämä Visuaalinen CV – Väriä ansioluetteloon

  Oletko kyllästynyt perinteiseen ansioluetteloon? Hyvä, koska niin on monet rekrytoijat ja työnantajatkin. Oletko esimerkiksi ikinä kokeillut muokata ansioluetteloasi näyttävämmäksi? Kun haet sitä unelmien työpaikkaa, niin tärkeintä on erottautuminen muiden hakijoiden joukosta. Visuaalinen CV eli ansioluettelo on ratkaisu tähän ongelmaan. Visuaalinen VS Perinteinen ansioluettelo Yksinkertaisuudessaan visuaalinen CV on CV graafisemmassa muodossa. Kun perinteinen ansioluettelo on mustavalkoinen ja listamainen, niin visuaalisessa CV:ssä…

  Lue lisää
 • Työelämä Urasuunnittelu - Missä oikeasti haluaisit olla töissä?

  Töissä ollaan noin kahdeksan tuntia päivässä. Tämän lisäksi päälle tulee vielä työmatkat. Työssä vietetään siis yli puolet hereilläoloajasta. Oletko koskaan miettinyt mitä oikeasti haluaisit tehdä? Kuinka paljon aikaa olet käyttänyt työurasi suunnitteluun? Tiedätkö missä haluaisit olla töissä kymmenen vuoden päästä? Kuinka paljon rahaa haluaisit tienata? Vai oletko tähän mennessä vain seilaillut sattumanvaraisesti duunista toiseen? Menestyksekäs ura on kuin onnellinen avioliitto,…

  Lue lisää