Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Personal Trainer ja hyvinvointialan yrittäjä Kira Koskela

Kira-Koskela-kuukauden-yrittaja-1360x500

Elokuun kuukauden yrittäjämme on Kira Koskela, hämeenlinnalainen hyvinvointialan yrittäjä sekä entinen kilpauimari. Entisenä kilpa-uimarina hän on tottunut pistämään itsensä likoon ja harjoittelemaan nousujohteisesti. Urheilutaustaa häneltä löytyy myös kuntosalin puolelta, kuten mm. fitnes-tyyppisestä treenaamisesta.

Kira on myös toiminut aiemmin mm. Fustra- yksilövalmentajana, valmentanut Arabiemiraateissa musliminaisten fysiikka- ja ravintovalmennusta sekä toiminut Personal Trainerina Fitness24sevenillä.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Pohdin yrittäjyyttä ensimmäisen kerran vuosi sitten, jolloin mietin pärjäisinkö yrittäjänä? Kului vuosi ja päätin tarttua härkää sarvista, ja aloitin oman yrittäjyyden taipaleeni. Parasta on ollut vapaus päättää omista työaikatauluista sekä tekemisistäni!

Kiran hyvinvointipalvelut sisältävät yksilö- duo sekä pienryhmävalmennuksia. Hän myös räätälöi asiakkailleen erikseen kuntosaliohjelmia, ravintovalmennuksia sekä lisäksi ohjaa ryhmiä.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallinen työpäiväni vaihtelee valmennettavien mukaan, sillä osa asiakkaistani tykkää käydä aamuisin salilla ja osa taas iltaisin. Päiväni saattaa alkaa klo 7 ja päättyä klo 11. Tämän jälkeen yleensä suoritan omat treenit tai suunnittelen asiakkaideni valmennusohjelmia. Iltapainoitteisena päivänä yleensä aamupäivä on vapaa, jolloin käyn itse treenaamassa ja aloitan iltapäivällä ohjaukset. Välissä saatan myös ottaa lyhyehköt päiväunet.

On hyvä tiedostaa omat rajansa, ja opetella tuntemaan sitä, mikä on itselle sopiva työmäärä. Haluan, että aikaa jää runsaasti omaan liikkumiseen ja siitä palautumiseen, jotta jaksan auttaa muita kohti omia tavoitteitaan.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

Aloitin toiminimellä UKKO Pro -palvelun kautta noin kuukausi sitten. Olen kokenut palvelun helppokäyttöiseksi ja vapaa-aikaani jää paljon muuhun tekemiseen. Kiitos myös UKKO Pro loistavasta asiakaspalvelusta!

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Ehdottomasti hienointa on nähdä asiakkaideni liikunnan kautta saadut onnistumiset ja ilot!

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Itseään voi kehittää joka päivä! Minun pitäisi kuitenkin oppia olemaan turhan tarkka ja vaativa itselleni, sillä hyväkin työ riittää. Olen luonteeltani perfektionisti, joka on toisinaan hyvä ominaisuus, mutta myös kuormittava. Välillä olisi kannattavaa mennä siitä, mistä aita on matalin, jolloin aikaa jää paljon enemmän käytettäväksi tärkeämmille asioille.

Terveisiä ja vinkkejä muille yrittäjille?

Kokeilkaa rohkeasti yrittäjyyttä! Tämä on ollut yksi elämäni parhaimpia päätöksiä.

Minusta ja toiminnastani lisätietoa:

Facebook: TMI Kira Koskela

Instagram: kirakoskela

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja Suvi Kylmälä

Valokuvaaja: Juhapekka Haapoja

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä Askarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö >>

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Sonja Happonen haluaa luoda mieliharrastuksestaan liiketoimintaa

  Hei! Olen Sonja, 25-vuotias mahdollinen yrittäjän alku. Sain idean aloittaa kevytyrittäjänä valokuvauksen takia. Olen aina rakastanut kauniita asioita ja visuaalisuutta. Kauniit kuvat ja itse valokuvaus ovat aina olleet mieluisia minulle. En ole siis ammattivalokuvaaja (ainakaan vielä). Toimin tällä hetkellä vastuumyyjänä vaateliikkeessä. Olen myös opiskelija Haaga-Helia-ammattikorkeakoulussa, visuaalisen markkinoinnin linjalla. Asun Tampereella ja olen täällä töissä, mutta opintojani teen etänä. Kevytyrittäjyys valokuvaajana…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Satu Hovi on Katajahovin yrttinainen

  Valokuva: Marjo Heininen Hei! Olen Satu Hovi, tietokirjailija, lehtijuttujen tekijä ja kurssien pitäjä. Mitä teet? Halusin tehdä työtä oman aikatauluni mukaan. Kirjoitan kirjoja yrttien käytöstä ravinnoksi ja terveydeksi. Luen paljon ja etsin alaan liittyvää tietoa. Laajennan puutarhaani, jotta sinne mahtuisi useampi yrttikokeilu. Siirrän luonnonyrttejä puutarhaan, jotta niitä olisi helpommin saatavilla, kun etsin ruokaa tai haluan kokeilla jotakin uutta reseptiä. Miten…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Työkit-palvelun perustaja Emilia Olkoniemi antaa asiakkailleen työkalut työnhakuprosessiin

  Viikon kevytyrittäjämme Emilia Olkoniemi on työnhakuvalmentaja ja Työkit-palvelun perustaja. Hänen missionaan on auttaa jokaista löytämään oma unelmien työpaikkansa! Valokuvaaja: Pauli Huutonen Mitä teet? Päivätyössäni toimin asiakaspalvelun ja markkinoinnin tehtävissä terveysalan yrityksessä. Kevytyrittäjänä annan työkaluja työnhakuun: palveluihini kuuluvat yksilölliset CV:t ja työhakemustsekkaukset. Autan CV:n ja työhakemuksen sisällöllisissä ja ulkonäöllisissä seikoissa, kuten asettelussa, oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa, sekä henkilöbrändäyksessä. Tavoitteenani on,…

  Lue lisää