Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Vieraskynä: Verkossa käy yrittäjän kauppa

Holvi-verkkokauppa-yrittajyys

Verkkokaupan avulla myydään enemmän kuin koskaan, ja myynti on noussut tasaisesti vuodesta toiseen. Ennustus seuraaville vuosille on myös myönteinen. Tämä tarkoittaa, että verkkokaupan helppo perustaminen ja pyörittäminen tulee mahdollistaa myös pienyrittäjille.

Verkkokaupan asiakkaista noin 80 % on tyytyväisiä ostoprosessiin. Tämä on 16 % enemmän kuin fyysisessä liikkeessä asioivien ostotyytyväisyys. Kaupankäynti siirtyy siis entistä enemmän verkkoon, joten myös pienyrittäjien tulee päästä helpoksi käsiksi verkkokaupankäyntiin.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestä

Kun kevytyrittäjänä tehty toiminta vakiintuu ja yrittäjä siirtyy pienyrittäjävaiheeseen, kannattaa taloudenhallinta ja myynti tehdä mahdollisimman helpoksi. Myynti onnistuu helposti verkkokaupan avulla, jonka voi muokata oman yrityksen näköiseksi. Oikeanlaisten työkalujen avulla mahdollistuu oman intohimon toteuttaminen, eikä aikaa kulu verkkokaupan pyörittämisen byrokratiaan.

Yritystä perustaessa tulee perinteisesti avata yritystili pankista ja erillisesti verkkokauppa myyntiä varten. Nämä kaksi työkalua ovat aina kuuluneet yhteen, mutta niitä ei ole tarjottu yrittäjille samassa palvelussa. Verkkokaupan voi kuitenkin nyt perustaa yritystilin yhteyteen täysin digitaalisesti.

Holvi on uudenlainen palvelu yrittäjille, jossa on kaikki yrittäjän taloudenhallintaan tarvittavat työkalut. Palvelun avulla yrittäjä voi muun muassa laskuttaa, tehdä kulukorvauksia, seurata kirjanpitoa ja perustaa verkkokaupan. Holvi-tilissä olevan verkkokaupan avaaminen ei vaadi tietotekniikan tai talouden loppututkintoa, sillä sen avaaminen on tehty helpoksi.

Ei ole väliä, minkä pankin asiakas on ollut aikaisemmin. Yrittäjä tekee ainoastaan TUPAS-tunnistautumisen pankkitunnuksilla, jonka jälkeen palvelu tarjoaa oman tilinumeron.

Yritystilin yhteydessä oleva verkkokauppa on yrittäjän muokattavissa omilla tuotekuvilla ja logoilla, jolloin yrityksen brändi ulottuu myös myyntivaiheeseen asti. Myynneistä saadut tulot siirtyvät suoraan yritystilille. Myynti ja taloudenhallinta tarjotaan yrittäjälle siis samassa palvelussa – kuten ne olisi aina pitänytkin tarjota.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestä

Kirjoittaja Nikolas Lempiäinen3 on Holvin sisältömarkkinoija. Holvi on uudenlainen yritystili yrittäjille, joka kokoaa yhteen kaikki taloudenhallintaan tarvittavat työkalut sekä tiliin liitetyn Holvi Business MasterCard® -maksukortin. Yrittäjän koko taloudenhallinta onnistuu yhdestä palvelusta.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjyys:

  • Yrittäjyys Mikä on ammatinharjoittaja? – Suurin osa yrittäjistä mieltää itsensä ammatinharjoittajaksi

    Ammatinharjoittaja kuvaa monen yrittäjän identiteettiä. Yrittäjät ovat oman firmansa toimitusjohtajia, toiminimiyrittäjiä, yksityisiä elinkeinonharjoittajia, joskus jopa pakkoyrittäjiä. Kaikista eniten vastaajiin vetosi kuitenkin kuvaus ammatinharjoittaja, kertoo tuore markkinatutkimus. Mutta mikä on ammatinharjoittaja? Entäs itsenäisen ammatinharjoittajan määritelmä – oletko sinäkin ammatinharjoittaja verotus-mielessä? Itsenäinen ammatinharjoittaja määritelmä Ammatinharjoittajan kirjanpito – pakollinen paha? Yrittäjistä 61 % ei tavoittele kasvua Ammatinharjoittaja verotus Ammatinharjoittajan työttömyysturva Kuka voi ryhtyä…

    Lue lisää
  • Yrittäjyys Yrittäjyys ystävän kanssa – uhka vai mahdollisuus?

    Yrityksen perustaminen kaverin kanssa voi olla loistava idea, ja parhaimmillaan se on oikea unelmatyö. Toiminnassa on kuitenkin myös riskinsä, sillä läheiset välit voivat aiheuttaa paineita ja ristiriitoja. Suuri osa ongelmista on onneksi vältettävissä huolellisella suunnittelulla, selkeillä sopimuksilla ja avoimella keskustelulla. Kerromme, mitä yritystoiminnan ja ystävyyden yhteensovittaminen vaatii; näillä neuvoilla väistätte ystäväsi kanssa pahimmat sudenkuopat ja voitte saada liiketoimintanne kukoistamaan! Tutustu…

    Lue lisää
  • Yrittäjyys Leo Kadieff & Nuoret Yrittäjät -verkosto: Nuori yrittäjä, ole rohkea! – tukea saat verkostosta

    Vuorosana-blogisarjassamme UKKO.fi saa kylään työelämän eri sidosryhmien edustajia. Blogeissa kuulemme vieraidemme ajatuksia erilaisista kevytyrittäjiä koskettavista aiheista. Tällä kertaa olemme saaneet blogiin vieraaksi Nuoret Yrittäjät -verkoston puheenjohtajan Leo Kadieffin. Keskustelemme hänen kanssaan aiheista, jotka mietityttävät itsensätyöllistämisestä kiinnostuneita nuoria. Miten nuoret suhtautuvat nykyään itsensätyöllistämiseen? Viimeisen sukupolven aikana on tapahtunut selvä muutos. Global Entrepreneurship Monitorin kyselyssä selvisi, että korkeakouluopiskelijoiden mielenkiinto perustaa yritys viiden…

    Lue lisää