Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Sanna Rönnbergin arki koostuu useista mielenkiintoisista työkeikoista

viikon-kevytyrittaja-sanna-ronnberg

Kuva: Isabel Andersson

Olen Sanna Rönnberg eli urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä oululaisartisti Sana. Olen myös tuore Oriflame-kauneuskonsultti.

On mukava tehdä työtä, josta tykkää ja jossa viihtyy!

Mitä teet?

Olen tehnyt musiikkia vuosia ja keikkaillut sen ohella. Hiljattain aloin myymään myös Oriflame-tuotteita, joihin itse rakastuin palavasti aiemmin syksyllä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Aloitin Oriflame-kauneuskonsulttina ja minulle kerrottiin, että täytyy olla y-tunnus laskutusta varten. Koin kevytyrittäjyyden tässä kohtaa sopivimmaksi vaihtoehdoksi.

Olen laskuttanut musiikkikeikkojamme ohjelmatoimiston kautta, mutta mahdollisesti hyödynnän tätä palvelua myös niihin jatkossa.

Sanna Rönnberg mallikuva

Kuva: Isabel Andersson

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Myyn ja markkinoin päivän aikana Oriflamea, sekä koutsaan omaa tiimiäni. Lisäksi hoidan ohjelmatoimistomme markkinointia sekä oman musiikkiurani edistämistä.

Tavallista työpäivää ei siis oikein ole, jokainen päivä on erilainen. Välillä teen myös tuote-esittelyä ja henkilökohtaisen avustajan töitä.

Tee sitä mitä rakastat ja usko itseesi, sekä unelmiisi. Kova työ palkitsee aina!

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Pidän työni monipuolisuudesta ja vapaudesta. On mukava tehdä työtä, josta tykkää ja jossa viihtyy.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Keskittyminen on heikkoa adhd-oireiden takia, eikä rentoutuminen onnistu – kokoajan on 150 välilehteä päässä auki. Se välillä väsyttää, mutta muuten koen adhd:n vain supervoimana ja tehokkuutena.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Tee sitä mitä rakastat ja usko itseesi, sekä unelmiisi. Kova työ palkitsee aina!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

  • Yrittäjätarinat Tuija Vaittinen on luontaishoitojen ammattilainen

    Moikka! Olen Tuija Vaittinen – vyöhyketerapeutti, kosmetologi ja lähihoitaja. Kotoisin olen Pohjois-Karjalasta, mutta sittemmin muutin Hattulaan, Hämeenlinnan kupeeseen. Mitä teet? Olen työskennellyt aiemmin kosmetologina sekä myynnillisissä että hoidollisissa tehtävissä ja lähihoitajana vanhusten parissa. Useiden sattumien (ja omasta mielestäni myös kohtalon) kautta päädyin opiskelemaan vyöhyketerapeutiksi, joksi valmistuin marraskuussa. Koin, että UKKO.fi on helppo tapa ottaa askel kohti omia unelmia! Vyöhyketerapialla voidaan…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Aila Aaltonen keikkailee kevytyrittäjänä eläkkeellä: “Suomessa on pulaa projektipäälliköistä IT-alalla”

    Aila Aaltonen päätti jäädä eläkkeelle 58-vuotiaana vuonna 2016. Suomessa oli kuitenkin pulaa projektipäälliköistä IT-alalla, joten pyynnöstä hän aloitti osa-aikatyöt kevytyrittäjänä. Olen Aila Aaltonen, turkulainen ICT-konsultointia tarjoava ammattilainen. ICT hommia olen tehnyt ikäni eli aloitin ohjelmointihommista ja viimeiset vuodet olin pörssiyrityksen tietohallintojohtajana. Harrastan kuntosalilla käyntiä ja pelaan lentopalloa kaksi kertaa viikossa sekä kierrämme ikänaisturnauksissa 2–3 kertaa vuodessa. Asun aivan Turun keskustassa…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Tarmo Majasaari: ”Yrittäjä tuulettaa isommin”

    Joensuulainen Tarmo Majasaari on kokenut mainonnan suunnittelija ja visuaalinen suunnittelija. Alalle hän päätyi graafisen viestinnän opintojen kautta jo 2000-luvun alkupuolella. Tarmo valmistui Kuopiosta medianomiksi ja kääri heti hihat mainosalan töissä. Työurallansa Tarmo on ehtinyt työskennellä useassa eri mainosalan toimistossa. Toisten toimistossa työskentelyn Tarmo on nyt vaihtanut yrittäjyyteen: ”Itse olen tietoisesti pyrkinyt välttämään termin mainostoimisto käyttämistä, koska teen töitä yksin. Näen…

    Lue lisää