Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Metsurin työ kevytyrittäjänä

metsuri

Metsurit ja metsänhoitajat tekevät työkeikat helposti kevytyrittäjinä ja lähettävät laskun toimeksiantajalleen perustamatta omaa yritystä.

Metsuri on metsän työntekijä ja ammattilainen. Työtehtävät vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Työt koostuvat mm. metsän istutuksesta, hakkuusta, parannustöistä ja suunnittelusta.

Työt vaihtuvat paikasta toiseen ja toimeksiantajia saattaa olla useampia. Metsureille on nyt ja tulevaisuudessa kysyntää sillä suurien ikäluokkien siirtyessä eläkkeelle, suuri osa ammatinharjoittajista katoaa.

Miksi UKKO.fi-laskutuspalvelu sopii juuri metsureille ja metsänhoitajille?

  • Ei oman yrityksen paperinpyörittelyä ja byrokratiaa
  • Vakuutukset ja eläkeasiat on hoidossa laskutuspalvelun kautta
  • Ei juoksevia kuluja, maksat vain, kun on töitä
  • Omaa liikeideaa voi kokeilla rauhassa ja riskittömästi
  • Pystyy helposti liikkumaan toimeksiannosta toiseen, kun ei ole perinteisenä palkansaajana

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on uusi joustava työmuoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan aloittamisen helposti ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä. UKKO.fi-palvelun avulla metsurit ja metsänhoitajat voivat siis laskuttaa tekemästään työstä yksityishenkilöinä.

Kevytyrittäjä-metsuri valitsee itse omat asiakkaansa ja määrittää itse omat hintansa. Hänenn ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä me hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perinnän hänen puolestaan.

UKKO.fi-kevytyrittäjänä metsurit ja metsänhoitajat eivät siis tarvitse omaa y-tunnusta, eivätkä täten ole esimerkiksi kirjanpitovelvollisia.

 

puun taimi

 

Kuinka paljon tienaan?

Testaa tulolaskurillamme helposti, kuinka paljon rahaa saat pankkitilillesi laskutetusta summasta! Avaa tulolaskuri

 

 

 

 

 

Antti kiviranta metsäkoneessa

Antista tuli metsäpalveluita tarjoava yrittäjä ja työnantaja kevytyrittäjyyden kautta

“Hakiessani työtä yhdestä metsäpalveluyrityksestä, kuulin ohimennen UKKO.fi-palvelusta.

Tutustuttuani siihen, oivalsin heti, että tämä on minun juttuni. Laskutuspalvelun kautta pääsin metsäpalveluyrityksiin töihin nopeasti. Työt sovittiin aina urakka kerrallaan.

Samaan aikaan toimin puolisoni omaishoitajana ja minun oli vaikea sitoutua mihinkään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

UKKO.fi:n asiakaspalvelu auttoi minut hyvin alkuun ja parin vuoden aikana kypsyi päätös oman yrityksen perustamisesta. Ilman kevytyrittäjyyttä en olisi varmaan koskaan alkanut yrittäjäksi.”

Lue lisää Antin työstä ja kevytyrittäjyyskokemuksista!

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

  • Ammatit Personal trainer tai hyvinvointialan ammattilainen kevytyrittäjänä

    Oletko personal trainer tai hyvinvoinnin ammattilainen? Taidokkailla liikunta ja hyvinvointialan osaajilla ja kouluttajilla on Suomessa kysyntää, mutta alalla työllistyminen vaatii usein oman toiminimen tai yrityksen perustamista. Asiakkaita pitää pystyä laskuttamaan, mutta yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa & ilman y-tunnusta Palvelumme mahdollistaa laskutuksen tunneista ja opetuksesta…

    Lue lisää
  • Ammatit Hoida gradupalkkio tai opinnäytetyön toimeksianto helposti laskuttamalla!

    Aiheuttaako gradupalkkio tai opinnäytetyön rahoitusmalli päänvaivaa? Turhaan! UKKO.fi:n kautta voit laskuttaa tekemästäsi työstä ilman omaa toiminimeä. Toimeksiantogradu tuo tutkimusta lähemmäs konkretiaa ja auttaa luomaan työelämän tärkeitä kontakteja ja verkostoja. Onnistunut toimeksianto hyödyttääkin niin opiskelijaa, kuin tomeksiantajaa! Kun sopiva yhteistyökumppani löytyy, on aika sopia palkkiosta. Monet yritykset suosivat laskuttamista, mutta pelkkää gradutyötä varten yrityksen pystyyn laittaminen kuulostaa työläältä – ja niinhän…

    Lue lisää
  • Ammatit UKKO.fi paljastaa – näillä aloilla yrittäjä laskuttaa eniten

    Helpottaaksemme itsenäisen yrittäjän työn hinnoittelua, laskimme millaista keskihintaa yrittäjä laskuttaa eri toimialoilla. Yksi yrittäjyyden vaikeimpia asioita on oman työn hinnoittelu, ja vielä vaikeampaa on sen hinnoittelu oikein. Juuri nyt asian tekee erityisen haastavaksi kiihtyvä inflaatio, eli rahan arvon aleneminen ja siitä johtuva hintojen nousu, joka tämän vuoden elokuussa oli 7,6 prosenttia. Kuluttajahintoja nosti vuoden takaiseen verrattuna eniten sähkön, bensiinin, dieselin…

    Lue lisää