Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Viikon kevytyrittäjämme Katri huolehtii mielellään muiden lemmikeistä

viikon-kevytyrittaja-katri-saajanaho

Olen Katri Saajanaho, eläintenhoitaja. Koulutukseltani olen pukuompelija ja myyjä.


Mitä teet?

Hoidan yksityishenkilöiden kissoja ja koiria kodissani. Teen myös kotikäyntejä, mutta niistä pidän taukoa koska maaliskuussa leikattiin kyynärpään murtuma.

Kevytyrittäjyys on se miun juttu, kun ei tarvitse miettiä paperiasioita.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Tutustuin kevytyrittäjyyteen ukko.fi sivulla ja näin sivun, missä oli juttua eläintenhoidosta. Kevytyrittäjyys on se miun juttu, kun ei tarvitse miettiä paperiasioita.

Olen eläinrakas, ja työ eläinten parissa on kiinnostanut minua!

Itselläni ei ole eläimiä joten hienointa on se, että saa toisen lemmikistä seuraa.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Katson onko tullut viestejä varauksista. Olen enimmäkseen yhteydessä asiakkaisiin fb sivuni kautta, numeroa on myös kyselty. Pyrin olemaan aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Asiakkaan kanssa voidaan tavata etukäteen, jos hän niin haluaa. Lemmikin voi tuoda hoitoon esim. omistajan reissun ajaksi. Työnkuvaan kuuluu perushoito: veden vaihto, syöttäminen, hiekkalaatikon hoito ja seuranpito.

Koirien kanssa käydään tietysti lenkillä muiden tehtävien ohella. Lemmikkiä hoidetaan omistajan ohjeiden mukaan.

Katri kuva 2

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Itselläni ei ole eläimiä joten hienointa on se, että saa toisen lemmikistä seuraa.

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin kehittää itseäni rotutuntemuksessa.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille ja kevytyrittäjiksi aikoville?

Tehdään sitä mitä rakastetaan!

Katrin työstä voit lukea lisää hänen Facebook-sivultaan täältä.

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

  • Yrittäjätarinat Ansu Airas tekee monenlaista taidetta kevytyrittäjänä

    Olen turkulainen freelancer-kuvataiteilija. Tänä syksynä edustan muun muassa Blow Up -festivaaleilla, ensi vuonna Turku Saatanalle -festareilla sekä turkulaisessa teatterituotannossa visualistina ja kuvataiteilijana. Mitä teet? Teen taidemaalausta, graafista suunnittelua, piirustusta sekä tatuointitaidetta. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Tein alaa pidemmän aikaa harrastuspohjalta, ja päätoimen ohella oli helppoa ja todella kätevää antaa ammattilaisten hoitaa hallinnolliset asiat, kun itse saa vaan työskennellä! Hienointa työssäni on…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Crista löysi joogan ja teki siitä ammatin – “Ihanaa tämä on, vaikkakin hullua”

    Crista Soskolne on joogaohjaaja ja vijnanajoogan opettaja. Yliopisto-opintojen myötä Crista kiinnostui joogasta ja kouluttauduttuaan joogaohjaajaksi ja -opettajaksi teki hän niistä ammatin ensin kevytyrittäjänä ja sitten yrittäjänä. Crista kiinnostui joogasta jo 90-luvulla; Helsingin yliopiston kulttuuriantropologian ja filosofian opintoihin sisältyi muun muassa taolaisuuden opetuksia ja ne johdattivat Cristan joogan ääreen. Ennen vuosituhannen vaihdetta ei Helsingissä ollut kovinkaan montaa paikkaa, joissa olisi joogaa…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Satun yrittäjätarina: Kestävää hyvinvointia rakentamassa

    Nuorena rakensin elämääni kuten 80- ja 90-luvuilla tehtiin: yliopistoon ja sieltä uraputkeen. Vapauden kaipuuni vei kuitenkin pian voiton ja perustin ensimmäisen yritykseni vuonna 2001 (osakeyhtiön osakkuus, 1/3-osuudella). Lieneekö ollut se kuuluisa keski-iän kriisi, joka käynnisti vakavan itsetutkiskelun, joka johti vuonna 2014 osakuudestani luopumiseen, avioeroon ja uuden opiskeluun (mm. geronomi AMK). Halusin käyttää loppuelämäni johonkin merkitykselliseen, mutta en tiennyt vielä miten.…

    Lue lisää