Blogi

19.10.2020

Kristiina nauttii sisällöntuotannosta päivätyönsä ohessa

Hei! Olen Kristiina Mehto, varhaiskasvatuksen opettaja Helsingistä.

Mitä teet?

Kokopäivätyöltäni olen varhaiskasvatuksen opettaja esiopetuksessa. Tuotan sen ohessa sisältöä eri somekanaviini. Kaikki alkoi blogistani Kauniimpaa kuin koskaan reilut neljä vuotta sitten.

Blogini ympärille on rakentunut sisällöntuotantoa Instagramiin, Facebookiin ja viimeisimpänä Tiktokiin. Lisäksi minulla on Oriflamen verkkokauppa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olin nähnyt UKKO.fi:n mainoksia usein, ja kun Kauniimpaa kuin koskaan alkoi pikkuhiljaa myös tuottaa, sain yhteistöistä myös rahapalkkioita. Näin valintani kevytyrittäjäksi ryhtymisestä oli helppo.

Lisäksi Oriflamen verkkokaupan laskutus hoituu myös kätevästi UKKO.fi:n kautta. UKKO.fi:n palvelu on ensiluokkaista ja luotettavaa!

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Teen kokopäivätöitä esiopetuksessa ja somekanaviin teen sisältöä iltaisin ja viikonloppuisin. Tykkään sisällöntuotannosta niin paljon, että teen sitä lukuisia tunteja viikossa.

Mikä on hienointa työssäsi?

Seuraajani! On ollut mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. Lisäksi nautin sisällöntuottamisesta – valokuvaamisesta ja tekstien kirjoittamisesta. Yhteistyöt ovat myös hieno juttu.

Kristiina Mehto kynä

Mikä sinua inspiroi eniten toiminnassasi, ja millaisia tavoitteita sinulla on sen suhteen?

Seuraajien reaktiot sisältöihin ovat innostavia ja onnistuneet yhteistyöt antavat lisää tsemppiä. Seuraajamäärien kasvattaminen eri kanaviin on aina yksi tavoitteeni. Pidän työstäni niin paljon, että voisin tehdä sisältöä myös muille, esimerkiksi yrityksille.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Ehkä laskutusasioissa 🙂 Mutta toisaalta, eihän minun tarvitse, kun on tämä UKKO.fi!

Terveisesi ja vinkkisi muille kevytyrittäjille tai kevytyrittäjyydestä kiinnostuneille

Itselleni tämä on ollut juuri sopiva! Kokopäivätyössä ollessa kevytyrittäjyys on loistava ratkaisu.

Linkit Kristiinan blogiin ja sosiaalisen median kanaville

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksemme?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa alta ja käy kertomassa tietosi lomakkeeseen.

Täytä lomake

Milla-Maria Karvinen
Kirjoittaja

Milla-Maria Karvinen

Milla-Maria on Porista kotoisin oleva, sittemmin espoolaistunut kynäniekka, joka inspiroituu vaikuttavista viestinnän ilmiöistä, koukuttavasta tarinankerronnasta sekä lennokkaista keskusteluista. Hän pyrkii pitämään tasapainon luovan tiimityön ja itsenäisen flow-tilan välillä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.