Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Kristiina nauttii sisällöntuotannosta päivätyönsä ohessa

viikon-kevytyrittaja-kristiina-mehto

Hei! Olen Kristiina Mehto, varhaiskasvatuksen opettaja Helsingistä Kokopäivätyöltäni olen varhaiskasvatuksen opettaja esiopetuksessa. Tuotan sen ohessa sisältöä eri somekanaviini.

Mitä teet?

Kaikki alkoi blogistani Kauniimpaa kuin koskaan reilut neljä vuotta sitten. Blogini ympärille on rakentunut sisällöntuotantoa Instagramiin, Facebookiin ja viimeisimpänä Tiktokiin. Lisäksi minulla on Oriflamen verkkokauppa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olin nähnyt UKKO.fi:n mainoksia usein, ja kun Kauniimpaa kuin koskaan alkoi pikkuhiljaa myös tuottaa, sain yhteistöistä myös rahapalkkioita. Näin valintani kevytyrittäjäksi ryhtymisestä oli helppo.

Lisäksi Oriflamen verkkokaupan laskutus hoituu myös kätevästi UKKO.fi:n kautta. UKKO.fi:n palvelu on ensiluokkaista ja luotettavaa!

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Teen kokopäivätöitä esiopetuksessa ja somekanaviin teen sisältöä iltaisin ja viikonloppuisin. Tykkään sisällöntuotannosta niin paljon, että teen sitä lukuisia tunteja viikossa.

Mikä on hienointa työssäsi?

Seuraajani! On ollut mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. Lisäksi nautin sisällöntuottamisesta – valokuvaamisesta ja tekstien kirjoittamisesta. Yhteistyöt ovat myös hieno juttu.

Punainen kukka ja mustekynä

Mikä sinua inspiroi eniten toiminnassasi, ja millaisia tavoitteita sinulla on sen suhteen?

Seuraajien reaktiot sisältöihin ovat innostavia ja onnistuneet yhteistyöt antavat lisää tsemppiä. Seuraajamäärien kasvattaminen eri kanaviin on aina yksi tavoitteeni. Pidän työstäni niin paljon, että voisin tehdä sisältöä myös muille, esimerkiksi yrityksille.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Ehkä laskutusasioissa ? Mutta toisaalta, eihän minun tarvitse, kun on tämä UKKO.fi!

Terveisesi ja vinkkisi muille kevytyrittäjille tai kevytyrittäjyydestä kiinnostuneille

Itselleni tämä on ollut juuri sopiva! Kokopäivätyössä ollessa kevytyrittäjyys on loistava ratkaisu.

Linkit Kristiinan blogiin ja sosiaalisen median kanaville

Blogi: Kauniinpaa kuin koskaan
Instagram: kauniinpaakuinkoskaan

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksemme?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa alta ja käy kertomassa tietosi lomakkeeseen.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Vuosien kokemus yritysten myynnin ja viestinnän parissa siivitti Mari Tastulan kevytyrittäjäksi

  Mari on tehnyt pitkän uran yritysten myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen saralla. Hän on toiminut sekä kansainvälisissä että kotimaisissa yrityksissä. Nykyään hän toimii kevytyrittäjänä hyödyntäen pitkällä työurallaan saamiaan oppeja. -Ennen kevytyrittäjyyttä työskentelin pitkään teknologiateollisuudessa sekä tukku- ja maahantuontiyritysten parissa. Tein monipuolisesti markkinoinnin ja myynninjohtamisen tehtäviä. Työni keskiössä oli asiakaskokemusten parantaminen ja liiketoiminnan kehittäminen. -Avasin ovia uusille yrityksille ja tuotteille.…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Tarmo Majasaari: ”Yrittäjä tuulettaa isommin”

  Joensuulainen Tarmo Majasaari on kokenut mainonnan suunnittelija ja visuaalinen suunnittelija. Alalle hän päätyi graafisen viestinnän opintojen kautta jo 2000-luvun alkupuolella. Tarmo valmistui Kuopiosta medianomiksi ja kääri heti hihat mainosalan töissä. Työurallansa Tarmo on ehtinyt työskennellä useassa eri mainosalan toimistossa. Toisten toimistossa työskentelyn Tarmo on nyt vaihtanut yrittäjyyteen: ”Itse olen tietoisesti pyrkinyt välttämään termin mainostoimisto käyttämistä, koska teen töitä yksin. Näen…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Aleksin ura urkeni turvallisuusalan yrittäjänä

  Kuka olet ja mitä teet työksesi? Olen Aleksi, 27-vuotias toiminimiyrittäjä Vantaalta. Toimin yrittäjänä Koulutuspalvelut X:ssä. Koulutuspalvelut X tuottaa koulutus- ja asiantuntijapalveluita turvallisuuteen liittyen sekä toimimme verkkokauppamme Koulutuspalvelut X Storen kautta, turvallisuustuotteiden jälleenmyyjinä. Miten päädyit yrittäjäksi? Lähdin yrittäjäksi, koska halusin päästä tekemään asioita laadukaammin ja ollakseni luotettava ongelmanratkaisija asiakkailleni. Monipuolinen taustani turvallisuusalan tehtävistä sekä oppimisen halu, saivat minut lähtemään alun perin…

  Lue lisää