Looking for courier specific details?

Myy käsitöitä Kevytyrityksellä

Vihdoinkin helppo tapa ansaita ekstraa – kaikkien sääntöjen mukaisesti!

Käsitöiden myynti Kevytyrityksellä

Villasukat, torkkupeitot, kaulaliinat ja neulepuserot syntyvät innokkaalta neulojalta käden käänteessä. Jos puikot pysyvät käsissä, voi omalla harrastuksella hankkia helposti myös sivutuloja. Kun itse valmistettuja töitä myy eteenpäin voitolla, pitäisi tuotteet pystyä jollain tapaa myös laskuttamaan, sillä kyseessä on veronalainen tulo.

Oman yrityksen perustaminen on kuitenkin melkoinen hyppy harrastuksesta ja tarkoittaa myös lisätöitä esimerkiksi kirjanpidon muodossa.

Miten siis onnistuisi käsitöiden myynti helpommin?

UKKO Kevytyritys yhdistää kevytyrittäjyyden helppouden ja toiminimiyrittäjän mahdollisuudet. Se mahdollistaa itsetehtyjen tuotteiden myymisen ja yrityksen ostojen vähentämisen verotuksessa. Saat kauttamme Y-tunnuksen heti rekisteröinnin yhteydessä, ja me hoidamme kaikki paperityöt puolestasi.

Kevytyrityksen avulla voit myydä omaa osaamistasi mistä tahansa käsin. Se mahdollistaa työn myymisen lisäksi tuotemyynnin ja sopii hyvin käsitöiden laskuttamiseen. Voit jopa valmistaa tuotteita varastoon, eikä toimintasi rajoitu tilaustuotteiden myyntiin.

tlp-vertailu

Kevytyritys sopii käsitöiden myyntiin

Perusta Kevytyritys ja tee sitä, mitä eniten rakastat

  • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan teet työsi
  • Tee työ, luo lasku ja saat rahat suoraan omalle tilille
  • Jätä pakollinen byrokratia meidän huoleksi
  • Säästä rahaa vähentämällä yrityksesi ostot verotuksessa
  • Saat 5 % tuloistasi verovapaana yrittäjävähennyksen ansiosta
  • Maksuton Y-tunnus mahdollistaa jopa 3600 euron alv-alarajahuojennuksen
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa
  • Ei juoksevia kuluja – maksat vain silloin kun kauppa käy

Kevytyritys on uudenlainen, joustava yrittämisen muoto ilman sitoumuksia. Se mahdollistaa paitsi oman osaamisen, myös omien tuotteiden myymisen!

Käsityöyrittäjien kokemuksia UKKO.fi:stä

“– Sain paremman kuvan yrittäjälle kuuluvista maksuista, ja kuinka paljon oikeasti pitää laskuttaa saadakseen järkevän summan käteen. Nyt hinnoitellessa leikin vielä välillä Ukon palkkalaskurin kanssa, sen kautta hintoja on helppo hahmottaa.”

Michaela von Kügelgen, koruyrittäjä ja toimittaja

“Pääsin perustamaan kesäyrityksen, jossa kevytyrittäjyys oli yksi vaihtoehto. Halusin kokeilla, miten tämä yritysmuoto sopii itselleni. En ole ihan vielä valmis perustamaan omaa yritystäni, joten kevytyrittäjyys oli minulle loistava vaihtoehto.”

KoruPiira, korutaiteilija

Myy käsitöitä helposti Kevytyrityksellä

Tee työt, lähetä lasku ja nosta rahat.

Käsityötuotteiden suosio kasvaa

Käsityötuotteiden suosio kasvaa jatkuvasti ja erityisesti somekirppiksillä itsetehdyt villasukat menevät kuin kuumille kiville. Viime vuosina suurta suosiota ovat saaneet myös joko suurilla puikoilla tai jopa omia käsiä tai harjanvarsia apuna käyttäen neulotut jättipeitot eli “chunky blankets”.

Mikä on paras käsitöiden myyntipaikka?

Omia käsitöitä voi myydä matalalla kynnyksellä perinteisten myyntipaikkojen kuten torien ja kirpputorien ohella, myös sosiaalisen median kanavissa kuten Instagramissa ja Facebookissa sekä verkon markkinapaikoilla.Käsitöiden myynti netissä on nykyään helppoa, sillä oman verkkokaupan voi perustaa hyvin edullisesti ja sosiaalisen median kautta voi tavoittaa potentiaalisia asiakkaita pienelläkin budjetilla.

Kaupaksi käyvät myös muut kuin neuletuotteet

Myös muun muassa käsityöllä valmistetut korut erilaisista materiaaleista ovat nekin erittäin suosittuja.

Ranualta kotoisin oleva KoruPiira on toiminut UKKO.fi:n kautta kevytyrittäjänä jo jonkin aikaa, valmistaen pieniä koruja kierrätyshopeasta- ja kullasta.

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat Y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestäAskarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö