Myy käsitöitä kevytyrittäjänä

Vihdoinkin helppo tapa ansaita ekstraa – kaikkien sääntöjen mukaisesti!

Hei! Huomaathan, että emme jatka Internet Explorer -selaimen tukemista rekisteröitymisessä mm. tietoturvasyiden takia. Suosittelemme, että otat käyttöösi jonkun muun selaimen (esim. Microsoft Edge, Chrome, tai Firefox).

Käsitöiden myynti kevytyrittäjänä

Villasukat, torkkupeitot, kaulaliinat ja neulepuserot syntyvät innokkaalta neulojalta käden käänteessä. Jos puikot pysyvät käsissä voi omalla harrastuksella hankkia helposti myös sivutuloja. Kun itsevalmistettua tavaraa myy voitolla eteenpäin, pitäisi tuotteet pystyä kuitenkin jollain tapaa myös laskuttamaan, sillä kyseessä on veronalainen tulo.

Oman yrityksen tai edes toiminimen perustaminen on kuitenkin melkoinen hyppy harrastuksesta ja tarkoittaa myös lisätöitä esim. kirjanpidon muodossa.

Miten siis onnistuisi käsitöiden myynti helpommin?

UKKO Kevytyrittäjyys on Suomen suurin ja suosituin kevytyrittäjyyspalvelu, joka mahdollistaa omien tuotteiden myynnin ja tuottojen tilittämisen itselleen palkkana. Mahdollistamme kevytyrittäjyyden, eli yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista.

Kauttamme voit myydä omaa osaamistasi mistä tahansa käsin, vähän kuin yrittäjä mutta et tarvitse tekemästäsi työstä laskuttamiseen y-tunnusta tai toiminimeä. Kevytyrittäjänä et myöskään ole kirjanpitovelvollinen, sillä laskutuspalvelu, eli UKKO.fi hoitaa puolestasi kaikki laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt, kuten viranomaismaksut ja -ilmoitukset.

kevytyrittajyys-vai-oma-yritys-vertailutaulukko-pieni-110221

Kevytyrittäjyys sopii käsitöiden myyntiin

Hyödynnä kevytyrittäjyyttä ja tee sitä mitä eniten rakastat

  • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
  • Et tarvitse omaa y-tunnusta
  • Et ole kirjanpitovelvollinen
  • Hoidamme pakollisen byrokratian puolestasi
  • Saat rahat suoraan omalle tilille
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa
  • Ei juoksevia kuluja – maksat vain kun kauppa käy

Kevytyrittäjyys on uudenlainen tapa tehdä sitä mitä rakastat ja saada siitä palkkaa. UKKO.fi kevytyrittäjiä on jo yli 100 000 ja heistä jokainen tekee arvokasta työtä, hyödyntäen omaa osaamistaan!

“– Sain paremman kuvan yrittäjälle kuuluvista maksuista, ja kuinka paljon oikeasti pitää laskuttaa saadakseen järkevän summan käteen. Nyt hinnoitellessa leikin vielä välillä Ukon palkkalaskurin kanssa, sen kautta hintoja on helppo hahmottaa.”

Michaela von Kügelgen, koruyrittäjä ja toimittaja

“Pääsin perustamaan kesäyrityksen, jossa kevytyrittäjyys oli yksi vaihtoehto. Halusin kokeilla, miten tämä yritysmuoto sopii itselleni. En ole ihan vielä valmis perustamaan omaa yritystäni, joten kevytyrittäjyys oli minulle loistava vaihtoehto.”

KoruPiira, korutaiteilija

Myy käsitöitä helposti kevytyrittäjänä

Tee työt, lähetä lasku ja nosta palkka.

Käsityötuotteiden suosio kasvaa

Käsityötuotteiden suosio kasvaa jatkuvasti ja erityisesti somekirppiksillä itsetehdyt villasukat menevät kuin kuumille kiville. Viime vuosina suurta suosiota ovat saaneet myös joko suurilla puikoilla tai jopa omia käsiä tai harjanvarsia apuna käyttäen neulotut jättipeitot eli “chunky blankets”.

Mikä on paras käsitöiden myyntipaikka?

Omia käsitöitä voi myydä matalalla kynnyksellä perinteisten myyntipaikkojen kuten torien ja kirpputorien ohella, myös sosiaalisen median kanavissa kuten Instagramissa ja Facebookissa sekä verkon markkinapaikoilla.

Käsitöiden myynti netissä on nykyään helppoa, sillä oman verkkokaupan voi perustaa hyvin edullisesti ja sosiaalisen median kautta voi tavoittaa potentiaalisia asiakkaita pienelläkin budjetilla.

Kaupaksi käyvät myös muut kuin neuletuotteet

Myös muun muassa käsityöllä valmistetut korut erilaisista materiaaleista ovat nekin erittäin suosittuja.

Ranualta kotoisin oleva KoruPiira on toiminut UKKO.fi:n kautta kevytyrittäjänä jo jonkin aikaa, kierrätyshopeasta- ja kullasta pieniä koruja valmistaen.

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestäAskarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö