Ohjelmoija – kevytyrittäjyys on täydellinen työmuoto

Ohjelmoija voi tehdä työtä vaikka palmun alla! Projekti on helppo ottaa vastaan kun palkkaan liittyvät paperityöt hoituu kuin huomaamatta

Kevytyrittäjyys on loistava työmuoto lahjakkaille koodareillet ai web-designereille, joilta taipuu verkkosivujen ja eri ohjelmistojen suunnitelu ja kehity. Miksikö? UKKO.fi:n kautta työskentelet vapaasti ja kerrytät asiakakuntaasi ilman juoksevia kuluja. Saat laajennettua portfoliotasi työnhakua tai oman yrityksen perustamista varten ja teet taitojasi tunnetuksi. Päätät myös itse mitä, missä ja milloin teet!

Kevytyrittäjänä työskennellessä sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia yrittäjän byrokratiasta – UKKO.fi hoitaa sen laskutuksen yhteydessä puolestasi. Sinä otat keikan vastaan ja me hoidamme loput. Me tilitämme laskuttamastasi summasta verot ja muut pakolliset maksut, jonka jälkeen sinä nostat loput palkkana.

Kevytyrittäjänä teet töitä helposti!

 • Ei toiminimeä tai y-tunnusta
 • Ei kirjanpitovelvollisuutta
 • Ei paperitöitä
 • Ei juoksevia kuluja

Tutustu kevytyrittäjyyteen ja laskuta itse tekemästäsi työstä vaikka heti!

Ohjelmoijille

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Ohjelmoijille

Freelancer-koodaajan työnkuva

Ohjelmoijana vain tuloksilla on merkitystä, pelkästä läsnäolosta ei rahaa kerry. Koodaa, testaa, korjaa ja metsästä bugeja, mutta jätä paperiduuni vähemmälle. Näppäränä tekijänä ja osaavana koodin kirjoittajana ohjelmointiin liittyvän kielitaidon voi muuttaa käteiseksi jopa paikasta riippumatta, vaikka palmun alta, kun kontaktit asiakkaisiin on luotu.

Ohjelmoinnilla tienaa vaikka opintojen ohella tai osa-aikaisena projektina. Tämä on työ, joka voi toimia niin kuin haluat.

Logiikalla tuotoksista toimivia kokonaisuuksia

Jos hallitset loogisen ajattelun ja kyvyn hallita monia pieniä toisistaan riippuvia asioita, keskity ohjelmoimaan asiakkaidesi tarpeisiin räätälöityjä duuneja. Ohjelmoijana voi tehdä omia projekteja tai mennä mukaan yhteisprojekteihin, joista saa enemmän tai vähemmän lisätienestiä.

Surraus ja ruksutus muuntuu rahaksi, kun ongelmat on ratkaistu ja koodi toimii. Koodaat sitten webbiä, tietokantoja tai vaikka pelejä, niin ammattitaitoa voi ylläpitää ohjelmointiprojektien kautta. Tätä varten ei tarvitse edes omaa yritystä, vaan voit keskittyä oleelliseen eli koodiin. Näin pääset pätevöitymään ja saat samalla luotua suhteita.

Omat ohjelmointiprojektit vievät oman aikansa, joten miksei sellaisista sitten laskuttaisi mahdollisimman vähällä työllä ja nopeasti? Ulkoista paperihommat ja keskity olennaiseen eli koodin kirjoittamiseen, suunnitteluun, dokumentointiin, testaukseen ja virheiden korjaamiseen.

Koodari tarvitsee kommunikaatio- ja kielitaitoa

Kun asiakas on omasi, ohjelmistosuunnittelu on usein paljon muutakin kuin koodien naputtelua koneella. Kaikki lähtee asiakkaiden tarpeesta ja aikaa menee myös palavereihin sekä yhteisymmärryksen saavuttamiseen.

Myös ohjelmointikielen kanssa kannattaa olla tarkkana. Ei kannata nyprätä kuolevien kielien kanssa, vaan opetella käytetyimmät. Toimivilla kokeiluilla ja asiakkaille myydyillä projekteilla saa CV-kelpoista materiaalia, joka auttaa eteenpäin uralla. Hyvät duunit mainostavat itseään, kuten myös tyytyväiset asiakkaat.

UKKO.fi:n käyttäminen on niin helppoa, että...

 • sovi toimeksiannosta ,
 • tee työt,
 • luo lasku,
 • saa rahat tilillesi!
Liity tästä!

Ilmainen rekisteröityminen

Rekisteröityminen on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään.

Teet sen kahdessa minuutissa.

Ilmainen laskun lähetys

Laskun lähettäminen on ilmaista ja voit laskuttaa heti rekisteröidyttyäsi.

 

Palkan nostaminen

 • Palkanmaksun yhteydessä veloitetaan palvelumaksu, joka on 5 % arvonlisäverottomasta laskutussummasta + alv.
 • Palkanmaksun yhteydessä maksettaviksi tulevat palvelumaksun lisäksi lisäveloitus 2,7 %+alv, sosiaaliturvamaksu 0,77 %+alv bruttopalkasta sekä ennakonpidätys oman veroprosenttisi mukaan.
 • Klikkaa tulolaskuriin ja laske esimerkki!

Ohjelmoijille

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Ohjelmoijille

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE tuloLASKURIA

Kenelle?

Palvelu sopii erinomaisesti freelance-koodareille!

Keskity tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista laatua. Me hoidamme kaikki paperityöt ja byrokratian puolestasi.

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI