Ohjelmoija – Työskentele vapaasti omilla ehdoillasi

Tee työsi palmujen alla, omassa kellarissasi tai vaikka opintojen ohessa, me hoidamme paperiasiat puolestasi!

Työskentele vapaasti UKKO.fi:n kautta ja kerrytä asiakakuntaasi. Näin saat laajennettua portfoliotasi työnhakua tai oman yrityksen perustamista varten. Voit aloittaa toiminnan heti varaamatta y-tunnusta eikä sinun tarvitse opetella kirjanpitoa – säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Ei vaaraa virheistä – tarkistamme jokaisen laskusi!

  • Et tarvitse y-tunnusta
  • Luo lasku minuutissa – me hoidamme loput
  • Valitse vapaasti omat työsi, työaikasi ja päätä palkkiosi
  • Saat palkkasi viipymättä suoraan pankkitilille – samalla kerrytät eläkettä

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

ohjelmoija_kuulokkeet

Freelancer-koodaajan työnkuva

Ohjelmoijana vain tuloksilla on merkitystä, pelkästä läsnäolosta ei rahaa kerry. Koodaa, testaa, korjaa ja metsästä bugeja, mutta jätä paperiduuni vähemmälle. Näppäränä tekijänä ja osaavana koodin kirjoittajana ohjelmointiin liittyvän kielitaidon voi muuttaa käteiseksi toisinaan jopa paikasta riippumatta, vaikka palmun alta, kun kontaktit asiakkaisiin on luotu. Ohjelmoinnilla tienaa vaikka opintojen ohella tai osa-aikaisena projektina. Tämä on työ, joka voi toimia niin kuin haluat.

 Logiikalla tuotoksista toimivia kokonaisuuksia

Jos hallitset loogisen ajattelun ja kyvyn hallita monia pieniä toisistaan riippuvia asioita, keskity ohjelmoimaan asiakkaidesi tarpeisiin räätälöityjä duuneja. Ohjelmoijana voi tehdä omia projekteja tai mennä mukaan yhteisprojekteihin, joista saa enemmän tai vähemmän lisätienestiä.

Surraus ja ruksutus muuntuu rahaksi, kun ongelmat on ratkaistu ja koodi toimii. Koodaat sitten webbiä, tietokantoja tai vaikka pelejä, niin ammattitaitoa voi ylläpitää ohjelmointiprojektien kautta. Tätä varten ei tarvitse edes omaa yritystä, vaan voit keskittyä oleelliseen eli koodiin. Näin pääset pätevöitymään ja saat samalla luotua suhteita.

Omat ohjelmointiprojektit vievät oman aikansa, joten miksei sellaisista sitten laskuttaisi mahdollisimman vähällä työllä ja nopeasti? Ulkoista paperihommat ja keskity olennaiseen eli koodin kirjoittamiseen, suunnitteluun, dokumentointiin, testaukseen ja virheiden korjaamiseen.

Koodari tarvitsee kommunikaatio- ja kielitaitoa

Kun asiakas on omasi, ohjelmistosuunnittelu on usein paljon muutakin kuin koodien naputtelua koneella. Kaikki lähtee asiakkaiden tarpeesta ja aikaa menee myös palavereihin sekä yhteisymmärryksen saavuttamiseen.

Myös ohjelmointikielen kanssa kannattaa olla tarkkana. Ei kannata nyprätä kuolevien kielien kanssa, vaan opetella käytetyimmät. Toimivilla kokeiluilla ja asiakkaille myydyillä projekteilla saa CV-kelpoista materiaalia, joka auttaa eteenpäin uralla. Hyvät duunit mainostavat itseään, kuten myös tyytyväiset asiakkaat.

UKKO.fi:n käyttäminen on niin helppoa, että...

  • Tee työt
  • Luo lasku
  • Saat palkkaa
Liity tästä!

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE PALKKALASKURIA

Kenelle?

Palvelu sopii erinomaisesti freelance-koodareille!

Keskity tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista laatua. Me hoidamme kaikki paperityöt ja byrokratian puolestasi.

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI