Rakennusala ja kevytyrittäjyys – ilman omaa yritystä

Oletko rakennusalan ammattilainen? Kokeile kevytyrittäjyyttä!

Rakennusala kaipaa talouden kasvaessa yhä enemmän osaavia ammattilaisia töihin. Vaikka digitalisaatio muuttaa tätäkin perinteistä alaa, on vielä paljon tehtäviä, joita tekemään tarvitaan päteviä ja taitavia osaajia. Ennusteiden mukaan rakennusalalle avautuukin tulevaisuudessa noin 80 000 työpaikkaa.

Rakennusalalla tehdään paljon töitä alihankintoina – perinteinen työsuhde ei aina olekaan se ainut vaihtoehto työllistyä. Toisaalta yrittäjyys perinteisessä muodossaan vaatii kuitenkin usein paitsi aikaa, myös kiinnostusta papereiden pyörittelyä kohtaan. Jos oman yrityksen perustaminen laskuttamista varten ei houkuta tai ei ole mahdollista, voi kevytyrittäjyys olla sopiva vaihtoehto.

Kevytyrittäjänä lähetät laskun työstäsi, mutta palkanmaksun ja laskutukseen liittyvän byrokratian varmistaa ja hoitaa laskutuspalvelu. Sinulle jää näin enemmän aikaa itse työn tekemiseen. 

Rakennusala koostuu eri asiantuntijaosaamisesta ja toimeen tarttuvia käsipareja tarvitaan niin kirvesmiehen, muurarin kuin vaikka elementtiasentajan rooliin. UKKO.fi on Suomen suurin ja tunnetuin laskutuspalvelu ja kauttamme laskuttaa jo tuhansia rakennusalan ammattilaisia.

Laskuta työsuoritteesi suoraan tilillesi – ilman omaa yritystä!

Rakennusala & kevytyrittäjyys – laskuta alihankinta ilman omaa yritystä

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

UKKO.fi kevytyrittäjyys

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Lue lisää palvelusta

UKKO.fi kevytyrittäjyys

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti rakennusalalle!

Keskity asiakkaisiisi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI

UKKO.fi kevytyrittäjyys

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE tuloLASKURIA

Entä jos ansaitsisitkin työstäsi kevytyrittäjänä?

Suomessa rakennetaan paljon ja rakennusteollisuus työllistää yhteensä noin 250 000 henkilöä. Näistä jopa kaksi kolmasosaa työllistyy joko vuokratyöntekijänä tai aliurakoitsijana.

Oman toiminimen tai yrityksen kautta toimiminen ei siis ole kira-alalla tavatonta, mutta monelle se ei kuitenkaan ole varsinainen intohimon kohde.

Siksi on tervetullutta vaihtelua pystyä ottamaan töitä vastaan itsenäisellä otteella, kuitenkaan omaa työaikaansa paperitöille menettämättä.

Työllistä itsesi kevytyrittäjänä

Kevytyrittäjyys on vaivaton tapa laskuttaa työsuoritteestasi ja laskun maksaminen on helppoa myös asiakkaallesi. Molemmille osapuolille on siis erittäin yksinkertaista, kun tarjoat työpanostasi laskua vastaan.

Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta ja viranomaismaksuista, vaan UKKO.fi tekee sen puolestasi. Työnantajasi taas ei tarvitse ottaa palkanmaksuun liittyviä velvollisuuksia, kuten verojen tilitystä omalle kontolleen.

UKKO.fi-laskutuspalvelun avulla voit laskuttaa samaan tapaan kuin yrittäjä, mutta saat rahat suoraan palkkana tilillesi.

Kevytyrittäjyys on helppo ja vaivaton tapa työlistää itsensä!

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.