Looking for courier specific details?

Wonderia

Tervetuloa UKKO.fi -asiakkaaksi Wonderian verkoston jäsen!

Tältä sivulta löydät tietoa siitä, miten palkkioidesi maksu hoituu UKKO.fi:n avulla.

Kun liityt UKKO.fi-asiakkaaksi Wonderian suosittelulinkin kautta, saat alennuksen palvelumaksuista

UKKO Kevytyrittäjä

  • Rekisteröidy UKKO Kevytyrittäjäksi tämän linkin kautta
  • Saat – 20 % alennuksen palvelumaksusta olemalla yhteydessä UKKO.fi:n asiakaspalveluun rekisteröitymisen jälkeen

UKKO Kevytyritys

  • Rekisteröi UKKO Kevytyritys tämän linkin kautta
  • Saat – 20 % alennuksen palvelumaksusta olemalla yhteydessä UKKO.fi:n asiakaspalveluun rekisteröitymisen jälkeen

UKKO Toiminimi

  • Rekisteröi UKKO Toiminimi tämän linkin kautta
  • Saat – 10 % alennuksen kuukausihinnasta koodilla WONDERIA10 (voimassa 24 kk)
  • Saat 12-24 kk kiinteähintaisen sopimuksen hintaan 50 € / kk koodilla WONDERIA10E

UKKO.fi asiakaspalvelu on sinua varten!

Voit aina kääntyä asiakaspalvelumme puoleen kysymyksiesi kanssa.

Sähköposti: asiakaspalvelu@ukko.fi
Puhelin: 09 6980 934 (ma-pe klo 9-16)

Ehkä et ole ainoa, joka miettii samaa asiaa? Katsothan usein kysytyt kysymyksemme. Sieltä löydät vastaukset esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

Miksi käyttäisit UKKO.fi laskutuspalvelua?

  • UKKO.fi laskutuspalvelun käyttö tekee toiminnastasi kevytyrittäjänä helpompaa, koska sinulla on UKKO.fi:n tuki aina mukana. Me hoidamme byrokratian koskien myyntituottojen maksua ja tarjoamme sinulle kokenutta asiakaspalvelua.
  • Käyttäessäsi UKKO.fi:tä sinä teet työn ja sovit hinnasta ja toimeksiannon ehdoista asiakkaasi kanssa. Tämän jälkeen rekisteröidyt palvelumme käyttäjäksi. UKKO.fi hoitaa myyntituottojesi maksun.
  • Kevytyrittäjänä sinulle maksetaan osuutesi myyntituotoistasi ja vielä suoraan omalle pankkitilillesi.

Mikä on UKKO.fi?

UKKO.fi toimii tänä päivänä kaikkien itsenäisten yrittäjien apuna. Kevytyrittäjyyspalvelumme on saattanut yli 100 000 kevytyrittäjää yrittäjyyden polulle. Suomen suosituimman kevytyrittäjyyspalvelun lisäksi toiminimipalvelumme auttaa kun on tarve perustaa y-tunnuksellinen yritys ja tarvitsee apua sen taloushallinnon kanssa. Verkossa toimiva Yrittäjyyskoulumme opastaa yrittäjyyteen kokoamalla helppotajuisimmat ja ammattitaitoisimmat sisällöt kaikesta yrittämiseen liittyvästä kaikkien saataville.

UKKO.fi toimii yrittäjämentorina ja sparrausapuna, olipa kyseessä pienempi pyrähdys yrittäjyyden maailmaan tai koko elämän mittainen matka. Me teemme yrittäjyydestä äärimmäisen helppoa ja yksinkertaista. Me tiedämme, että aina kannattaa yrittää.

UKKO Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on uudenlainen tapa tehdä sitä mitä rakastat ja saada siitä tuloa. Tee työ ja laskuta siitä yksityishenkilönä ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä. Kevytyrittäjänä et kanna huolta paperitöistä tai byrokratiasta – me teemme sen. Kevytyrittäjyys on oikea valinta kun et tarvitse omaa yritystä tai y-tunnusta, haluat testata liikeideaasi turvallisesti, sinulla on keikka josta haluat rahat nopeasti tilille, toimit sivutoimisesti tai keikkaluontoisesti, etkä halua miettiä ennakkoveroja, alveja tai muita ilmoituksia.

UKKO Kevytyritys

UKKO Kevytyrityksen avulla laskutat ketterästi ja joustavasti kuin kevytyrittäjä, mutta perustat oman Y-tunnuksen ja saat toiminimiyrittäjän hyödyt. UKKO Kevytyritys on oikea valinta kun tarvitset toimintaasi Y-tunnuksen, haluat hyödyntää yrittäjän veroedut, haet starttirahaa toimintasi alkuun ja haluat kevyen, mutta kokonaisvaltaisen yrittäjyyspalvelun ilman kuukausimaksua.

UKKO Toiminimi

UKKO Toiminimi on sinulle oikea ratkaisu jos tarvitset työnkuvasi takia Y-tunnuksen tai kirjanpidon palveluita. Täysin selaimessa toimiva palvelu pitää huolta toiminimen kirjanpidollisista tarpeista, ja tarpeen tullen apua löytyy asiakaspalvelustamme ja kirjanpitäjältä. Toiminimiyrittäjyys on oikea valinta kun sinulla on paljon hankintoja, joiden arvonlisäverot haluat vähentää, haluat hakea starttirahaa, toimintasi on kooltaan merkittävää ja tarvitset toimintaasi varten Y-tunnuksen.