Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Asiakaspalvelussa puhelimeen vastaa myös Teemu

teemu_utriainen

Olen Teemu, savolainen Helsingissä jo toistakymmenettä vuotta. Tervehdys!

Toimin pitkään lastenhoitajana päiväkodeissa ympäri pääkaupunkiseutua, mutta tuumailin sitten kaipaavani vaihtelua ja ryhtyväni opiskelemaan toiselle alalle. Päädyin Suomen Liikemiesten Kauppaopistoon kouluttautumaan merkonomiksi finanssialalle asiakaspalvelun – ja myynnin koulutusohjelmasta, sillä olen aina rakastanut numeroita ja tykkään toimia ihmisten kanssa.

Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt parissa eri vakuutusyhtiössä vakuutuskorvauskäsittelijänä sekä vakuutusmyyntineuvottelijana. Huomasin UKKO.fi:n hakevan uutta asiakaspalvelijaa tiimiinsä ja päätin tutustua kevytyrittäjyyteen ja UKKO.fi:n toimintaan tarkemmin. Hain paikkaa ja tässä sitä nyt ollaan.

Olen viihtynyt työssäni erinomaisesti ja yhteishenki täällä on ollut aivan mahtavaa. Pienessä porukassa on mukavaa touhuta, ja kiireen keskellä saa nauraakin sydämensä kyllyydestä loistavien työkavereiden kanssa. Työ on tuntunut monipuoliselta, sillä noin kolmenkymmenentuhannen aktiivisen käyttäjän joukossa löytyy monenlaista työntekijää ja laskuttajaa.

Näen UKKO.fi:n tulevaisuuden valoisana ja olen ylpeä saadessani olla mukana kehittämässä toimintaa päivä päivältä entistä paremmaksi. Erilaiset työnteon muodot yleistyvät Suomessa huimaa vauhtia ja UKKO.fi mahdollistaa esimerkiksi uusien liikeideoiden toimivuuden testaamista ilman oman yrityksen perustamiseen liittyviä riskejä. Tahdon olla itsekin mukana tukemassa tämänkaltaista toimintaa ja nyt se onnistuu ihan päivätyöni kautta!

Muita artikkeleita aiheesta UKKO-yhtiot: