Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Löydä motivaatiosi ydin ja tee yrittäjänä tulosta!

artikkelikuva-teoiksi_2

Jokainen yrittäjä tarvitsee tulosta ja motivaatiolla on tässä keskeinen rooli. UKKO.fi ja Teoiksi järjestävät ukkolaisille kurssin, jonka aikana opit, mistä yksilölliset motivaatiotekijät muodostuvat ja miten niitä voi hyödyntää yrittäjyyden voimavarana entistä kirkkaammin.

Motivaatiotekijät tunnistamalla opit johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi yrittäjänä kohti haluttuja tuloksia ja aikaansaamisen taitoa. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä!

Intensiivisessä lyhytkoulutuksessa:

• Jaamme näkökulmia ja oivallutamme yksilöllisten motiivien merkitykseen osana innostavaa ja aikaansaavaa tekemistä.
• Tuomme esiin keinoja ja esittelemme työkalun itsensä ja oman työn johtamiseen, jonka avulla oma tavoitteiden mukainen toiminta helpottuu ja selkiytyy.
• Opetamme Aikaansaamisen Mallin, jolla koulutuksessa opittua voi jokainen osallistuja viedä käytännön teoiksi.

Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan UKKO.fin asiakkaille ja se käsittää kolme 25 minuutin pituista osaa. Kurssi käydään etänä. Koulutus sisältää harjoituksia ja etenee vaihe vaiheelta eteenpäin, joten läsnäolo kaikilla kolmella kerralla antaa parhaat valmiudet ottaa kurssista kaikki irti. Osallistujat saavat kurssitallenteet myös sähköpostiinsa.

Laita kalenteriisi seuraavat koulutusajankohdat:

• Tiistai 3.5. klo 15
• Tiistai 10.5. klo 15
• Tiistai 17.5. klo 15

Kouluttajina toimivat Teoiksi-valmentajat ja yrittäjät Salla Aaltonen (FM) ja Johanna Saari (YTM), joiden ydinosaamisalueet pohjautuvat yksilöllisesti motivoivan johtamisen kehittämiseen ja vahvistamiseen osana työhyvinvoinnin, vuorovaikutuksen ja yhteistyön ja liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamista. He ovat kehittäneet oman Teoiksi-menetelmän, jota käytetään koulutuksen taustalla.

Jos haluat mukaan koulutukseen ja olet aikeissa ryhtyä yrittäjäksi, nyt on aika toimia! Aloita kauttamme kevytyrittäjänä Y-tunnuksella tai ilman tai ryhdy toiminimiyrittäjäksi.

Kun olet rekisteröitynyt palveluumme, löydät polun koulutukseen ilmoittautumiseen. Muista ilmoittautua 29.4. mennessä!

Nähdään koulutuksessa!
Salla ja Johanna
TEOIKSI & UKKO.fi

Jenna Heino

Jenna kirjoittaa runsaasti sekä työkseen että huvikseen. Vapaa-ajallaan hän ideoi käsikirjoituksia, juo liikaa kahvia ja nauttii mökkeilystä. Jenna päätoimittaa Yrittäjyyskoulua.

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

 • Ajankohtaista Palkka nopeammin tilille – UKKO.fi kumppanoitui MobilePayn kanssa

  UKKO.fi tarjoaa Suomen ainoana laskutuspalveluna mahdollisuuden laskujen vaivattomaan maksamiseen MobilePaylla. Ominaisuuden ansioista kevytyrittäjiemme kuluttaja-asiakkaat säästävät aikaa laskun maksamisessa, ja näin kevytyrittäjien palkka on entistä nopeammin tilillä maksettuna. Tee työ, lähetä lasku, nosta palkka – niin jouhevasti kertyy kevytyrittäjän ansiot. Joskus asiakkaan maksua saa kuitenkin odottaa tovin, ennen kuin palkan pääsee nostamaan. Se on täysin ymmärrettävää, sillä verkkopankkiin kirjautuminen ja maksutietojen…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Mikä ihmeen UKKO?

  ”Mikä ihmeen UKKO.fi?” Tämä kysymys nousee mieleen lähes kaikille, jotka kuulevat yrityksemme nimen ensimmäistä kertaa. Nyt on aika nostaa kissa pöydälle ja paljastaa suuri totuus. Asiaa kysellään meiltä lähes päivittäin, joten lienee parempi vastata julkisesti teille kaikille. Tässä yleisimmät virheelliset olettamukset, jotka liittyvät palvelumme nimeen: UKKO.fi ei ole vain miehille suunnattu palvelu. Emme syrji ketään. UKKO.fi ei ole Ukko ylijumala, ukkosen herra. Emme valitettavasti hallitse säätä. UKKO.fi-hahmon…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Naisyrittäjän euro on 85 senttiä – näissä tehtävissä naisyrittäjät tienaavat miesyrittäjiä paremmin

  Naistenpäivän kunniaksi haluamme nostaa esille naisyrittäjyyttä ja tarjota UKKO-datan pohjalta ajantasaisen katsauksen aiheeseen. Naisyrittäjien määrä UKKO.fi palveluiden käyttäjänä ja toiminimiyrittäjinä on kasvussa koronavuosien jälkeen. Vertasimme nais- ja miesyrittäjien tuntihintoja ja saimme selville, että vuonna 2023 naisyrittäjän euro on 85 senttiä eli 15 % pienempi kuin miesyrittäjän. Nais- ja miesyrittäjien välinen ero on kasvanut hieman viime vuodesta, jolloin ero oli 13…

  Lue lisää