Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Löydä motivaatiosi ydin ja tee yrittäjänä tulosta!

artikkelikuva-teoiksi_2

Jokainen yrittäjä tarvitsee tulosta ja motivaatiolla on tässä keskeinen rooli. UKKO.fi ja Teoiksi järjestävät ukkolaisille kurssin, jonka aikana opit, mistä yksilölliset motivaatiotekijät muodostuvat ja miten niitä voi hyödyntää yrittäjyyden voimavarana entistä kirkkaammin.

Motivaatiotekijät tunnistamalla opit johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi yrittäjänä kohti haluttuja tuloksia ja aikaansaamisen taitoa. Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä!

Intensiivisessä lyhytkoulutuksessa:

• Jaamme näkökulmia ja oivallutamme yksilöllisten motiivien merkitykseen osana innostavaa ja aikaansaavaa tekemistä.
• Tuomme esiin keinoja ja esittelemme työkalun itsensä ja oman työn johtamiseen, jonka avulla oma tavoitteiden mukainen toiminta helpottuu ja selkiytyy.
• Opetamme Aikaansaamisen Mallin, jolla koulutuksessa opittua voi jokainen osallistuja viedä käytännön teoiksi.

Tilaisuus on tarkoitettu ainoastaan UKKO.fin asiakkaille ja se käsittää kolme 25 minuutin pituista osaa. Kurssi käydään etänä. Koulutus sisältää harjoituksia ja etenee vaihe vaiheelta eteenpäin, joten läsnäolo kaikilla kolmella kerralla antaa parhaat valmiudet ottaa kurssista kaikki irti. Osallistujat saavat kurssitallenteet myös sähköpostiinsa.

Laita kalenteriisi seuraavat koulutusajankohdat:

• Tiistai 3.5. klo 15
• Tiistai 10.5. klo 15
• Tiistai 17.5. klo 15

Kouluttajina toimivat Teoiksi-valmentajat ja yrittäjät Salla Aaltonen (FM) ja Johanna Saari (YTM), joiden ydinosaamisalueet pohjautuvat yksilöllisesti motivoivan johtamisen kehittämiseen ja vahvistamiseen osana työhyvinvoinnin, vuorovaikutuksen ja yhteistyön ja liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamista. He ovat kehittäneet oman Teoiksi-menetelmän, jota käytetään koulutuksen taustalla.

Jos haluat mukaan koulutukseen ja olet aikeissa ryhtyä yrittäjäksi, nyt on aika toimia! Aloita kauttamme kevytyrittäjänä Y-tunnuksella tai ilman tai ryhdy toiminimiyrittäjäksi.

Kun olet rekisteröitynyt palveluumme, löydät polun koulutukseen ilmoittautumiseen. Muista ilmoittautua 29.4. mennessä!

Nähdään koulutuksessa!
Salla ja Johanna
TEOIKSI & UKKO.fi

Jenna Heino

Jenna kirjoittaa runsaasti sekä työkseen että huvikseen. Vapaa-ajallaan hän ideoi käsikirjoituksia, juo liikaa kahvia ja nauttii mökkeilystä. Jenna päätoimittaa Yrittäjyyskoulua.

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

 • Ajankohtaista Uusi eläketulkinta ei tee itsensä työllistäjistä väliinputoajia

  Yle julkaisi verkossa 6.5. artikkelin ”Tuore vakuutusmuutos tekee itsensä työllistäjästä väliinputoajan: ’Freelancer ei ole oikea yrittäjä’”. On totta, että työeläkeyhtiöiden uusi tulkinta kevytyrittäjien eläkevakuuttamisesta on iso muutos. Artikkelissa haastateltavat antavat kuitenkin ymmärtää, että tämä muutos poistaisi monien kevytyrittäjien toimintaedellytykset. Tämä ei pidä paikkaansa. On tärkeää, että tästä asiasta keskustellaan, sillä se koskettaa lähes 100 000 suomalaista itsensä työllistäjää. Kyse on…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista UKKO.fi avaa oman asiakaspalvelunsa koirille – ”lemmikeissä on suuri yrittäjäpotentiaali”

  UKKO.fi:n Yrittäjyyskoulu kertoi 19. maaliskuuta havannankoira Vilin tarinan. Vili on paitsi somevaikuttaja, myös toiminimiyrittäjä. Vilin yrittäjätarinan esittelyn jälkeen asiakaspalvelun puhelin on soinut kuumana ja nyt UKKO.fi on päättänyt reagoida asiaan. ”Olemme olleet hyvin hämmästyneitä kyselyiden määrästä, mutta toisaalta sosiaalisen median aikana on hyvinkin ymmärrettävää ja luontevaa, että koiratkin tekevät tiliä. Olemme nyt ymmärtäneet, että lemmikeissä on suuri yrittäjäpotentiaali”, kommentoi viestintäpäällikkö…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Itkonen & Hynynen-videosarjan 3. osa: “Kevytyrittäjyys sopii nuorille”

  UKKO.fi:n uusi videosarja avaa nuorien kevytyrittäjien elämää! Sarjaa luotsaa kaksi 17-vuotiasta kevytyrittäjää, Aatu Itkonen ja Jari Hynynen. Alkuun kolmesta videosta koostuva sarja antaa vinkkejä nuorena kevytyrittäjänä toimimiseen eri näkökulmista. Kuinka kannattavaa kevytyrittäjyys on opiskelijalle? Mitä nuoren kevytyrittäjän olisi hyvä huomioida? Entä kuinka yhdistää koulu ja työt? Julkaisemme uuden videon viikoittain joulukuussa – tilaa siis UKKO.fi YouTube ja seuraa blogia! Alku…

  Lue lisää