Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Palkka nopeammin tilille – UKKO.fi kumppanoitui MobilePayn kanssa

mobilepay

UKKO.fi tarjoaa Suomen ainoana laskutuspalveluna mahdollisuuden laskujen vaivattomaan maksamiseen MobilePaylla. Ominaisuuden ansioista kevytyrittäjiemme kuluttaja-asiakkaat säästävät aikaa laskun maksamisessa, ja näin kevytyrittäjien palkka on entistä nopeammin tilillä maksettuna.

Tee työ, lähetä lasku, nosta palkka – niin jouhevasti kertyy kevytyrittäjän ansiot. Joskus asiakkaan maksua saa kuitenkin odottaa tovin, ennen kuin palkan pääsee nostamaan. Se on täysin ymmärrettävää, sillä verkkopankkiin kirjautuminen ja maksutietojen syöttäminen vie oman aikansa. Siksi laskun maksamista saatetaan lykätä vähän tuonnemmaksi.

Mutta mitä jos laskun maksaminen olisikin helppoa, nopeaa, ja onnistuisi näppärästi mobiilissa?

Haluamme tehdä arjestasi mahdollisimman sujuvaa ja auttaa sinua saamaan palkkasi entistä nopeammin tilille. Siksi kumppanoiduimme Suomen käytetyimmän mobiilimaksusovelluksen eli MobilePayn kanssa. Kumppanuuden myötä kuluttaja-asiakkaasi voivat nyt maksaa laskusi suoraan MobilePay-sovelluksessa!

MobilePay helpottaa asiakastasi laskun maksamisessa: tulevilla laskuillasi näkyy MobilePay-painike, jonka kautta maksaminen onnistuu vaivatta. Asiakkaasi ei tarvitse enää kirjautua erikseen verkkopankkiin ja syöttää pitkiä numerosarjoja, vaan hän voi maksaa laskusi näppärästi yhdellä pyyhkäisyllä. Asiakkaasi aikaa säästyy, ja sinä saat palkkasi nopeammin tilille!

MobilePayn etuja:

 • Maksaminen on helppoa: lasku maksetaan yhdellä pyyhkäisyllä eikä tilinumeroa tai viitenumeroa tarvitse kirjoittaa manuaalisesti.
 • Maksupainike heti laskulla: asiakkaasi ei tarvitse siirtyä toiselle laitteelle tai selaimeen, sillä laskun maksusivulta pääsee suoraan MobilePay-sovellukseen.
 • Tuttu ja turvallinen: MobilePay-sovellus löytyy valmiiksi jo yli kahden miljoonan suomalaisen puhelimesta. Se on luotettava maksutapa, jota moni suosii.
 • Palkansaanti nopeutuu: helpon maksutavan takia lasku ei jää muistin varaan, vaan se voidaan maksaa heti. Näin saat myös palkkasi nopeammin tilille!

*MobilePay-maksupainike käytössä kevytyrittäjien laskuissa, jotka lähetetään kuluttaja-asiakkaille UKKO.fi:n  Kevytyrittäjä-palvelun kautta. Y-tunnuksellisella Kevytyritys-palvelulla maksupainiketta ei ole käytössä.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestäAskarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

 • Ajankohtaista Annoimme iloa ja aikaa yksinäiselle ja vähävaraiselle vanhukselle!

  Vanhuusvuosien pitäisi olla meille niitä onnellisimpia. Valitettavasti monelle näin ei kuitenkaan ole; suuri osa Suomen vanhuksista kärsii yksinäisyydestä ja masennuksesta. Joka toinen päivä suomalainen vanhus tekee itsemurhan. Yhteistyökumppanimme Gubbe tekee ansiokasta työtä vanhusten hyväksi Suomessa, samalla työllistäen eri ikäisiä ihmisiä. Lokakuun alusta UKKO on ollut mukana tukemassa Gubben toimintaa. – Koemme meille luontaiseksi tavaksi kantaa kortemme kekoon antamalla Gubbe-sydänystävän iloa…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Yrittäjyys työelämän trendinä vuonna 2021 – Itsenäisten yrittäjien joukko kasvaa, samoin heille suunnatut palvelut

  Työelämän muutokset näkyvät etenkin yrittäjyydessä: itsenäisten yrittäjien joukko kasvaa Suomessa, ja kasvu näkyy myös UKKO Kevytyrittäjyyden sekä samaan konserniin kuuluvan UKKO Toiminimen kasvussa. Kuvassa konsernimme uutta vahvistusta! Vasemmalta oikealle Olli Saukola (head of people and culture), Milka Malmi (asiakaspalvelu), Sebastian Erkkilä (Financial Management Specialist) ja Jenna Heino (UKKO Yrittäjyyskoulun päätoimittaja). Sekä UKKO Kevytyrittäjyys että UKKO Toiminimi tarjoavat palvelujaan itsenäisille yrittäjille; ensin…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Näin pääset alkuun Youtubessa – poimi tästä vinkit videon tekemiseen

  Edellisessä Youtube-aiheisessa blogissa Älä pelkää Youtubea annoimme askelmerkit videomarkkinoinnin aloittamiseen. Olet ehkä jo ehtinyt luoda Google-tilin ja Youtube-profiilin itsellesi – hyvä, nyt voidaan ryhtyä tuumasta toimeen. Jaamme tässä blogipostauksessa vinkkejä, miten pääset alkuun Youtubessa. Myös videoiden tekemisessä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Taustatyöhön kannattaa käyttää aikaa, jotta lopputulos erottuu edukseen. Ensimmäiset stepit Alkuun päästäkseen on hyvä miettiä, kenelle video suunnataan,…

  Lue lisää