Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Palkka nopeammin tilille – UKKO.fi kumppanoitui MobilePayn kanssa

mobilepay

UKKO.fi tarjoaa Suomen ainoana laskutuspalveluna mahdollisuuden laskujen vaivattomaan maksamiseen MobilePaylla. Ominaisuuden ansioista kevytyrittäjiemme kuluttaja-asiakkaat säästävät aikaa laskun maksamisessa, ja näin kevytyrittäjien palkka on entistä nopeammin tilillä maksettuna.

Tee työ, lähetä lasku, nosta palkka – niin jouhevasti kertyy kevytyrittäjän ansiot. Joskus asiakkaan maksua saa kuitenkin odottaa tovin, ennen kuin palkan pääsee nostamaan. Se on täysin ymmärrettävää, sillä verkkopankkiin kirjautuminen ja maksutietojen syöttäminen vie oman aikansa. Siksi laskun maksamista saatetaan lykätä vähän tuonnemmaksi.

Mutta mitä jos laskun maksaminen olisikin helppoa, nopeaa, ja onnistuisi näppärästi mobiilissa?

Haluamme tehdä arjestasi mahdollisimman sujuvaa ja auttaa sinua saamaan palkkasi entistä nopeammin tilille. Siksi kumppanoiduimme Suomen käytetyimmän mobiilimaksusovelluksen eli MobilePayn kanssa. Kumppanuuden myötä kuluttaja-asiakkaasi voivat nyt maksaa laskusi suoraan MobilePay-sovelluksessa!

MobilePay helpottaa asiakastasi laskun maksamisessa: tulevilla laskuillasi näkyy MobilePay-painike, jonka kautta maksaminen onnistuu vaivatta. Asiakkaasi ei tarvitse enää kirjautua erikseen verkkopankkiin ja syöttää pitkiä numerosarjoja, vaan hän voi maksaa laskusi näppärästi yhdellä pyyhkäisyllä. Asiakkaasi aikaa säästyy, ja sinä saat palkkasi nopeammin tilille!

MobilePayn etuja:

  • Maksaminen on helppoa: lasku maksetaan yhdellä pyyhkäisyllä eikä tilinumeroa tai viitenumeroa tarvitse kirjoittaa manuaalisesti.
  • Maksupainike heti laskulla: asiakkaasi ei tarvitse siirtyä toiselle laitteelle tai selaimeen, sillä laskun maksusivulta pääsee suoraan MobilePay-sovellukseen.
  • Tuttu ja turvallinen: MobilePay-sovellus löytyy valmiiksi jo yli kahden miljoonan suomalaisen puhelimesta. Se on luotettava maksutapa, jota moni suosii.
  • Palkansaanti nopeutuu: helpon maksutavan takia lasku ei jää muistin varaan, vaan se voidaan maksaa heti. Näin saat myös palkkasi nopeammin tilille!

*MobilePay-maksupainike käytössä kevytyrittäjien laskuissa, jotka lähetetään kuluttaja-asiakkaille UKKO.fi:n  Kevytyrittäjä-palvelun kautta. Y-tunnuksellisella Kevytyritys-palvelulla maksupainiketta ei ole käytössä.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestäAskarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista: