Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Auta kotitöissä ja ansaitse ekstraa!

nainen_imuroi_kotitoissa

Haluaisitko tehdä keikkatöitä, mutta määrätä omista tunneista? Viihdytkö kotitöissä puuhastellen?

Hienoa! Moni varmasti toivottaisi sinut tervetulleeksi auttamaan myös heidän kotonaan. Kotityöt ovat monelle kiireen keskellä välttämätön paha, jonka mielellään ulkoistaisi jollekin toiselle. Esimerkiksi moni opiskelija tai kausiluontoista työtä tekevä löytääkin kotitöissä auttamisesta keinon ansaita ekstraa silloin kun itselleen parhaiten sopii.

Ehkä naapurista löytyy vaikka siivous tai kauppa-apua tarvitseva eläkeläinen? Entä viikottaista siivousta kaipaava lapsiperhe? Tarjoa apuasi ja muista mainita myös kotitalousvähennys

Rekisteröidy muutamassa minuutissa ja luo lasku tekemästäsi työstä. Lähetä se ja nosta maksu palkkana tilillesi. Me hoidamme vaadittavat paperityöt. Helppoa ja voit aloittaa vaikka heti!

  • Ei tarvetta omalle y-tunnukselle.
  • Ei tarvetta hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätät itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat palkkaa.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Voit rekisteröityä palveluumme ilmaiseksi, eikä se velvoita sinua mihinkään. Palvelussa ei ole kuukausimaksua – maksat palvelumaksumme ainoastaan palkanmaksun yhteydessä.

Mikset laskuttaisi lastenhoito tai muita ekstrakeikkoja suoraan pankkitilillesi?

Tulolaskuristamme näet, kuinka paljon keikasta jää käteen, etkä tarvitse edes omaa yritystä tai toiminimeä.

Myös asiakkaasi voivat olla huolettomia, sillä palvelumme helpottaa työntekijän palkkaamista hoitamalla kaikki tarvittavat ilmoitukset ja maksut oikeaoppisesti teidän molempien puolesta.

Sinä lähetät laskun ja asiakkaasi maksaa sen – tee asiat astetta helpommin!

Kun oma toiminimi tai firma tuntuu taakalta

Moni  toimii osa-aikaisena opintojen tai vaikka kausiluonteisen työn ohella. Tietyssä elämäntilanteissa lisätuloja tarvitaan nopeasti.

Oman yrityksen tai toiminimen perustaminen ei keikkailun vuoksi kannata, koska se on kallista ja aikaavievää.

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta saat ekstratulot tilillesi palkkana. Mikä parasta, et joudu ottamaan yrittäjän riskejä satunnaista keikkailua tai osa-aikaista pestiä varten. Kauttamme hoidat laskutuksen, mutta vältät yrittäjyyteen liittyvät paperityöt sekä verotuksen ja kirjanpidon kiemurat.

 

Lastenhoito

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

  • Ammatit Kampaaja – myy työtäsi itsenäisesti!

    Kampaaja on Suomessa usein yrittäjä, jolla on oma liike tai sopimusyrittäjä eli niin sanotulla vuokratuolipaikalla kampaamossa. UKKO.fi mahdollistaa yrittäjämäisen työnteon ilman, että kampaajan täytyy heti perustaa omaa yritystä Myös keikkamainen työ onnistuu, eikä tutulekkaan tehtävää työtä kannata jättää laskuttamatta. Ammattimainen lopputulos ansaitsee myös korvauksen! Laskutuspalvelu on oiva väline yrittäjämäiseen toimimiseen; yritystä ei tarvitse yksittäisten keikkojen takia perustaa, vaan omaa osaamista…

    Lue lisää
  • Ammatit Kääntäjä – työllistä itsesi UKKO.fi:n kautta!

    Kääntäjä, hyödynnä osaamistasi itsenäisesti, ilman omaa yritystä! Kevytyrittäjänä voit päättää itse kenelle töitä teet ja mihin hintaan. UKKO.fi hoitaa laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvän byrokratian. Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin. Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan. Saat rahat tilille. Et ole kirjanpitovelvollinen. Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa…

    Lue lisää
  • Ammatit Naisyrittäjän euro on 85 senttiä – näissä tehtävissä naisyrittäjät tienaavat miesyrittäjiä paremmin

    Naistenpäivän kunniaksi haluamme nostaa esille naisyrittäjyyttä ja tarjota UKKO-datan pohjalta ajantasaisen katsauksen aiheeseen. Naisyrittäjien määrä UKKO.fi palveluiden käyttäjänä ja toiminimiyrittäjinä on kasvussa koronavuosien jälkeen. Vertasimme nais- ja miesyrittäjien tuntihintoja ja saimme selville, että vuonna 2023 naisyrittäjän euro on 85 senttiä eli 15 % pienempi kuin miesyrittäjän. Nais- ja miesyrittäjien välinen ero on kasvanut hieman viime vuodesta, jolloin ero oli 13…

    Lue lisää