Blogi

21.10.2019

Ansu Airas tekee monenlaista taidetta kevytyrittäjänä

Ansu Airas

Kuka olet?

Olen turkulainen freelancer-kuvataiteilija. Tänä syksynä edustan muun muassa Blow Up -festivaaleilla, ensi vuonna Turku Saatanalle -festareilla sekä turkulaisessa teatterituotannossa visualistina ja kuvataiteilijana.

Mitä teet?

Teen taidemaalausta, graafista suunnittelua, piirustusta sekä tatuointitaidetta.

Ansu Airas

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Tein alaa pidemmän aikaa harrastuspohjalta, ja päätoimen ohella oli helppoa ja todella kätevää antaa ammattilaisten hoitaa hallinnolliset asiat, kun itse saa vaan työskennellä!

Hienointa työssäni on luovuus ja ilmaisunvapaus.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Jollen ole sosiaalialan ohjaustehtävissä päätoimisella alalla, olen joko digitaalisella tyopisteellä Macilla tai kynäruiskun ja tussien kanssa lehtiön kimpussa. Myös muutamien valokuvaajien kanssa tulee tehtyä yhteistyötä sekä kuvallista ilmaisua ajoittain.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa työssäni on luovuus ja ilmaisunvapaus. Oma jälki, jota voi kehittää haluamaansa suuntaan ja jota tilataan nykyään erityisesti tiettyihin tilaisuuksiin ja tietystä tyylistä pitävälle asiakkaalle.

Ansu Airas

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Digitaalisen taiteen ja taideprinttien kanssa työskentely kiinnostaisi kokopäiväisesti, työn alla sekin!

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Vahva suositus kevytyrittäjyydestä ja UKKO.fi:stä erityisesti. UKKO.fi ei jätä ketään kylmäksi. Jollet jo ole kokeillut, kannattaa kokeilla ASAP.

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.