Blogi

8.9.2015

Eläinlääkäri ja koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo

Viikon kevytyrittäjä eläinhoitaja Kirsi

Viikon kevytyrittäjämme eläinlääkäri Kirsi Zibelina Armassalo hoitaa suurella sydämellä niin pienet kuin suuretkin eläinpotilaat.

Kuka olet?

Olen eläinlääkäri-koulutettu hieroja Kirsi Zibelina Armassalo. Toimin kevytyrittäjänä pisteessä Konitohtori Nalle Karhulassa, Kotkassa. Olen terveydenhuoltoeläinlääkäri usealle sikalalle. Teen mielelläni kotikäyntejä niin pien- kuin suureläimille.

Mitä teet?

Hoidamme Konitohtorin puolesta kaikkia eläimiä, niin isoja kuin pieniäkin. Repertoaariimme kuuluu kaikki perushoidot ja -leikkaukset sekä lisäksi fysioterapeuttiset toimenpiteet, johon kuuluu hieronta, mikrovirta, tens, laser ja akupunktio. Olemme Konitohtorissa kaikkea muuta kuin olevinamme, siis teemme töitä suurella sydämellä kaikkemme peliin antaen. Hammaskiven poistot nykyaikaisella ultraäänimenetelmällä ja kotikäynnit ovat asiakkaittemme toivomia palveluja.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Vuosittainen tilipussi oli niin eri suuruinen eri vuosina, että halusin eroon arvonlisäveroilmoitusten tekemisestä, mikä onnistuu kevytyrittäjänä käyttäessäni UKKO.fi:n alv-tunnusta.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Aamusella vastaan puheluihin, sitten otan vastaan ajanvarauspotilaat. Nautin päivällisen n. klo 11-13, jonka jälkeen suunnistan kotikäynneille. Mikäli on hätämatka, suoritan sen välittömästi siirtäen muut potilaat myöhempään ajankohtaan haluamalleen päivälle, koska hätähän ei lue lakia.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Tässä työssä arvostan todella paljon kokemustani, mikä on suuri vuosikymmenien kautta tullut paketti, jota kukaan ei voi ottaa minulta pois ja mikä karttuu yhä niin kauan kuin töitä teen, eli loppuelämäni.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Tietokoneosaaminen on heikkoa ja siinä voisin petrata.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Suomen maa on erittäin huono paikka yrittää, sen me kaikki tiedämme. Kuitenkin, kun täällä asumme ja vaikutamme, toivon että verottaja tulisi jotenkin apuun ja vastaan toimissamme, koska kyllä suossa rämpimisen olisi pitänyt jäädä suo-kuokka-ja-Jussi-aikaan, ei enää nykyään tällaista taiteilua ja taistelua oman elinkeinonsa suorittamiseksi saisi olla. Jaksakaa siis kaikki raskautetut, sillä lopussa kiitos varmasti seisoo.

Yhteystiedot

Facebookissa löydät meidät sivustolta Konitohtori Nalle ja sähköpostiini voit laittaa viestiä ja kysymyksiä. Päivystämme klo 16:00 jälkeen arkisin ja viikonloputkin olemme töissä. Arkipuhelinnumeromme klo 8:00 – 16:00 on 040 245 9575 ja iltayö-viikonloppunumeromme 040 326 2822. Ei kun varaamaan aikaa!

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n uusi blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, niin täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

sanna
Kirjoittaja

Sanna Laitinen

Sannalla on kokemusta useilta eri markkinoinnin osa-alueilta. Erityisesti Sannaa kiinnostaa digitaalinen markkinointi ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Vapaa-ajalla Sanna tykkää rauhoittua luonnon hiljaisuudessa, tappaa viherkasveja ja heilua järjestelmäkamera kädessä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.