Keikkatyö on helpointa kevytyrittäjänä

Kuinka ryhtyä tekemään keikkatöitä?

Keikkatyö on osa-aikatyön muoto. Tehtävä työ voi olla kertaluontoista tai tapahtua useamminkin, mutta mitään jatkuvaa työsopimusta ei synny työn tekijän ja työn ostajan välille, vaan keikkasopimus.

Keikkatyö on loistava vaihtoehto silloin, kun työ on kertaluontoista aina yhdelle toimeksiantajalle, eikä työn tekemiseen tarvita välttämättä omaa pysyvää työtilaa. Esimerkiksi muusikot ja muut esiintyjät tekevät usein keikkatöitä. He tekevät kertaluontoisen esiintymisen esimerkiksi juhlissa jossain juhlien ajaksi määrätyssä paikassa.

Keikkatyö on muutenkin nykyään yleistä erilaisten ammattiosaajien parissa. Varsinkin asiantuntija-asemassa olevilta kysellään usein apuja erilaisiin projekteihin.

Enää ei aina tehdä uraa vain yhdelle yritykselle vaan tulot koostuvat useista lyhyemmistä toimeksiannoista.

Keikkatyö on joskus saattanut olla kirosana, mutta nykyään työura voi koostua useista eri projekteista hankituista taidoista ja työn vaihtelevuutta ja uusien ihmisten tapaamista arvostetaan yhä enemmän. 

Töistä kieltäymisen syynä on usein epäilys työn tulouttamiseen liittyvästä byrokratiasta. Oman yrityksen perustaminen ei ole kannattavaa, jos työkeikat ovat satunnaisia. UKKO.fi on tietysti helpoin ratkaisu keikkatöiden laskuttamiseen.

Kauttamme voit laskuttaa oman työsi kevytyrittäjänä, eli yksityishenkilönä ilman y-tunnusta tai toiminimeä. Hienoa, eikö? Tämä on mahdollista helppokäyttöisen verkkopalvelumme avulla! Kun laskutat työsi UKKO.fi:n käyttäjänä, voit keskittyä itse työkeikkoihin – me hoidamme kaiken palkkaan liittyvän byrokratian puolestasi.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Kun asiakkaasi on maksanut laskun, tilitämme laskutussummasta vaadittavat verot ja viranomaismaksut eteenpäin ja saat loput palkkana tilillesi. Helppoa ja vaivatonta!

Mikä parasta, voit aloittaa laskuttamisen vaikka heti!

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
  • Saat palkkaa.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.
Alan vaihto

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjyys on uusi joustava työmuoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan aloittamisen helposti ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä.

UKKO.fi-palvelun avulla voit siis laskuttaa tekemästäsi työstä yksityishenkilönä.

Valitset itse omat asiakkaasi ja määrität itse omat hintasi. Sinun ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä me hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perinnän puolestasi.

UKKO.fi-kevytyrittäjänä sinulla ei siis ole omaa y-tunnusta, etkä täten ole esimerkiksi kirjanpitovelvollinen.

keikkatyötä kevytyrittäjänä

Miksi UKKO.fi?

 

keikkatyötä kevytyrittäjänä

Haluamme toimia kevytyrittäjän kumppanina koko matkan ajan.

Jo ennen rekisteröitymistä, ladattavissasi on laaja määrä tuottamiamme kursseja ja oppaita, esimerkiksi hinnoittelun ja markkinoinnin saralla. Toivomme, että näistä oppaista on sinulle hyötyä, kun mietit kevytyrittäjyyden aloittamista.

Rekisteröidyttyäsi saat pääsyn omaan hallintapaneeliisi, josta pääset luomaan ja lähettämään laskuta. Lisäksi löydät hallintapaneelista valikoiman rahanarvoisia etuja, esimerkiksi co-working-tiloihin, autonvuokrauspalveluihin sekä erinäisiin koulutuksiin liittyen – näitä etuja voit hyödyntää heti rekisteröidyttyäsi!

Rekisteröidy veloituksetta ja ota selvää, kuinka helposti juuri sinusta voisi tulla kevytyrittäjä!

REKISTERÖIDY

Kokemuksia

Ihmemutsi Krista on osa-aikainen kevytyrittäjä-vloggaaja

Sain ensimmäisen yhteistyötarjouksen You Tuben kautta. En alkuun oikein tiennyt mitä tehdä. Otin yhteyttä UKKO.fi:hin ja siitä se sitten lähti. Sain apuja ja laskutus yhteistyökumppanin kanssa oli vaivatonta. Teen siis videoita pääelinkeinoni rinnalla.

Katri Saajanaho – eläintenhoitaja

"Tutustuin kevytyrittäjyyteen UKKO.fi-sivulla ja näin sivun, jossa oli juttua eläintenhoidosta. Kevytyrittäjyys on se miun juttu, kun ei tarvitse miettiä paperiasioita." "Olen eläinrakas ja työ eläinten parissa on kiinnostanut minua. Itselläni ei ole eläimiä, joten hienointa on se, että saa toisen lemmikistä seuraa!"

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.