Looking for courier specific details?

Personal trainer tai liikunta-alan ammattilainen kevytyrittäjänä

Laskuta helposti kevytyrittäjänä – ilman yrittäjän paperitöitä!

Hei! Huomaathan, että emme jatka Internet Explorer -selaimen tukemista rekisteröitymisessä mm. tietoturvasyiden takia. Suosittelemme, että otat käyttöösi jonkun muun selaimen (esim. Microsoft Edge, Chrome, tai Firefox).

Aloita Kevytyrittäjyys jo heti tänään!

Tee liikunnanohjausta korona-aikaan etänä tai ulkona – ulkoista myös paperityösi!

Korona on mullistanut liikunta-alan työt – oletko valmis muutokseen?

Korona tuli yllättäen ja mullisti lähes kaikki alat. Liikunnanohjaus ei ole taudin pienin kärsijä. Suuret mullistukset tarjoavat kuitenkin aina myös mahdollisuuksia. Oletko sinä valmis muokkaaman toimintaasi uudessa maailmassa?

Kuntokeskukset ovat joutuneet rajoittamaan asiakasmääriä tai laittamaan ovensa säppiin. Asiakkaiden tarve liikuntapalveluille ei kuitenkaan ole kadonnut minnekään. Personal trainerina toimimisessa henkilökhtainen palvelu on kaikki kaikessa. Henkilökohtaista palvelua voi kuitenkin tarjota nykyaikana myös etänä, tai hyvät turvavälit säilyttäen raikkaassa ulkoilmassa.

Korona pakottaa muuttamaan toimintaa, mutta on turha olettaa että koronan väistyttyä vanha maailma palaisi; etäohjauus tulee varmasti säilyttämään paikkansa myös jatkossa. Ne, jotka ottavat nyt markkinaa haltuun, menestyvät varmasti myös tulevaisuudessa!

Me UKKO.fi Kevytyrittäjyydessä haluamme tarjota sinulle mahdollisimman hyvät työkalut oman toiminnan pyörittämiseen. Keskity tekemään sitä minkä osaat parhaiten ja mistä nautit. Me pidämme huolta paperiasioista ja siitä, että vakuutukset ja verot on hoidettu oikein.

Rekisteröidy palveluumme tästä

Liikunta-alan ammattilainen, käytä työaikasi tehokkaammin!

Teetkö jo töitä personal trainerina tai muuna liikunta-alan toimijana, tai haaveiletko siitä? Jos haluat itse päättää asiakkaistasi ja aikataulustasi sekä hinnoitella työsi itse, on UKKO.fi sinua varten!

Unohda aikaa vievät paperityöt ja muistutuslaskujen kanssa kikkailut – me UKKO.fi:ssä teemme elämästäsi helpompaa ja hoidamme paperityöt puolestasi. Sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä toimiessasi kevytyrittäjänä UKKO.fi:n kautta.

 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin
 • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan
 • Saat rahat palkkana tilille
 • Et ole kirjanpitovelvollinen
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, selaa alaspäin ja lue lisää!

UKKO.fi sopii loistavasti liikunta-alan toimijoille

Kevytyrittäjänä voit päättää itse, kenelle teet työsi ja millaisella aikataululla sekä mihin hintaan ne teet. UKKO.fi-laskutuspalvelu hoitaa laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvän byrokratian puolestasi!

 • Et tarvitse omaa y-tunnusta
 • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle ne teet ja mihin hintaan
 • Saat palkkaa
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa
 • UKKO.fi hoitaa byrokratian puolestasi
 • Maksat meille palvelumaksun vain silloin, kun sinulla on ollut keikkoja – kiinteitä kuluja ei ole!

Palveluumme rekisteröityminen on ilmaista ja maksat sen käytöstä vain silloin, kun sinulla on ollut töitä. Kätevää, eikö? Tutustu hinnastoomme!

1. Tee työt2. Luo lasku3. Saa palkkaa

Näin helppoa se kevytyrittäjänä on! Me huolehdimme verot, vakuutukset ja paperityöt. Sinä teet sitä minkä osaat parhaiten.
Aloita kevytyrittäjänä nyt!

Millaisia liikunta-alan työt ovat, ja kuinka niihin pääsee?

Liikunta-alalla voit yhdistää työn ja intohimon!

Liikunta-alan ammattilaiset voivat toimia hyvin erilaisten töiden ja urheilulajien parissa opettaen, ohjaten ja konsultoiden. Ammattinimikkeitä alalla ovat muun muassa liikunnanohjaaja, liikunnanopettaja ja liikuntaneuvoja.

Työskentely alalla vaatii toimijalta itseltäänkin liikunnallisuutta, ja hänen tulee tuntea oma lajinsa perinpohjaisesti. Tämän lisäksi hänellä on oltava hyvät sosiaaliset taidot, innostava asenne, kärsivällisyyttä ja pedagogista osaamista.

Alan opiskelu on mahdollista ammattikoulussa, ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa. Ammattikorkeakoulusta valmistutaan liikunnanohjaajaksi; yliopistossa taas on mahdollista opiskella esimerkiksi liikuntapedagogiikkaa, liikuntapsykologiaa ja ravitsemustiedettä.

Kuka ostaa liikunta-alan ammattilaisen työtä?

Liikunta-alan toimijat voivat työllistyä esimerkiksi urheilujärjestöihin, kouluihin tai kuntosaleille sekä muihin liikuntapalveluja tarjoavien yritysten palvelukseen.

Moni liikunta-ammattilainen ryhtyy myös yrittäjäksi tai freelanceriksi, ja tarjoaa osaamistaan erilaisille tahoille.

Esimerkiksi personal trainerin on kätevää myydä osaamistaan, valita itse asiakkaansa ja ohjata heitä joustavasti sopivien aikataulujen mukaisesti.

UKKO.fi tarjoaa personal trainereille ja muille liikunta-alan ammattilaisille helpon tavan laskuttaa asiakastyöt ilman oman yrityksen perustamista! Se on mahdollista UKKO.fi:n helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla.

 

Liikunta-alan toimijan palkka

Palkan suuruus liikunta-alalla vaihtelee hyvinkin paljon työnimikkeestä ja -tehtävistä sekä työnantajasta riippuen.

Pohditko omaa osaamistasi myyvän liikunta-alan ammattilaisena oman työsi hinnoittelua? Tutustu palkkasuosituksiin ja käytä apunasi myös palkkalaskuriamme! Löydät sen klikkaamalla tästä.

Freelancerina toimiva liikunta-alan ammattilainen ei ole palkansaaja, vaan hänet katsotaan yrittäjäksi esimerkiksi työttömyysturvaan liittyvissä asioissa; lisäksi hänen tulee huolehtia yrittäjän eläkevakuutuksesta (YEL) ja muista vakuutuksista itse. Laskutuksen ja kirjanpidon hoitaminen sekä veroista, vakuutuksista ja eläkemaksuista huolehtiminen saattaa sekin käydä työstä, ja aikaa tuhraantuu paperityöhön varsinaisen toimittajatyön sijaan.

Jos työsi IT-alan toimijana on osa-aikaista tai vasta harkitset alalle siirtymistä, ei välttämättä kannata perustaa omaa yritystä heti, vaan tehdä työt verokortilla. Verokortilla töitä tekevien freelancereiden työnsaantimahdollisuudet ovat kuitenkin heikommat, koska toimeksiantajan näkökulmasta lakisääteisten velvoitteiden hoitaminen on työlästä ja hankalaa.

UKKO.fi tarjoaa tähän helpon ja toimivan ratkaisun!

Kevytyrittäjänä voit laskuttaa tekemäsi työt palvelumme kautta toimeksiantajiltasi ilman omaa yritystä. Toimeksiantajasi tehtäväksi jää ainoastaan laskun maksaminen. Vastaat itse vain työpanoksestasi, työsi markkinoinnista ja asiakaskontakteista – me hoidamme loput.

Työskentely on huomattavasti helpompaa, kun voit unohtaa byrokratian ja keskittyä täysillä asiakashankintaan ja itse työhön. Ihanan vapaata ja kevyttä!

Laskuta liikuta-alan työsi kevytytyrittäjänä

Vähennä paperitöitä – ryhdy kevytyrittäjäksi

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti.

Laskuta personal trainerin työt vaivattomasti

Laskuta personal trainerin, kouluttajan ja valmentajan töistä helposti ilman omaa yritystä! Älä suotta perusta omaa yritystä muutaman asiakkaan vuoksi. UKKO.fi:n kautta laskutat ilman turhia paperitöitä ja byrokratiaa. Laskutuspalvelun käyttö on helppoa ja nopeaa:

 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
 • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Saat palkan suoraan tilille.
 • Et ole kirjanpitovelvollinen.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa

Hyvinvointiala on kasvussa. Vuosi vuodelta enemmän rahaa liikkuu alalla, jossa perusanatomian tuntemus, ihmiskehon terveellinen liikkuminen, oikea ruokavalio ja kuntoilijan testaaminen kääritään toimivaksi palvelupaketiksi.

Puuduttaako virastoduuni? Kokeile tienata omalla liikunta- ja hyvinvointiosaamisellasi, alkuun vaikkapa osa-aikaisesti.

Yhdistä työnteko ja oma intohimosi

Nykyisin ihan tavalliset ihmiset maksavat personal training -palveluista. Kun tunnet kuntotestausmenetelmät ja hallitset kestävyysharjoittelun eri tekniikat tavoitteiden saavuttamiseksi, mikset muuttaisi osaamistasi suoraan palkaksi tilillesi?

Paras tapa aloittaa on keskittyä kokonaan asiakassuhteiden kehittämiseen. UKKO.fi:n kautta rahat saat suoraan tilillesi. Vältät turhat riskit ja homma toimii kakkosduunina!

Kun tunnet terveyttä edistävät ruokavaliot ja olet kiinnostunut asiakkaidesi ruokapäiväkirjan analysoinnista, personal trainerinä löytyy puuhaa ravitsemuksen, painonhallinnan ja kehonmuokkauksen parissa.

Henkilökohtaisella palvelulla ja valmentamalla ihmisiä terveellisempien syömistottumusten pariin voi yhdistää harrastuksen ja intohimon. Training-kokemus karttuu parhaiten työtä tekemällä. Nykyisin personal trainer ei ole tuntematon ammatti pienemmissäkään kaupungeissa.

Etätöiden yleistyttyä monilla jää aikaa panostaa enemmän omaan hyvinvointiin ja liikuntaharrastuksiin. Tarjoa nyt pt-palveluita asiakkaillesi joustavasti – joko livenä tai etänävalmennuksena.

Aloita kevytytyrittäjänä tästä

“Tarjoan For Ladies Only -kuntosalilla Porvoossa personal trainer -palveluita ja vedän myös keikkaluontoisesti ryhmäliikuntatunteja. Kevytyrittäjyys on erittäin helppo tapa lähteä kokeilemaan yrittäjän arkea. Voin itse keskittyä siihen, mitä tykkään tehdä ja UKKO.fi hoitaa kaikki hallinnolliset toimet. Olen tykännyt todella paljon palvelusta.”

Senja Laaksonen, Liikunnanohjaaja

“Kilpailen painonnostossa Suomen maajoukkueessa ja opiskelen tradenomiksi Lahdessa. Opiskeluiden ja urheilu-urani ohella teen yksilövalmennuksia ja järjestän painonnostokursseja asiakkailleni. Ystäväni vinkkasi UKKO.fi-palvelusta, jonka jälkeen tein profiilin ja olen innostunut yrittämisessäni oikein kunnolla! Huolettomuus ja helppous raha- ja maksuliikenteen osalta antaa minulle enemmän aikaa suunnitella hyviä ja laadukkaita harjoituksia asiakkaille, sekä suunnitella markkinointia. ”

Jesse Nykänen, Urheilija

Aloita liikunta-alan kevytyrittäjänä!

Se on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen ei sido, eikä velvoita mihinkään. Voit rauhassa tutustua palveluun. Tee hyvä päätös: