UKKO.fi sopii muusikoille

Voit keskittyä täysillä tärkeimpään – siis musiikkiin

Keikkapalkkiot suoraan tilille

UKKO.fi on Suomen suurin laskutuspalvelu, joka mahdollistaa esiintymispalkkioiden laskuttamisen ilman omaa yritystä. Luo lasku järjestelmäämme. Me lähetämme sen keikkapaikkaan ja tilitämme rahat sinulle palkkana. Helppoa ja vaivatonta!

Ukon kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa. Yhä useampi laskuttaa keikkapalkkiot kevytyrittäjänä, sillä se on kaikkein helpointa.

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä byrokratia meille!

Maksat vain palvelusta

Pitkälle automatisoitu järjestelmämme varmistaa, että saat rahat mahdollisimman nopeasti. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan asiantuntevasta asiakaspalvelusta paperitöihin.

Pidämme huolta vakuutuksista, viranomaismaksuista, ennakonpidätyksistä, veroista, eläkkeistä, kirjapidosta, palkanlaskennasta, maksumuistutusten lähettämisestä jne. Kaikesta siitä, mistä yrittäjänä huolehtisit itse.

REKISTERÖIDY ILMAISEKSI TÄSTÄ!
 

Keikkapalkkiot koko bändille

Ruskeiden kirjekuorten aika on ohi. Nykyään keikkajärjestäjät arvostavat ammattimaista toimintaa.

Luo yksi tiimilasku kutakin keikkaa kohden – me maksamme palkkion bändiläisille suoraan. Keikkapaikkaan lähetetään vain yksi lasku ja jokainen saa rahat omalle tililleen!

Helppoa, yksinkertaista kaikille!

 

 

 

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Hää- ja juhlasesonki – Olisiko keikkaa tiedossa?

Kun esiintymisistä sovitaan, on tilauksen tekijälle yleensä kaikkein yksinkertaisinta maksaa esiintyjän lähettämä lasku. Tällöin tarvittaisiin omaa yritystä tai toiminimeä. Se ei kuitenkaan kannata, jos tulot ovat epäsäännöllisiä ja yrittäjän byrokratia ei innosta. Pitääkö keikkailu siis unohtaa kokonaan? Ei tietenkään!

Muusikoille

Oman yrityksen puuttumisen ei tarvitse muodostua ylitsepääsemättömäksi esteeksi. UKKO.fi:n kautta voit laskuttaa palkkiosta yksityishenkilönä – siis ilman y-tunnusta tai toiminimeä. Samalla hoidamme palkanmaksuun liittyvän byrokratian sinun ja keikkapaikkasi puolesta. Moni yli 80 000 käyttäjästämme on keikkoja tekevä artisti tai bändi – palvelu on nopea ja erittäin käytännöllinen.

Rekisteröitymiseen ja tarvittavien tietojen täyttämiseen menee aikaa vain muutama minuutti. Tämän jälkeen laskuja voi luoda heti, sillä verokorttiasi kaivataan vasta palkanmaksun yhteydessä. Esityksen tilaaja saa sinulta yhden ainoan selkeän laskun, joka on helppo liittää kirjanpitoon. Sinä saat palkkion palkkana tilillesi.

Ps. Tiesithän, että esiintymispalkkioiden arvonlisäverokanta on usein 0 %?

Ohjelmoijille

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

Ohjelmoijille

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti muusikoille!

Keskity siihen mitä rakastat ja jätä laskutus, palkanlasku ja paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

Rekisteröityminen

  • Palveluun rekisteröityminen on täysin ilmaista, eikä velvoita sinua mihinkään – voit rauhassa tutustua alustaan!

Laskun lähetys

  • Kun saat tunnukset, pääset heti luomaan laskuja. Tyypillisesti tunnusten saaminen kestää noin minuutin.

Palkanmaksun yhteydessä

  • Palkanmaksun yhteydessä veloitetaan palvelumaksu, joka on 5 % arvonlisäverottomasta laskutussummasta + alv.
  • Palkanmaksun yhteydessä maksettaviksi tulevat palvelumaksun lisäksi lisäveloitus 2,7 %+alv, sosiaaliturvamaksu 0,77 %+alv bruttopalkasta sekä ennakonpidätys oman veroprosenttisi mukaan.
  • Klikkaa tulolaskuriin ja laske esimerkki!

Kokemuksia

Johannes Naumanen, muusikko/tuottaja

”UKKO.fi on ollut tähän mennessä paras kokemukseni tällaisista palveluista. Ei oikeastaan mitään moittimisen varaa, online-asiakaspalvelu varsinkin kehumisen arvoinen.”

Elmeri Kinnunen, musiikkiteknologi

”Täytyy sanoa että palvelu on toiminut moitteettomasti ja asiakaspalvelijakin soittaa takaisin ja tietää valmiiksi vastaukset koska on perehtynyt asiaansa. Kiitoksia oikein paljon!”