Työllisty kesäksi kevytyrittäjänä

 Luo oma kesätyö kevytyrittäjänä ja työllistä itsesi osaamisellasi!

  • Jokaisella on oikeus luoda itselle mieluinen kesätyö.
  • Jokainen osaa jotain ja kykenee itse työllistämään itsensä.
  • Työnteko ei saa olla kiinni vain tarjolla olevista kesätyöpaikoista, niitä täytyy voida luoda itse.
  • Mitä jos et hakisikaan töitä, vaan loisit niitä itsellesi?

Nuoret opiskelijat Suomessa ovat hyviä osaajia jo opintovaiheessa ja voivat hyödyntää kykyjään kevytyrittäjinä!

Kesätyöt ovat kiven alla ja kaikki harjoittelijan paikat ovat palkattomia – osaamista kuitenkin olisi ja intoa sitäkin enemmän. Mikset siis myisi omaa ammattitaitoasi itse? Kesätyö kevytyrittäjänä kerryttää referenssejä ja lihottaa kukkaroasi ja ansioluetteloasi!

Yrityksissä ja yksityishenkilöillä on kyllä tekemätöntä työtä, mutta työntekijää näitä töitä tekemään harvemmin palkataan. Heihin yhteyttä ottava kevytyrittäjä voi juurikin olla poikkeus ja saada työkeikkoja.

Kesätyö kevytyrittäjänä on riskitön vaihtoehto sekä sinulle että toimeksiantajallesi. Kevytyrittäjyys on myös helppoa: sinä teet työt ja toimeksiantajasi maksaa laskun – UKKO.fi hoitaa kaiken lopun eli laskutuksen, palkanmaksun ja viranomaismaksut ja -tilitykset. Voit siis huoletta keskittyä etsimään asiakkaita ja tienaamaan osaamisellasi!

UKKO.fi-laskutuspalvelu on tarkoitettu kaikille aloille, joilla tuotteena on oma työ ja osaaminen. Jos siis opiskelet esimerkiksi graafista tai kaupallista alaa, kääntämistä, ohjelmointia tai valokuvausta, UKKO.fi sopii sinulle. Myy siis omaa osaamistasi ja ole oma pomosi!

  • Päätät itse milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat palkkaa!
  • Ei sitoumuksia ja kiinteitä kuluja – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Laskuta kesätyöt suoraan tilillesi – ilman yritystä!

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kesätyö kevytyrittäjänä?

Työkokemuksen kerryttäminen tulevaa uraa varten on nykyisin äärettömän tärkeää jo opintojen aikana, mutta harjoittelupaikan tai kesätyön löytäminen kovassa kilpailutilanteessa on hankalaa.

Palkkaaminen on kulu myös yritykselle; vaikka saisitkin vain harjoittelijan palkkaa, joutuu yritys palkkasi lisäksi huolehtimaan muun muassa työeläke- ja vakuutusmaksuista, jolloin kustannukset uudesta työntekijästä helposti kaksinkertaistuvat. Perinteinen yrittäjyys kaikkine paperitöineen taas on opiskelijalle usein liian työlästä opintojen ohessa, sillä pänttäämisen ja työn tekemisen jälkeen aikaa ei juuri jää mihinkään muuhun.

Kerrytä kokemusta kevytyrittäjänä

Me tiedämme, kuinka arvokasta opiskeluaikana kartutettu työkokemus on, erityisesti kesätyöt, ja siksi tarjoamme tilaisuuden hankkia tärkeitä referenssejä, kokemusta ja kontakteja kevytyrittäjänä UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta.

Kevytyrittäjänä sinun ei tarvitse huolehtia byrokratiasta ja viranomaismaksuista, vaan UKKO.fi tekee sen puolestasi. UKKO.fi-laskutuspalvelun avulla voit laskutta samaan tapaan kuin yrittäjä, mutta saat rahat suoraan palkkana tilillesi.

Kevytyrittäjyys on hauskin ja hyödyllisin tapa tienata kesällä!

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Lue lisää palvelusta

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE tuloLASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti kesätöiden tekemiseen!

Keskity asiakkaisiisi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI