”Ihmisten elämänlaatuun vaikuttaminen on työssäni parasta” – joogaopettaja ja toimintaterapeutti Deaana Lehtinen

Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Deeana-Lehtinen-kuukauden-yrittaja-1360x500

Toukokuun kuukauden yrittäjämme on Deaana Lehtinen. Hän tarjoaa terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kursseja, kuten esimerkiksi kuntouttavaa ja mielenterveyttä tukevaa joogaa, itämaista liikuntaa ja muita hyvinvointi- ja terapiakursseja. Kurssien lisäksi häneltä saa myös henkilökohtaista palvelua, kuten yksilö-joogaohjausta, hyvinvointivalmennusta sekä Ayurveda-konsultaatioita.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Valitsin sivutoimisen yrittäjyyden sen vuoksi, että opettajatyö on hyvin kausiluontoista. Lomien aikana ei ole juurikaan työtä, joten sivutoiminen yrittäjyys oli omaan tilanteeseen sopivin vaihtoehto.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallinen työpäiväni on nykyisen koronatilanteen vuoksi hyvin erilainen verrattuna aikaan ennen koronaa. Kaikki ryhmätapaamiset peruutettiin, joten yritystoimintani on jäässä. Jään alla kuitenkin tapahtuu paljon asioita: olen saanut mahdollisuuden osallistua koulutukseen verkkokaupan perustamiseen liittyen ja tällä hetkellä työstän verkkokurssia, joka tulee myyntiin lähitulevaisuudessa.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

Sivutoimista yrittäjyyttä varten etsin edullista kirjanpitokumppania, joka on läsnä sekä tukee ja ohjaa niissä asioissa, joista minulta ei löydy osaamista tai ole riittävästi aikaa niiden tekemiseen. Olin ennen UKKO Prota kokeillut myös perinteisen kirjanpitäjän palveluita, mutta se tuntui kalliilta ratkaisulta. Lisäksi tärkeää työaikaani kului paperitöihin.

UKKO Pro on auttanut minua keskittymään juuri niihin töihin, joissa olen hyvä. Tuntuu helpottavalta, kun voi luottaa siihen, että asiantuntevat ihmiset hoitavat kirjanpitoni.  Näin ollen minun ei tarvitse juuri ollenkaan käyttää kallisarvoista aikaani hallinnollisten asioiden hoitamiseen.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Minulle tärkein asia omassa työssäni on se, että pääsen vaikuttamaan ihmisten elämänlaatuun. Saan jatkuvasti kiitoksia ihmisiltä, joiden elämäntyyli ja elämänlaatu ovat parantuneet huomattavasti järjestämieni kurssien jälkeen. Saan tästä paljon iloa ja koen, että työni on merkityksellistä.

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Koulutan itseäni jatkuvasti erilaisiin hyvinvointimenetelmiin. Tämän lisäksi parhaillaan kehitän suomen kielen sanavarastoani.  Koskaan ei voi olla täysin valmis, vaan kaikessa on aina kehittämisen varaa!

Terveisiä ja vinkkejä muille yrittäjille?

Muille yrittäjille haluaisin sanoa, että (kokemukseni mukaan) kun työsi on merkityksellistä ja nautit tekemästäsi, haasteet (jopa karanteeni) tuntuvat vähemmän pelottavalta.

Toivotan tsemppiä ja menestystä kaikille. Onnellisessa ja vauraassa yhteiskunnassa kaikki voi hyvin.

Minusta ja toiminnastani lisätietoa:

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja Suvi Kylmälä

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Artun harrastuksesta tuli ammatti – viikon kevytyrittäjä selostaa työkseen

  Olen Arttu Hämäläinen, vuonna 1986 syntynyt savolainen, Jyväskylässä asuva urheiluselostaja. Perheeseeni kuuluu koirien lisäksi kaksi tytärtä ja yksi vaimo. Mitä teet? Teen työkseni sitä mitä rakastan. Harrastuksesta on nyt tullut ammatti, ja sehän on parasta mitä ihmiselle voi tapahtua! Teen tällä hetkellä pääasiassa urheiluselostuksia toimeksiannosta ja toimin jääkiekon parissa sekä Liigassa että Mestiksessä. Satunnaisesti selostan myös E-sportsia sekä tarvittaessa muita…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Juhani on taiteilija ja unelmatyössään – “sitä pitää muistaa arvostaa”

  Kuka olet? Olen Juhani Perälä, 32-vuotias Järvenpäässä asuva taiteilija ja muotoilija. Mitä teet? Olen kehittänyt omanlaisen tavan tehdä muotokuvia. Teen muotokuvia tilauksesta myyntiin ja näyttelyihin. Teoksissani korostuu rohkea värien käyttö ja kokeileva ote materiaaleihin ja tekniikkoihin. Omanlainen tapani tehdä teoksia on syntynyt vuosien varrella tekemieni kokeilujen sekä opintojen aikana. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Toin aikoinaan muutaman teoksen esille eräässä yhteisnäyttelyssä, jossa…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Erilainen tie yrittäjäksi

  Jatta Salmi oli vielä alkuvuonna työttömänä, mutta yrittäjyys oli jo kauan kiinnostanut häntä. Siitä todisteena on esimerkiksi puolitoista vuotta sitten suoritettu yrittäjyyskurssi. Jatan tuttavapiirissä oli myös entuudestaan paljon yrittäjätuttuja, minkä vuoksi yrittäjyys oli aina ollut myös Jatan mielenkiinnon kohteena. Muuttuva työelämä antaa myös mahdollisuuksia Jatan mielestä työelämä on jatkuvassa murroksessa. "Nykyään ihmiset eivät ole töissä samassa organisaatiossa 40 vuotta. Nuorten…

  Lue lisää