Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Virve Riissanen pyörittää lemmikkitarvikkeiden verkkokauppaa

Virve-Riissanen-kuukauden-yrittaja-1360x500

Kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Virve Riissanen, 23-vuotias opiskelija, työntekijä, sekä nyt myös yrittäjä Järvenpäästä. Keväällä perustetun toiminimen lisäksi opiskelen ammattikorkeakoulussa liiketaloutta, sekä työskentelen päivät isäni yrityksessä. Vapaa-aikaani kulutan kahden koirani kanssa, sekä hevostallilla, joten touhuttavaa todellakin riittää.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Yrittäjyys on ollut itselleni jonkinlainen tavoite niin pitkään kuin muistan. Oikean idean kehittyminen kuitenkin vei aikaa. Toiveeni on aina ollut löytää sellainen aidosti kiinnostava juttu, johon voisi suhtautua intohimolla. Muutaman kuukauden toiminut toiminimeni on juuri sellainen. Myyn ruokia ja tarvikkeita lemmikeille ja kuljetan tuotteet itse suoraan asiakkaan luo. Asiakas välttyy painavien kissanhiekka tai koiranruokasäkkien kantamiselta, sekä saa henkilökohtaista palvelua lemmikkinsä asioissa. Olenkin saanut asiakkailta paljon kiitosta juuri siitä, että palvelunlaatu on erityisen hyvää, kun kaikki asiakkaat palvellaan yksilöllisesti. Eläinaihekin on itselleni tuttu, mutta paljon uuttakin joutuu opiskelemaan. Mukavat asiakkaat ja aito kiinnostus palvelua kohtaan pitää kuitenkin itselläkin motivaation korkealla.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Vaikka yritystoiminta on vielä sivutoimista päätyön, sekä opintojen ohella, tulee päivittäin vastailtua asiakkaiden viesteihin, hoidettua tukkutilauksia ja niiden noutoja ja pakkaamista, sekä suunniteltua somesisältöjä. En pidä itselläni suurta varastoa, vaan tilaan tuotteet asiakkaiden tarpeiden mukaan ja toimitan ne asiakkaille heti, kun ne saapuvat. Työhön kuuluu siis paljon tietokoneen ääressä touhuamista, sekä autossa istumista.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

Olen koulutukseltani kirjanpitäjä, mutta valitsin UKKO Pron käyttööni sen selkeän hinnoittelun, sekä kattavan sisällön takia. Uudella yrittäjällä on mielessään sata hoidettavaa asiaa, sekä paljon uusia juttuja, joten tällainen helppo palvelu mahdollistaa sen, että on yksi huoli vähemmän ja voi keskittyä yrityksen ydintoimintaan ja markkinointiin.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienoin asia työssäni on se, että olen ihan oikeasti ollut apuna edistämässä eläinten hyvinvointia, kun olen onnistunut auttamaan asiakkaita löytämään heidän lemmikeilleen sopivia tuotteita. Lisäksi olen onnistunut viemään eläintarvikeliikkeen palvelut myös sinne missä niitä ei ole, sillä kuljetusalueeni on laaja.

Pakko mainita tähän myös meidän ihanat Instagram -seuraajat, joiden kanssa tulee höpistyä päivittäin! Sieltä on löytynyt paljon uusia tuttuja, sekä mielenkiintoisia keskusteluja ja yhteistyöjuttuja.

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Pidän kovasti aktiivisesta arjesta ja siitä, että on monta rautaa tulessa. Toisinaan olisi kuitenkin hyvä keskittyä yhteen projektiin kerrallaan, eikä yrittää tehdä kaikkea samaan aikaan.

Terveisiä ja vinkkejä muille yrittäjille?

Olen itse saanut ihanaa kannustusta muilta yrittäjiltä ja kokenut sen kullanarvoiseksi. Kehutaan siis toisiamme ja tsempataan yhdessä muita!

Kotisivujen osoite, Facebook-sivut yms:

Meidän kauppaan voi tutustua osoitteessa: https://jabella.fi ja arkeemme pääsee mukaan Instagram tilillämme @chihuahuabellaxjade tai Facebookissa @Pet Jabella.

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja Suvi Kylmälä

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Graafinen suunnittelija ja kuvittaja Heta-Linnea Kovanen inspiroituu luonnosta ja kanssaihmisistä

  Heippa! Olen Heta-Linnea Kovanen, graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Olen syntynyt Vesannolla Pohjois-Savossa, mutta nykyisin asustelen Helsingissä. Asun Herttoniemenrannassa taiteilijapuolisoni kanssa ja harrastan viherkasveja, joskin hieman vaihtelevalla menestyksellä. Mitä teet? Teen graafisen suunnittelun elementtejä eri tarpeisiin. Suunnittelen muun muassa logoja, informaatiografiikkaa, levynkansia ja piirrän muotokuvia, pääsääntöisesti digitaalisesti. Lisäksi teen jonkin verran animaatioita. Viime aikoina olen yrittänyt päästä käsiksi filmikuvauksen saloihin, joten…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Nuori taikuri Aatu tekee sitä mitä rakastaa

  Aatu Itkonen on 19-vuotias esiintyjä, joka tekee taikurin, juontajan ja yrittäjyysluennoitsiijan töitä. Nuoresta iästään huolimatta Aatu on ehtinyt tekemään monenlaisia asioista sen parissa, mitä rakastaa. – Teen kaiken kokoisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä taikurin että juontajan keikkoja. Olen esiintynyt 13-vuotiaasta asti, ensin Kaakkois-Suomessa mutta nykyään ympäri Suomea. Synnyin Lappeenrannassa, mutta muutimme sittemmin Kouvolaan ja näin ollen koen olevani kouvolalainen. –…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Rakennustyöntekijä Jussi Poutanen hyödyntää työssään Kjelpin ja UKKO.fi:n yhteistyötä!

  Viikon kevytyrittäjämme on tällä kertaa Jussi, 43-vuotias kahden pojan isä Tampereelta. Hänellä on markkinointinimi Peltityöt Jussi Poutanen, jolla kautta hän toteuttaa kattoremotteja ja kattojen korjaus- sekä huoltotöitä 20 vuoden kokemuksella. Jussin pääasiallinen toiminta-alue on Pirkanmaa, mutta hän voi sovitusti työskennellä muuallakin Suomessa. Mitä teet? Teen katto- ja rakennuspeltitöitä sekä kattoremontteja ja katon korjaustöitä. Sesonki on käynyt kuumimmillaan ja töitä on…

  Lue lisää