Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Milla-Maria täydentämään UKKO.fi:n viestintätiimiä!

milla-maria

Moikka! Olen Milla, UKKO.fi:n markkinointitiimin tuorein lisäys. Työskentelen yrityksen viestinnän parissa, joten toimintani tulee painottumaan erityisesti tänne blogiin, sosiaalisen median kanaville sekä muihin tekstimuotoisiin julkaisuihin.

Olen alun perin kotisin Porista, mutta asunut pääkaupunkiseudulla jo lähes vuosikymmenen ja kotiutunut tänne täysin. Valmistuin helmikuussa Helsingin yliopistosta, jossa opintoni painottuivat suomen kieleen ja viestintään. Täysin uutta työelämä ei minulle kuitenkaan ole, sillä opiskelijajärjestötoimintani ja kolme opiskelun aikaista työharjoitteluani ovat valmistelleet minua tähän tehtävään.

Kannustankin ilomielin myös nykyisiä ja tulevia opiskelijoita käymään harjoittelun, vaikka se ei opintoihin pakollisena kuuluisikaan! Sen avulla omaksuu runsaasti sellaista kokemusta ja näkemystä, jota luennoilla istuminen ei korvaa.

Intohimot yhdistyvät työtehtäviin

Kielet ja kirjoittaminen ovat kuuluneet intohimoihini aina. Kouluaikoina ainekirjoitukseni paisuivat monesti lähes romaanin pituuteen, ja olin myös fanaattinen päiväkirjan pitäjä; niitä löytyy lapsuudenkodistani yhä kasoittain.

Kieli-intoilun lisäksi minua ohjaa urallani halu asioiden tutkimiseen ja toisten auttamiseen. Äidinkielen opettajaa minusta ei tästä huolimatta tullut, mutta tavoitteeni on toteuttaa näitä haluja työelämässäni konsultoinnin ja henkilöstön koulutuksen muodossa.

Nyt pääsen myös hyvin purkamaan kirjoitus- ja suunnitteluintoani UKKO.fi:n viestinnän toteutuksessa! Olenkin iloinen ja ylpeä saadessani olla osa tätä huikeaa porukkaa, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen mutta pääsevät samalla hyödyntämään omia erityiskykyjään itsenäisesti.

Aion itse kantaa korteni kekoon jatkamalla viestintämme tekoa avoimella, rehellisellä ja innostavalla tyylillä. Toivon, että se rohkaisee yhä uusia ihmisiä toteuttamaan haaveitaan lähtemällä kevytyrittäjäksi – ja kenties sitä kautta toimimaan yrittäjänä ihan täysipäiväisesti!

Työn ja vapaan aktiviteetit

Vapaa-ajallani tartun kirjaan kuin kirjaan, vietän aikaa läheisteni kanssa ja kiertelen sekä kaupungilla että luonnon helmassa. Viimeksi mainittu on erityisen ihanaa juuri nyt, kun ympäristö on puhjennut täyteen vihreyteensä. Uutena aktiviteettina ovat UKKO.fi:n sulkapallopelit, joihin minut houkuteltiin mukaan – katsotaan, mitä siitä tulee! Nautin myös matkustelusta, ja näillä näkymin seuraavana kohteenani on pitkään haaveissa ollut Kalifornia.

Täällä UKKO.fi:n toimistolla olen ollut vähän reilun viikon, mutta olen jo päässyt mukaan monenlaiseen menoon. Olen todella ihastunut uuteen työpaikkaani ja odotan malttamattomana, mitä kaikkea täällä toimiminen tuokaan mukanaan!

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

 • Ajankohtaista Mikä ihmeen kevytyrittäjyys? Miten UKKO.fi toimii?

  Mikä ihmeen kevytyrittäjyys? Onko se jotain leikkiyrittäjyyttä? Onko sitten olemassa raskasyrittäjyyttäkin? Miten UKKO.fi toimii? Törmäämme vastaavanlaisiin kommentteihin päivittäin UKKO.fi:n sosiaalisen median kanavissa. Vaikka olemme aktiivisesti yrittäneet jalkauttaa suomen kieleen kevytyrittäjyys-termiä, ja vaikka kerromme äänekkäästi yrityksemme toiminnasta sekä verkkosivuillamme, somessa että erilaisissa tapahtumissa, on laskutuspalvelun toimintaperiaate monelle vielä vieras. UKKO.fi-laskutuspalvelun käyttäminen on kuitenkin helppoa ja vaivatonta! Päätimmekin nyt kuvata palvelun toiminnan mahdollisimman…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Asiakaspalvelussa puhelimeen vastaa myös Teemu

  Olen Teemu, savolainen Helsingissä jo toistakymmenettä vuotta. Tervehdys! Toimin pitkään lastenhoitajana päiväkodeissa ympäri pääkaupunkiseutua, mutta tuumailin sitten kaipaavani vaihtelua ja ryhtyväni opiskelemaan toiselle alalle. Päädyin Suomen Liikemiesten Kauppaopistoon kouluttautumaan merkonomiksi finanssialalle asiakaspalvelun – ja myynnin koulutusohjelmasta, sillä olen aina rakastanut numeroita ja tykkään toimia ihmisten kanssa. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt parissa eri vakuutusyhtiössä vakuutuskorvauskäsittelijänä sekä vakuutusmyyntineuvottelijana. Huomasin UKKO.fi:n hakevan uutta…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Mitä me täällä oikein tehdään?

  Tällä viikolla asiakaspalvelussa on vastauksena kuulunut mm. “UKKO.fi asiakaspalvelussa Ukko”. Kehityspuolesta vastaavana olen työntänyt kädet saveen ja vastannut asiakaspalvelun kysymyksiin sekä puhelimessa, että sähköpostilla, jotta osaisimme tehdä palvelustamme entistä paremman.   Jotta kukaan meistä ei irtautuisi liikaa todellisuudesta, pyrimme kaikki toimimaan ajoittain asiakasrajapinnassa vastaten asiakaspalveluumme tuleviin kysymyksiin ja kehittäen palveluamme. Ilman asiakkaita ei olisi UKKO.fi:täkään. Mitä “kehityspäällikkö” tekee? Vastaan kokonaisvaltaisesti palvelumme…

  Lue lisää