Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Milla-Maria täydentämään UKKO.fi:n viestintätiimiä!

milla-maria

Moikka! Olen Milla, UKKO.fi:n markkinointitiimin tuorein lisäys. Työskentelen yrityksen viestinnän parissa, joten toimintani tulee painottumaan erityisesti tänne blogiin, sosiaalisen median kanaville sekä muihin tekstimuotoisiin julkaisuihin.

Olen alun perin kotisin Porista, mutta asunut pääkaupunkiseudulla jo lähes vuosikymmenen ja kotiutunut tänne täysin. Valmistuin helmikuussa Helsingin yliopistosta, jossa opintoni painottuivat suomen kieleen ja viestintään. Täysin uutta työelämä ei minulle kuitenkaan ole, sillä opiskelijajärjestötoimintani ja kolme opiskelun aikaista työharjoitteluani ovat valmistelleet minua tähän tehtävään.

Kannustankin ilomielin myös nykyisiä ja tulevia opiskelijoita käymään harjoittelun, vaikka se ei opintoihin pakollisena kuuluisikaan! Sen avulla omaksuu runsaasti sellaista kokemusta ja näkemystä, jota luennoilla istuminen ei korvaa.

Intohimot yhdistyvät työtehtäviin

Kielet ja kirjoittaminen ovat kuuluneet intohimoihini aina. Kouluaikoina ainekirjoitukseni paisuivat monesti lähes romaanin pituuteen, ja olin myös fanaattinen päiväkirjan pitäjä; niitä löytyy lapsuudenkodistani yhä kasoittain.

Kieli-intoilun lisäksi minua ohjaa urallani halu asioiden tutkimiseen ja toisten auttamiseen. Äidinkielen opettajaa minusta ei tästä huolimatta tullut, mutta tavoitteeni on toteuttaa näitä haluja työelämässäni konsultoinnin ja henkilöstön koulutuksen muodossa.

Nyt pääsen myös hyvin purkamaan kirjoitus- ja suunnitteluintoani UKKO.fi:n viestinnän toteutuksessa! Olenkin iloinen ja ylpeä saadessani olla osa tätä huikeaa porukkaa, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen mutta pääsevät samalla hyödyntämään omia erityiskykyjään itsenäisesti.

Aion itse kantaa korteni kekoon jatkamalla viestintämme tekoa avoimella, rehellisellä ja innostavalla tyylillä. Toivon, että se rohkaisee yhä uusia ihmisiä toteuttamaan haaveitaan lähtemällä kevytyrittäjäksi – ja kenties sitä kautta toimimaan yrittäjänä ihan täysipäiväisesti!

Työn ja vapaan aktiviteetit

Vapaa-ajallani tartun kirjaan kuin kirjaan, vietän aikaa läheisteni kanssa ja kiertelen sekä kaupungilla että luonnon helmassa. Viimeksi mainittu on erityisen ihanaa juuri nyt, kun ympäristö on puhjennut täyteen vihreyteensä. Uutena aktiviteettina ovat UKKO.fi:n sulkapallopelit, joihin minut houkuteltiin mukaan – katsotaan, mitä siitä tulee! Nautin myös matkustelusta, ja näillä näkymin seuraavana kohteenani on pitkään haaveissa ollut Kalifornia.

Täällä UKKO.fi:n toimistolla olen ollut vähän reilun viikon, mutta olen jo päässyt mukaan monenlaiseen menoon. Olen todella ihastunut uuteen työpaikkaani ja odotan malttamattomana, mitä kaikkea täällä toimiminen tuokaan mukanaan!

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

 • Ajankohtaista Annoimme iloa ja aikaa yksinäiselle ja vähävaraiselle vanhukselle!

  Vanhuusvuosien pitäisi olla meille niitä onnellisimpia. Valitettavasti monelle näin ei kuitenkaan ole; suuri osa Suomen vanhuksista kärsii yksinäisyydestä ja masennuksesta. Joka toinen päivä suomalainen vanhus tekee itsemurhan. Yhteistyökumppanimme Gubbe tekee ansiokasta työtä vanhusten hyväksi Suomessa, samalla työllistäen eri ikäisiä ihmisiä. Lokakuun alusta UKKO on ollut mukana tukemassa Gubben toimintaa. – Koemme meille luontaiseksi tavaksi kantaa kortemme kekoon antamalla Gubbe-sydänystävän iloa…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Riitta Rouhiainen laittoi pystyyn uratapahtuman yli 45-vuotiaille ja nyt hänellä on tärkeä viesti meille kaikille

  Yrittäjä Riitta Rouhiainen järjestää helmikuussa jo kolmatta kertaa UusioUra-tapahtumaa, jonka tarkoituksena on saada yli 45-vuotiaat työllistymään, vaihtamaan onnistuneesti alaa tai innostumaan yrittäjyydestä. Kotoaan videopuhelulla tavoitettava Rouhiainen naurahtaa ikäsyrjinnän nurinkurisuudelle. Ihmiset elävät yhä pidempään ja pysyvät terveenä myös entistä paremmin. Nykyisin 50-vuotiaat juoksevat maratoneja! Yhteiskunta viestittää, että työelämässä tulisi jaksaa entistä pidempään, mutta samaan aikaan nelikymppisyyden paremmalle puolelle siirtyvä ihminen alkaa…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Naisyrittäjän euro on 85 senttiä – näissä tehtävissä naisyrittäjät tienaavat miesyrittäjiä paremmin

  Naistenpäivän kunniaksi haluamme nostaa esille naisyrittäjyyttä ja tarjota UKKO-datan pohjalta ajantasaisen katsauksen aiheeseen. Naisyrittäjien määrä UKKO.fi palveluiden käyttäjänä ja toiminimiyrittäjinä on kasvussa koronavuosien jälkeen. Vertasimme nais- ja miesyrittäjien tuntihintoja ja saimme selville, että vuonna 2023 naisyrittäjän euro on 85 senttiä eli 15 % pienempi kuin miesyrittäjän. Nais- ja miesyrittäjien välinen ero on kasvanut hieman viime vuodesta, jolloin ero oli 13…

  Lue lisää