Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Sähköinen taloushallinto tehostaa työskentelyäsi

sahköinen-taloushallinto-tietokone

Digitalisaatio on pyyhkäissyt myös taloushallinnon yli. Tänä päivänä laskut kulkevat automaattisesti kirjanpitoon, arkistot ja tilikartat löytyvät mappien ja kansioiden sijaan pilvestä. Sähköistymisen myötä myös kirjanpitäjällä on enemmän aikaa keskittyä neuvomaan ja auttamaan sinua oikeissa kysymyksissä. Kokosimme alle vielä muutamia merkittävimpiä hyötyjä, joita sähköinen taloushallinto mahdollistaa.

Ajan säästö

Sähköisen taloushallinnon ohjelman avulla vähennät taloushallinnon rutiinitöihin kuluvaa aikaa, jolloin voit keskittyä entistä paremmin ydintoimintaasi. Säästämäsi ajan voit käyttää tehokkaammin esimerkiksi työstä palautumiseen ja lepoon.

Kustannussäästöt

Sähköinen taloushallinto säästää rahaa perinteiseen taloushallintoon verrattuna. Esimerkiksi UKKO Pro palvelusta maksat vain kertyneen liikevaihdon mukaisesti. Palvelussa kaikki toiminnot ovat ilman rajoituksia.

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpitäjä, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja tarjoamme kirjanpidon reilulla hinnalla alkaen 0€/kk!
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Hyvästit papereille

Sähköisen taloushallinnon myötä poistuu myös papereiden kuljettaminen tilitoimistoihin. Mikäli tämä on kuitenkin mieluisaa puuhaa, voi olla hyvä pysyä perinteisessä taloushallinnon mallissa. UKKO Prossa sinun ei kuitenkaan tarvitse kiikuttaa fyysisesti paperinippuja, vaan voit ottaa niistä valokuvat ja parilla klikkauksella ne siirtyvät ohjelmaamme. Paperittomuus myös säästää luontoa, ja siten se on myös ekoteko.

Reaaliaikaisuus

Sähköistymisen myötä sinun ei tarvitse enää odottaa kuukautta, että kirjanpitosi olisi valmis. Näet taloustilanteesi aina reaaliaikaisesti paikasta riippumatta. Reaaliaikaisuus hyödyttää myös esimerkiksi tulevaisuuden ennustamisessa. UKKO Pro -ohjemassa osto- ja myyntilaskut löytyvät helposti saman ohjelman alta ja niitä on helppo tarkastella jälkikäteen vaikkapa mökiltä tai ulkomailta käsin. Huoli ja stressikin pienenevät, kun talouden tiedot ovat aina ajan tasalla.

Helppous ja tuki aina saatavilla

UKKO Pro ohjelman käyttö on helppoa ja tukea saa aina palvelutiimiltämme niin taloushallinnon kiemuroihin kuin myös teknillisiin kysymyksiin palvelumme käytöstä.

Kenelle sähköinen taloushallinto sopii?

Sähköinen taloushallinto soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Me suosittelemme, että sähköinen taloushallinto kannattaa ottaa jo varhaisessa vaiheessa käyttöön, sillä siirtyminen uudenaikaiseen ohjelmaan onnistuu erityisen helposti prosessien ollessa vielä yksinkertaisia.

Sähköisen taloushallinnon myötä pienyrittäjät, kuten esimerkiksi toiminimiyrittäjät, eivät tarvitse erikseen tilitoimistoa tai kirjanpitäjää. UKKO Pron avulla hoidat osto- ja myyntilaskut, kuvaat kuitit puhelimellasi suoraan järjestelmään ja muutamalla klikkauksella niistä muodostuu kirjanpitoaineisto. Automatisoitu järjestelmämme käsittelee tositteesi, mikä tehostaa huomattavasti työntekoa ja säästää kuluja. UKKO Pron käyttöönotto on mahdollista myös kesken tilikauden.

Parasta ohjelmassa on, että maksat oikeasti vain liikevaihtosi mukaan. Mikäli liikevaihtosi on hyvin pienimuotoista, maksat palvelustamme alkaen 0€. Tutustu UKKO Pron hinnastoon tarkemmin täällä ja ominaisuuksiin täällä: Kirjanpito-ohjelma UKKO Toiminimiyrittäjyys.

Sähköinen taloushallinto kokemuksia

Yksinkertainen, helppokäyttöinen ohjelma, joka on sopinut täydellisesti minun tarpeisiini! Olen aina saanut vastaukset kysymyksiini todella nopeasti niin chatissa kuin soittamalla. – Kari Saarinen, kiinteistöhuollon ammattilainen

Ohjelman hinta/laatu-suhde kohdallaan. Selkeä ohjelma, jota on alun opastuksen jälkeen helppo käyttää, vaikka aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta ei ole. – Timo Niemi, maalari

Olen hoitanut edullisesti ja vaivattomasti yritykseni kuukausittaisen kirjanpidon UKKO Pron avulla. Hyvä asiakaspalvelu ja IT-tuki. Plussaa ammattikirjanpitäjän tuesta! – Kaija Turunen, graafinen suunnittelija

Kiinteä kuukausihinta ilman piilokuluja, moderni, helppokäyttöinen kirjanpitopalvelu. – Jaana Paasonen, fysioterapeutti

Olen aloittava yrittäjä, joten minulla on ollut paljon kysymyksiä verotuksesta markkinointiin. Olen aina saanut vastaukset kysymyksiini! Ohjelma selkeä käyttää, ja IT-tuki jeesannut tarvittaessa. Suosittelen! – Mika Lahtinen, konsultti

 

Kirjoittaja Suvi Kylmälä

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpitäjä, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja tarjoamme kirjanpidon reilulla hinnalla alkaen 0€/kk!
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Muita artikkeleita aiheesta Kirjanpito:

 • Kirjanpito Toiminimen lopettaminen – ohjeet lopettamiseen

  Kun yksityinen elinkeinonharjoittaja harkitsee toiminimensä lopettamista, yleisin syy tähän on joko eläköityminen, muuttunut elämäntilanne tai yksinkertaisesti yrityksen toiminnan taloudellinen kannattamattomuus. Virallista syytä toiminimen lopettamiseen ei kuitenkaan tarvita. Toiminimen saa siis lopettaa mistä tahansa syystä. Katso ohjeet toiminimen lopettamiseen alta. Toiminimen lopettaminen vai keskeyttäminen? Varteenotettavana vaihtoehtona lopettamiselle on yritystoiminnan keskeyttäminen, joko määräaikaisesti tai toistaiseksi. Tämä on parempi vaihtoehto, jos yritystoimintaa aikoo…

  Lue lisää
 • Kirjanpito Kirjanpidon alkeet pähkinänkuoressa

  Yrityksen perustamisessa eniten huolettaa luonnollisesti talous, taloudenpito ja yrittäjyyttä koskevat velvollisuudet. Tämä on täysin normaalia: kaikki uusi ja vaikeaselkoinen tuntuu aluksi pelottavalta. Kirjanpito ei kuitenkaan ole sellainen asia, jota kannattaa pelätä ajasta iäisyyteen. Lue tämä teksti, niin ymmärrät kirjanpitoa jo hieman paremmin! Mitä kirjanpito tarkoittaa oikeasti? Kirjanpito on pohjimmillaan tulojen ja menojen seuraamista, ei sen kummempaa. Tarkoituksena on merkitä ylös…

  Lue lisää
 • Kirjanpito Mietityttävätkö lomakorvaukset - Täällä tietopaketti!

  Työntekijän vuosiloma on palkallista aikaa, joten työntekijöitä palkkaavan yrityksen on valmistauduttava myös siihen, että loma-ajaltakin palkkaa on maksettava. Niin kutsuttua lomakorvausta maksetaan siis vuosiloman ajalta, ja se perustuu vuosilomalakiin. Lomakorvauksen määrä Työntekijän oikeuksiin kuuluu saada lomansa ajalta vähintään säännönmukainen tai keskimääräinen palkkansa, joka hänellä työssä ollessaankin on. Oikeus on myös lomaan, joten lomakorvauksia ei työntekijöitä palkkaava yritys pääse kiertämään. Lomakorvauksen…

  Lue lisää