Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

“Jos jokin on tekemisen arvoista, on se myös täysillä tekemisen arvoista” – Viikon kevytyrittäjä Janne Göös

viikon-kevytyrittaja-Janne-Göös

Kuka olet?

Olen Janne Göös, jyväskyläläinen kiinteistönvälittäjä, kirvesmies sekä Elvis-imitaattori.

Mitä teet?

Toimin kiinteistönvälittäjänä REMAXilla, jonka lisäksi teemme kollegani Jasun kanssa UKKO.fi-palvelun kautta huoneistoremontteja asiakkaillemme. Lisäksi teen silloin tällöin Elvis-imitaattori keikkoja.

Minulla on myös oma Youtube-kanava Don Göös, jossa jaan vinkkejä ja ajatuksiani asuntosijoittamiseen liittyen.

Tällä hetkellä koen eläväni kiireistä kiireistä, mutta hyvää vaihetta elämässäni. Kiireestä huolimatta näen asioiden niin perheen kuin työkuvioidenkin suhteen kehittyvän nopeasti hyvään suuntaan.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjäksi päädyin, koska halusimme katsoa alkuun, minkä verran meille tulee timpurin hommia.

Janne Göös kuva 2

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallista työpäivää ei olekaan. Joku päivä lähdemme remonttihommin aamukuudelta ja painamme niska limassa iltaan saakka. Toinen päivä taas menee tyystin kiinteistönvälitystehtävissä ja kolmantena vedän Elvis-asun niskaan ja hyppään ihmisten eteen vatkaamaan lantiota ja laulamaan rokkia.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on juurikin se, että päivät ovat aina erilaisia– eri rooleissa tapaa hyvin monenlaisia ihmisiä. Jokaisessa on myös varaa kehittyä loputtomasti ja aina oppiikin jotain uutta.

Janne Göös 3

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Koen, että millään osa-alueella en ole koskaan täysoppinut, joten haluan kehittää itseäni mahdollisimman monipuolisesti.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Jos jokin on tekemisen arvoista, on se myös täysillä tekemisen arvoista. Muniin puhaltelemalla ei saavuta mitään.

Olisiko remppa-apu tarpeen? Tutustu Janneen Facebookissa!
Janneen voit olla yhteydessä myös puhelimitse (045 135 3445) tai sähköpostilla jannedongoos@gmail.com.

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake täällä.

Kirjoittaja: Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Tet-harjoittelusta urkenikin kokonainen ura – Anna on nyt toimittaja ja yrittäjä

  Olen Anna Gustafsson, kansainvälisille ja kotimaisille sisällöntuotantoyrityksille töitä tekevä toimittaja ja kirjoittaja. Ensimmäinen työpaikkani oli 15-vuotiaana tet-harjoittelu paikallislehdessä. Siitä lähtien toimittajan työ on ollut oikeastaan ainoa haaveammattini. Valmistuin Helsingin yliopistosta valtiotieteellisestä tiedekunnasta pääaineenani viestintä. Pääsin jo opiskeluaikana alan töihin ja sen jälkeen olen saanut tehdä toimittajan töitä jo parikymmentä vuotta, lehdille, radioon ja televisiolle. Palasin Suomeen reilu kolme vuotta sitten…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Sisustussuunnittelija Marika Ritala-Mäkinen

  Viikon Kevytyrittäjä sisustussuunnittelija Marika Ritala-Mäkinen tekee sisustussuunnitelmia niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin. Kuka olet? Olen Marika, vähän päälle kolmikymppinen sisustussuunnittelija Lempäälästä. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi alle kouluikäistä lasta. Mitä teet? Teen suunnitteluprojekteja, sisustuskonsultointia ja koulutuksia niin yksityisille kuin yrityksille tällä hetkellä UKKO.fi:n kautta. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Aloin työskennellä osa-aikaisesti vanhempainvapaani aikana ja koin, että laskutusosuuskunnan kautta minulle jäisi aikaa paremmin…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Valokuvaaja Mikael inspiroituu viestimisestä niin visuaalisen kuin kirjoitetun tarinan kautta

  Kuvaaja: Tommi Katajisto Luovuus ja taiteellisuus näkyivät porilaisessa Mikael Leppäniemessä jo lapsena, ja nämä ominaisuudet ovat olleet vahvasti läsnä hänen toimissaan koko elämän. Tämä on vaikuttanut hänen mielenkiinnon kohteisiinsa, harrastuksiinsa ja myöhemmin myös työhönsä. ”On oikeastaan vaikeaa vetää raja siihen, milloin olen alkanut suhtautua valokuvaamiseen työnä enkä vain harrastuksena”, hän toteaa. Valo- ja videokuvaus ovat ollut Mikaelin intohimoja jo 15…

  Lue lisää