Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

“Jos jokin on tekemisen arvoista, on se myös täysillä tekemisen arvoista” – Viikon kevytyrittäjä Janne Göös

viikon-kevytyrittaja-Janne-Göös

Kuka olet?

Olen Janne Göös, jyväskyläläinen kiinteistönvälittäjä, kirvesmies sekä Elvis-imitaattori.

Mitä teet?

Toimin kiinteistönvälittäjänä REMAXilla, jonka lisäksi teemme kollegani Jasun kanssa UKKO.fi-palvelun kautta huoneistoremontteja asiakkaillemme. Lisäksi teen silloin tällöin Elvis-imitaattori keikkoja.

Minulla on myös oma Youtube-kanava Don Göös, jossa jaan vinkkejä ja ajatuksiani asuntosijoittamiseen liittyen.

Tällä hetkellä koen eläväni kiireistä kiireistä, mutta hyvää vaihetta elämässäni. Kiireestä huolimatta näen asioiden niin perheen kuin työkuvioidenkin suhteen kehittyvän nopeasti hyvään suuntaan.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjäksi päädyin, koska halusimme katsoa alkuun, minkä verran meille tulee timpurin hommia.

Janne Göös kuva 2

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallista työpäivää ei olekaan. Joku päivä lähdemme remonttihommin aamukuudelta ja painamme niska limassa iltaan saakka. Toinen päivä taas menee tyystin kiinteistönvälitystehtävissä ja kolmantena vedän Elvis-asun niskaan ja hyppään ihmisten eteen vatkaamaan lantiota ja laulamaan rokkia.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on juurikin se, että päivät ovat aina erilaisia– eri rooleissa tapaa hyvin monenlaisia ihmisiä. Jokaisessa on myös varaa kehittyä loputtomasti ja aina oppiikin jotain uutta.

Janne Göös 3

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Koen, että millään osa-alueella en ole koskaan täysoppinut, joten haluan kehittää itseäni mahdollisimman monipuolisesti.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Jos jokin on tekemisen arvoista, on se myös täysillä tekemisen arvoista. Muniin puhaltelemalla ei saavuta mitään.

Olisiko remppa-apu tarpeen? Tutustu Janneen Facebookissa!
Janneen voit olla yhteydessä myös puhelimitse (045 135 3445) tai sähköpostilla jannedongoos@gmail.com.

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake täällä.

Kirjoittaja: Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Joona Rontu on lyhytterapeutti, joka työskentelee puhelimitse

  Kuka olet? Olen Joona, 28-vuotias ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja sosionomi. Päivätyössäni ohjaan nuoria erilaisten arjen asioiden parissa ja iltaisin keskustelen puhelimessa terapia-asiakkaideni kanssa. Mitä lyhytterapeutti tekee? Puhelimitse terapiaa tarjoavana lyhytterapeuttina keskustelen asiakkaan kanssa ja autan häntä löytämään uusia toimintatapoja, voimavaroja ja selviytymiskeinoja haasteisiin, joiden vuoksi hän on ottanut minuun yhteyttä. Terapiassa voidaan käsitellä esimerkiksi perhe- tai työelämän pulmakohtia, omaa jaksamista, alakuloisuutta,…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Jukka-Pekka on alan vaihtaja, joka teki harrastuksestaan ammatin

  Olen Jukka-Pekka Visuri, 40-vuotias mies Turusta. Olen naimisissa ja minulla on yksi poikapuoli. Mitä teet? Valokuvaan ja teen myös graafista suunnittelua ja toteutusta. Ammattinimikkeinä minulla on muun muassa audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto, julkaisugraafikko sekä valokuvaaja. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Olin vuosia kokkina ravintoloissa, mutta koska minulla on mennyt molemmista käsistä veneluut huonoon kuntoon ja tehty myös luudutusleikkauksia, jouduin lopettamaan ne työt. Opiskelinkin…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Vuosien kokemus yritysten myynnin ja viestinnän parissa siivitti Mari Tastulan kevytyrittäjäksi

  Mari on tehnyt pitkän uran yritysten myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen saralla. Hän on toiminut sekä kansainvälisissä että kotimaisissa yrityksissä. Nykyään hän toimii kevytyrittäjänä hyödyntäen pitkällä työurallaan saamiaan oppeja. -Ennen kevytyrittäjyyttä työskentelin pitkään teknologiateollisuudessa sekä tukku- ja maahantuontiyritysten parissa. Tein monipuolisesti markkinoinnin ja myynninjohtamisen tehtäviä. Työni keskiössä oli asiakaskokemusten parantaminen ja liiketoiminnan kehittäminen. -Avasin ovia uusille yrityksille ja tuotteille.…

  Lue lisää