“Jos jokin on tekemisen arvoista, on se myös täysillä tekemisen arvoista” – Viikon kevytyrittäjä Janne Göös

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

viikon-kevytyrittaja-Janne-Göös

Kuka olet?

Olen Janne Göös, jyväskyläläinen kiinteistönvälittäjä, kirvesmies sekä Elvis-imitaattori.

Mitä teet?

Toimin kiinteistönvälittäjänä REMAXilla, jonka lisäksi teemme kollegani Jasun kanssa UKKO.fi-palvelun kautta huoneistoremontteja asiakkaillemme. Lisäksi teen silloin tällöin Elvis-imitaattori keikkoja.

Minulla on myös oma Youtube-kanava Don Göös, jossa jaan vinkkejä ja ajatuksiani asuntosijoittamiseen liittyen.

Tällä hetkellä koen eläväni kiireistä kiireistä, mutta hyvää vaihetta elämässäni. Kiireestä huolimatta näen asioiden niin perheen kuin työkuvioidenkin suhteen kehittyvän nopeasti hyvään suuntaan.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjäksi päädyin, koska halusimme katsoa alkuun, minkä verran meille tulee timpurin hommia.

Janne Göös kuva 2

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallista työpäivää ei olekaan. Joku päivä lähdemme remonttihommin aamukuudelta ja painamme niska limassa iltaan saakka. Toinen päivä taas menee tyystin kiinteistönvälitystehtävissä ja kolmantena vedän Elvis-asun niskaan ja hyppään ihmisten eteen vatkaamaan lantiota ja laulamaan rokkia.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on juurikin se, että päivät ovat aina erilaisia– eri rooleissa tapaa hyvin monenlaisia ihmisiä. Jokaisessa on myös varaa kehittyä loputtomasti ja aina oppiikin jotain uutta.

Janne Göös 3

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Koen, että millään osa-alueella en ole koskaan täysoppinut, joten haluan kehittää itseäni mahdollisimman monipuolisesti.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Jos jokin on tekemisen arvoista, on se myös täysillä tekemisen arvoista. Muniin puhaltelemalla ei saavuta mitään.

Olisiko remppa-apu tarpeen? Tutustu Janneen Facebookissa!
Janneen voit olla yhteydessä myös puhelimitse (045 135 3445) tai sähköpostilla jannedongoos@gmail.com.

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake täällä.

Kirjoittaja: Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Lieksalainen monialayrittäjä Arto Hiltunen luottaa yhteistyöhön

  Arto Hiltunen on intohimoinen ja energinen yrittäjä, jolla on monta rautaa tulessa; mies tarttuu tuumasta toimeen, kun joku erehtyy kysymään mukaan keikalle. Kun Lieksan keskustassa pääkadun varrella sijainnut liiketila tuli myyntiin kesällä 2018, ei Arto sanonut sillekään ei vaan jo alle kahden kuukauden kuluttua tiloissa aloitti lounaskahvila. Yrityksen liikeidean mukaan kaikki valmistetaan itse ja kaikki raaka-aineet tulevat niin läheltä kuin…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Viikon kevytyrittäjä Jukka Postila puunaa autoja sivutyönään

  Kuka olet? Olen Jukka Postila, perheenisä ja ammatiltani lähihoitaja. Olen innostunut autoista, erityisesti sähköisistä kulkupeleistä ja autojen puunaaminen on yksi arjen iloni. Taloudestamme löytyykin yksi ladattava hybridi ja yksi täyssähköauto. Mitä teet? Helpompi autopesu on konsepti, jossa haen auton pestäväksi ja palautan auton pestynä. Pesun voin tehdä esimerkiksi asiakkaan työpäivän aikana. Asiakkaan ei tarvitse tällöin miettiä, milloin ehtisi pesemään tai…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Maarit Liukolampi: ”Keikkatöissä minulla on utelias ja tutkiva suhtautuminen töihin”

  Maarit on tehnyt pitkän työuran toimimalla 29 vuotta yrittäjänä puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla. Hän kokee kyseisen alan itselleen merkitykselliseksi, ja pitää sen kehittämistä tärkeänä. Nykyisin Maarit on päätoimisena työnään opettajana ammattioppilaitoksessa. Hän ei ole kuitenkaan halunnut jättää kenttätyötä täysin, ja hyvä ratkaisu päätyön ja sivutoimiston kiinteistöpalvelualan töihin löytyi kevytyrittäjyydestä. Työssäkäyntiä tasapainottavat urheiluharrastukset ja sivutoimiset työt. ”Olisi mahtavaa, jos voisi tuplata päivät…

  Lue lisää