Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Taru aloitti kevytyrittäjyyden opintojen ohella – “Tätä tulen käyttämään jatkossakin”

viikon-kevytyrittaja-taru

Kuka olet?

Olen 32-vuotias iloinen kevytyrittäjänaisen alku Lahdesta. Harrastan crossfittia, ulkoilua ja käyn silloin tällöin kuntosalilla.

Mitä teet?

Opiskelen koulutetuksi hierojaksi Vierumäen urheiluopistolla ja teen samanaikaisesti hierontoja EMA Sportilla Lahdessa. Joulukuun puolessa välissä valmistun ja tarkoitus olisi jatkaa hommia sivutyönä ainakin nyt aluksi.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Alkuvuodesta, kun olin EMA Sportilla kuntonyrkkeilyn alkeiskurssilla, tiedustelin EMA:n omistajalta olisiko heillä tarvetta hierojalle ja vastaus oli, että ehkä myöhemmin. Kesän aikana asia rupesi varmistumaan ja silloin kuulin ensimmäistä kertaa UKKO.fi-palveluista ja kevytyrittäjyydestä.

Otin asiasta selvää ja otin paikan EMA:lla vastaan. Nyt olen tehnyt kevytyrittäjyyttä elokuun puolesta välistä lähtien ja tätä tulen käyttämään jatkossakin!

Ajan Tarulle voit varata täältä.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäivät sijoittuu yleensä koulupäivän ympärille ja koulun loputtua menen suoraan EMA:lle noin 3 kertaa viikossa. Työpaikalle tultua tervehdin työkaverit ja asiakkaat, menen hierontatilaa järjestelemään ja puen työvaatteet päälle. Asiakkaan hieronnan jälkeen laskutan ja otan seuraavan asiakkaan vastaan. Päivät ja viikot menevät tosi nopeasti.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Rakkaus siihen mitä teen sekä asiakkaiden palaute hieronnan jälkeen.

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin kokemusta lisää, mutta sehän tulee tekemällä.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Rohkeasti vain kokeilemaan, jos mahdollisuus on!

Lue myös, miksi kevytyrittäjyys sopii hyvin koulutetuille hierojille!

Haluatko sinä viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat: