Blogi

2.9.2019

Elmeri Härkönen, eli Dr. Bokeh, järjestää valokuvausretkiä

Elmeri Härkönen

Kuka olet?

Olen Elmeri Härkönen, valokuvaaja, kirjailija, elokuvakäsikirjoittaja, graafikko ja jatkuvasti itseäni kehittävä suhteellisen onnellinen ihminen, oikea persoona.

Mitä teet?

Olen toiminut media-alalla jo yli 25 vuotta. Perustin taannoin muutamia hyvin ja huonosti menestyneitä IT- ja pelialan yrityksiä. Pidin seitsemän vuoden tauon yrittämisestä, jolloin itseopiskelin muun muassa mediaa, elokuvakäsikirjoitusta ja valokuvausta. Nyt olen kevytyrittäjä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Kaikista harrastuksistani valokuvaus on avannut minulle eniten ovia, joten halusin tehdä siitä ammattini. Kevytyrittäjyys oli kuin raikas tuulahdus yrittäjän arkeen.

UKKO.fi:n palvelun käyttöönotto oli yksinkertainen prosessi ja läpeensä ajateltu. Kunpa kunnalliset palvelut toimisivat näin!

Elmeri Härkönen

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Mainostan Hop On -valokuvausretkiä somessa. Järjestän siis valokuvaustapahtumia harrastajille, joissa he pääsevät ohjauksessani kuvaamaan oikeata mallia pienen päiväretken merkeissä.

Kuvaamme yleensä ulkona. Annan positiivista palautetta valokuvaajille ja vinkkejä, kuinka heidän valokuvaus voisi vielä parantua entisestään.

Jälkikäsittelen omat kuvani ja jaan ne osallistujille. Printtaan kuvat niitä tilaaville.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Parasta työssäni on yhteiset hetket nuotiolla onnistuneen kuvaussession jälkeen. Uskomatonta, että nyt saan kehittää omaa valokuvaustaitoani samalla, kun jaan tietoa muille.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Nautin kaikenlaisesta uuden oppimisesta ja kehitän itseäni aina kiinnostuksen kohteen vaatimalla tavalla. Tällä hetkellä kehitän itseäni valokuvausoppaan rooliin.

Elmeri Härkönen

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Olen avoin myös yhteistyöprojekteille. Järjestän yrityksille muun muassa fantasiakuvauksia, joissa muuntaudutaan erilaisiin rooleihin. Olen myös head shot- valokuvaaja eli kuvaan yrityksen edustajat parhaassa valossa.

Käy fiilistelemässä Elmerin Facebook-sivuilla!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.