Blogi

4.7.2019

Matilda Komulainen teki lahjakkuudestaan osa-aikaisen työn

Kuka olet?

Olen Matilda Komulainen, 19-vuotias juuri lukiosta ylioppilaaksi valmistunut nuori nainen Lahdesta.

Mitä teet?

Toteutan kaupallisia yhteistöitä pääosin Instagramissa erilaisten yrityksien kanssa. Lisäksi suoritan valokuvauskurssia, joka avaa minulle ovet valokuvaajan ammattiin.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olen aina ollut luova ja omasta mielestä lahjakas – etenkin tässä valokuvausjutussa. Tykkään tehdä asioita itse ja toteuttaa niitä haluamallani tavalla. Olen panostanut aina kuviini, jotka ensi kertaa vuosia sitten saavuttivat kiinnostuneita yrityksiä. Tartun itseäni kiinnostaviin ehdotuksiin, jos meillä on asiakkaan kanssa yhteinen tavoite ja päämäärä.

Matilda Komulainen

 

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Olen viettänyt viimeiset 12 vuotta elämästäni koulun penkillä. Tänä kesänä suoritan valokuvauskurssin, jonka jälkeen pidän välivuoden opiskelusta töiden parissa. Tsekkaan päivittäin sähköpostit, joihin pyrin vastaamaan mahdollisimman pian. Päivitän somea, editoin kuvia ja kuvaan kirjaimellisesti – kaikkialla!

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. On mahtavaa päästä toteuttamaan omia ideoita ja saada lopputulos, johon asiakas sekä minä itse ollaan tyytyväisiä.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Itsensä kehittäminen lienee ikuinen projekti. Aina voi kehittyä ja kouluttautua lisää! Olen innokkaana oppimassa uutta, mutta tällä hetkellä inspiraationi ja halukkuus kehittyä keskittyy valokuvaukseen. Mutta koskaan ei tiedä, mistä esimerkiksi vuoden päästä itsensä löytää!

Matilda Komulainen

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille ja sellaisiksi aikoville?

Kaikki on mahdollista – kunhan vain uskot niin! Ihanaa ja aurinkoista kesää, muistakaa myös levätä. 🙂

Matildan hienoja kuvia voit seurata somessa:

Facebook: Valokuvaaja Matilda Komulainen

Instagram: @matildakomulainen ja @valokuvaajamatilda

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.